090928 -Hjärtsnörp.

Idol ger mig helt ärligt det. Hjärtsnörp. Det är helt galet.
Har nu suttit på helspänn i flera timmar bara för att få höra att denne fantastiske Calle går vidare. Han är underbar. Och som vanligt är jag helt jävla såld.
Att Jon gick vidare han med är inte heller fy skam. Han är också fantastiskt. Nog är han lite smått retarded kan tyckas, men rösten.. Raaaawr!
Sen har vi ju också Nicklas. Han är ett enda stort raaaawr hela karln'!
Jag är kär. I dom alla tre. Man kan säga att jag har ett litet problem nu. Om inte annat så känner jag mig rätt så delad.
Hjärtsnörp var det ja..
Men jaja, Calle gick vidare och ingen är lyckligare än jag. Nu kan jag fortsätta kolla på idol ett tag till. Tur. Vet inte riktigt vad jag skulle göra annars faktsikt.

Förövrigt vann mitt älskade luleå över linköping idag. Även det lite smått fantastiskt.
Jag tror stenhårt på SM-guld den här säsongen.
Den som säger emot får spö. Okej?

Nä, färdig babblat för idag. Nu ska jag sova, även fast jag är ledig imorgon. Inte alls likt mig. Men iofs har jag vart vaken sen 05.00 imorse, så jag får vara trött. Det får jag faktiskt.                                                                                                                                             Puss & godnatt.


090928 -Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Idag har jag äntligen äntligen sett den första snön falla. Synd nog var det såndär äcklig blöt snö, men äh, det var ju snö iallafall! Tyvärr ville den visst inte lägga sig sådär fint på marken och göra hela världen alldeles vit. Känns lite som att det snöade till ingen nytta alls. Jag väntar fortfarande med spänning på den morgonen när man tittar ut genom fönstret och allt är alldeles vitt. Det är lycka helt på riktigt.
Antagligen kommer jag få vänta ett tag på den dagen. Om den nu ens kommer.
Håller alla tummar jag har för att det inte ska dröja allt för länge.

Nu har jag sådär vidrigt mycket att skriva igen. Sådär så jag absolut inte vet hur jag ska formulera mig för att det inte ska bli en massa smörja bara. Jag ska fundera på det över idol, så återkommer jag sen. Om jag nu får någon ordning i min lilla hjärna. Även det är en såndär sak som märks.
Och eftersom att jag är en så fruktansvärt fantasi-lös människa så ska jag ge er en väldigt intressant tidsfördrivs-lista igen. Mest bara för att jag är så himla intressant som människa.
Hrm..

Jag har insett att min senaste kyss:
Var i berusat tillstånd, men dock helt okej.
Jag pratar: Oftast bara när jag blir tilltalad.
Jag avskyr när folk: Stirrar, gör jobbiga smilisar på msn, petar på mig, pratar någon hel-jobbig dialekt.. Ja, det mesta.
Kärlek är: Idiotiskt och underbart.
När jag borstar tänderna: Gör jag just det. Borstar tänderna alltså.
När jag lagar mat: Går det rätt ofta åt helvete.
Jag tänder på: Magrutor, farliga ögon och sköna personligheter. Typ Zlatan. Sen tänder jag lite på Johan Palm också, men det behöver vi inte prata så högt om..
Jag är rädd för: Spindlar, mörker och karlar.
Den värsta känslan är: Ensamhet.
Den bästa känslan är:  Lyckorus.
Jag är bäst på:  Att vara jag.
Jag är sämst på: En himla massa saker.
Om jag va ett djur skulle jag vara:  En giraff. Enbart för att få känna på hur det är att vara lång och kunna se ner på alla andra.
Min mobiltelefon är: Min bästa vän och mitt i särklass största beroende. 
När jag vaknar på morgonen: Är jag förbannat trött och vill absolut inte kliva upp.
Just nu tänker jag på att: Jag absolut inte tänker kolla på idol nåt mer om inte Calle går vidare!
Bebisar är: Små människor som är fruktansvärt söta.


090925 -Skattjakt.

Idag har vi haft skattjakt på skolan. Det var väldigt givande. Känns lite som förnedrings-SM ungefär. Men samtidigt var det himla roligt faktiskt! Dock är det inte en helt vanlig bara-samla-saker-skattjakt, utan den inhåller också helt störda uppdrag. Som sagt, riktigt roligt, men ack så förnedrande.
Tror det gick rätt bra för oss faktiskt. Go FRA2008!

Efter jag hade knåpat ner min mycket intressanta lista igår kom jag på ännu en sak. Såklart. En sak jag OGILLAR väldigt skarpt faktiskt. Angelica ogillar det också. Antagligen ungefär 90% av jordens befolkning med.
Nämligen:
-Ex-pojkvänner som nämner sin nya flammas namn oräkneligt antal gånger i månaden på facebook eller alternativt bilddagboken.
Speciellt om karln' skaffat nytt fruntimmer väldigt kort efter förhållandet är slut. Då är det verkligen ett klockrent slag rätt i ansiktet varje gång man ser att karljäveln skriver om den nya. Iallafall dom första månaderna. Sen blir det mest bara irriterande, och man inser vilken fruktansvärt patetisk människa karln' är.
Som att vi inte inser att ni bara försöker göra oss avundsjuka liksom?

Nej, nu ska jag ta och packa ihop mina pinaler och bege mig iväg till rälsbussen.

PUSS

090924 -Gilla/ogilla.

Sådär. Nu ska jag försöka knappa ner några intressanta rader här. Med betoning på försöka.
Middagen var iallafall trevlig. Sara babblade på som vanligt och maten var god. Medans Sara och Ingemar tog sig en tur runt frösöberget fick jag agera barnvakt. Det är inte så svårt när ena ungen sitter och stirrar in i en dataskärm och den andra kravlar runt på golvet i ett försök till att kolla på bolibompa. Jag satt i soffan och läste en tidning. Inte så värst ansträngande faktiskt. Sen fick jag även en kexchoklad och skjuts hem. Himla lättförtjänt kexchoklad måste jag säga.
Nu på kvällskvisten har jag kollat på idol. Precis som alla andra i det här landet. Jag har också funderat på väldigt viktiga saker. Typ.
I mitt lilla huvud har jag nu lyckats sammanställa en gilla/ogilla lista. Och i typisk blogganda ska jag försöka knåpa ner den i textformat.
Så, alltså:

Just nu OGILLAR jag:

-Killars sätt att uttrycka sig på.
Helt ärligt så förstår jag mig verkligen inte på detta folkslag alltså. Hur svårt kan det vara att uttrycka sig på ett männskligt och förståeligt sätt? Och när karljävlarna inte säger något alls blir det plötsligt ännu mera förvirrande. Herregud..

- :P & ^^,
är dom mest irriterande smilisarna, eller vad man ska kalla det, jag vet. Särskillt :P. Den gör mig självmordsbenägen, och jag ljuger inte. På msn är den som mest irriterande. DÖD åt :P-smilisen!

-Att hela världen går emot mig.

Det är inte ett skämt. ALLT vill verkligen jävlas med mig. Speciellt mat.. Förra veckan misslyckades jag med både te(?!) OCH micro-mat. Ska det ens vara möjligt? Och till råga på allt lyckades jag elda upp fyra mackor. Den här veckan inledde jag starkt med att elda upp ännu en macka. Fortsatte sedan med att totalt misslyckas med en micro-pizza. Alltså, va? 

-När folk tar på mig.
Speciellt på låren. Jag klarar inte av det och skulle helt utan problem kunna slå ihjäl den människan som gör det. Tyvärr är det alltid mina kära vänner som känner till denna svaga punkt som utsätter mig för det (Anna S och Marcus, känn er träffade!!). Jag kan inte slå dom. Men jag vill. Det gör jag verkligen. Lår-beröring är verkligen en plåga. Uuuh, jag ryser bara jag tänker på det..

-FARMVILLE! 
Befria världen (framförallt facebook) från denna plåga! Jag flippar ur varje gång jag får en invite. Och jag får fnatt när folk publicerar fanskapet. OGILLAAAAAA!

-Tidiga mornar.
Förklaring känns onödig.

-Att Grey's anatomy börjar.
Okej, egentligen borde det hamna på gilla-listan. Men eftersom jag så förargligt inte har 5an blir det mest en plåga. Vetskapen om att det är så äckligt spännande nu, och att jag inte kan se det, får mig att vilja slita av mig håret. Helt på riktigt. Gaaah! 

-Människor som använder smilisar i blogginlägg.
 
Visst, någon smilie kan jag leva med. Men folk som skriver en smilie efter varannan mening har jag väldigt svårt för. Det känns så fruktansvärt oseriöst. Dock har jag inga som helst problem med smilisar i sms och på msn, där känns dom mer som ett måste. Om vi bortser från :P & ^^ då..  

Och just nu GILLAR jag:

-Winnerbäcks nya skiva.
Köpte den igår, och jag är verkligen helt såld! det är inte klokt vad människan är underbar alltså. Förvisso låter det inte som Winnerbäck brukar. Precis som alla recensenter redan skrivit så påminner det instrumentala en hel del om kent. Och som inbitet kent-fan så klagar jag inte det minsta. Jag är överlycklig. 
Tror mig ana ett nytt beroende.. Ouuups.

-Att vi har sovmorgon imorgon.


Och ja, sen var det inte så mycket mer.  090924 -Jag får liksom ingen ordning.

Livet som 18åring har än så länge inte gjort sig särskillt bemärkt. Förutom att jag nu mera är tröttare än tröttast och sov i två timmar efter skolan i måndags. Jag känner mig gammal. Herregud.
Jag har då alltså vart 18 i 4 dagar. Jag har redan nu åldersnojja. Och jag gruvar mig något fruktansvärt för att fylla 20. Hur i hela friden ska det här sluta egentligen? Jag får faktiskt ingen ordning på det.
Iallafall så har jag gått i skolan alla dagar jag ska vara där den här veckan. Det är ju alltid något. Kanske är det ett tecken på mognad. Det kan annars bero på att mamma lovat mig en peng om jag sköter skolan fram till jul. Jag tror på mognad. Helt klart.
På lördag ska jag visst inviga migsjälv som krogbesökare. Eller vad man nu än ska kalla det. Jag och mina vänner ska nämligen dra oss till vemdalen och gå på husky. Det kan nog bli himla roligt. Sen ska jag följa upp det med ett krog besök på onsdag också. Jag går verkligen ut starkt känner jag.

Nu ska jag iväg på middag hos Sara och Ingemar. Det blir nog trevligt.
Ska försöka ta mig tid att skriva ner något lite senare ikväll. Men vi får se hur det blir med den saken.

090922 -Cry me a fucking river.

Jag skulle aldrig ha klivit upp imorse. Helt seriöst alltså.
När ska världen sluta jävlas med mig? Jag förstår inte.
Iallafall så kommer Josse ikväll, och jag borde VERKLIGEN städa nu. På en gång.
Det orkar jag inte. Så för att samla lite kraft ska jag göra en sån här jobbig jävla lista som jag antagligen redan gjort 10000 gånger på bilddagboken.
Även denna gång kan jag utlova en puss till påsk till den stackaren som läser alltihop. Du har antagligen inget liv. Precis som jag. Välkommen i klubben isåfall. 


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?:
Ja.
2. Är du lycklig?: Tror inte jag har någon direkt anledning till att inte vara det, så jag antar det.
3. Är du uttråkad?: Är inte den här listan bevis nog?
4. Är du ledsen?: Lite. Dock inget allvarligt. Tror jag.
5. Är du italienare?: Nej.
6. Är du cooling?: Men som fan!
7. Är du från irland?: Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej, och det har dom aldrig vart heller.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
Alltså, nja. Visst kan man bli lite lätt förälskad, men kär? Nej, jag tror inte det.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja. Håller alla tummar jag har för att det inte ska hända igen.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja. Tyvärr är jag inte mer än människa.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Säkert.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja. Dock inte i nyktert tillstånd, så det borde nästan inte räknas.. Eller?
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Men hur i hela helvete ska jag kunna veta det?
7. Är du kär?: Nej.
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Om jag nån gång hittar min mr.perfect så är det klart jag vill gifta mig med honom. Utan karl blir det liiite svårt att genomföra faktiskt.

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bilddagboken.
2. Hår eller ögon?: Håret är ytligt. Ögonen speglar personligheten. Så, ögon.
3. Katter eller hundar?: Katter.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner.
5. Tv eller internet?: Internet.
6. Coca-Cola eller Pepsi?: BLÄÄ! Ingen av dom.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på. Men båda alternativen är bra. Mycket bra.
8. Pengar eller lycka?: Lycka.
9. Dag eller natt?: Natt.
10. Msn eller mobil?: Mobil. Msn är rätt överskattat.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Haha, ja säkert. Förresten heter det påkommen och inte påtagen.
2. Brutit ett ben?: Nej, faktiskt inte. Jag är själv förvånad.
3. Gjort nåt du ångrar?: Huhu, JA. För många gånger. Skärpning på mig!
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, och kommer definitivt aldrig utsätta mig själv för det heller.
5. Ljugit för någon du tycker om?: Det tror jag säkert.
6. Ätit en hel tårta?: Inte på en gång.
7. Gjort bort dig offentligt?: HAHAHAHA! Behöver jag ens svara?
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ja, dom första månaderna av ensamhet. Men nu? Absolut inte!
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja. Gråter bara jag tänker på det. Sådär, nu är det kört igen..
10. Velat försvinna?: Men ja. Vem har inte velat det någon gång?

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Anna Svensson.
2. Telefonsamtalet du fick?: Kusin Josse.
3. Personen du var med?: Anna S och Angelica. Eller var och var, umgicks med, heter det faktiskt.
4. Roligaste grejen som hänt: Fredagen var fruktansvärt rolig.
5. Personen du smsade: Ida.
7. Du skrev till på myspace?: Har aldrig haft det, och kommer antagligen aldrig skaffa. Så alltså ingen.
8. Du kommenterade?: ?
9. Du tillbringade natten med?: Skedade med Fia hela helgen. Det var mysigt!
10. Du kramade?: Fia.

Sådär. Nu ska jag ta tag i den där förbaskade städningen.. Sen ska jag äta fiskpinnar. Det blir man visst smart av har jag hört.

090921 -Oh, really?Senast igår erkände jag för mig själv att jag var besatt.
Men som det verkar så är jag definitivt inte ensam. Det trodde jag iofs inte heller.
Galet är vad det är! Och sjukt, fruktansvärt sjukt.
Men det går liksom inte riktigt att låta bli..
Eller vad säger ni?

090919 -Wiiiiiiiiiie!


090917 -Hjärter dam vänder blad för en ny eskapad.

Sedär, nu är det redan torsdag. Och det enbart i två timmar till.
Jag klagar inte.
Imorgon har vi egenhårvård. Jag ska nog bli ännu mera redhead. trivs rätt bra i det faktiskt.
Sen ska jag ta den tidiga bussen hem. Det känns inte helt fel. Väl hemma så väntar tjejmiddag, tårta, vänner och alkohol. Tror inte det kan bli så mycket bättre.
Ska bli väldigt spännande att se hur kvällen urartar sig. Speciellt med tanke på att Anna utmanar mig till vem-blir-fullast-i-komunen. Jag brukar oftast vinna den tävlingen. Men jag hoppas verkligen att hon ger mig en riktig match den här gången. Bring it on biiiaaatch!

Just nu är jag sådär fruktansvärt-jävla-jätte-trött. Nio timmars sömn på två dygn tar verkligen ut sin rätt. Inget jag rekomenderar. Speciellt inte under en skolvecka. Sov istället barn, det mår man bra av!
Jag borde verkligen lägga mig. Men det går inte.
Är så fruktansvärt uppspelt inför morgondagen så jag kommer antagligen aldrig kunna somna. Ungefär som ett litet barn dagen innan julafton.
Nej, jag ska nog göra något vettigare än att skriva ner en massa onödigt jävla babbel här.

Godnatt, eller nåt.

090916 -Du måste va' en idiot om du kallar dig klok.

Idag är det onsdag. Imorgon är det torsdag. Sen är det äntligen äntligen fredag. Jag är så laddad så jag skulle kunna tuppa av när som helst.
Den här dagen började inte nå vidare bra faktiskt. Eller jo, egentligen var det bra, men att jag sov i enbart fyra timmar var mindre bra. Fruktansvärt mycket mindre bra. Hade god lust till att bli "sjuk" imorse. Det blev jag inte. Jag kämpade. Hoppas ni är stolta nu, mamma och pappa. För jag vet att ni läser.
Och inte nog med att jag nästan somnade på skolan, det var nämligen nästintill minusgrader i klassrummet också. Just då var jag ett väldigt stort fan av livet.
Blev dock lite bättre när klockan slog halv tolv och jag följde med Ida hem till henne. Vi kollade på film, vräkte i oss en massa godis, flummade på som vanligt och lagade mat. Stuvade makaroner och korv. Lyx.
Dagen tog då en väldig vändning och blev kanonkul istället. Ida är bra. Hon gör mig så glad.

Tänkte jag skulle babbla på om en massa saker nu, men angelica vill ha dit mig på en sleep-over, så jag måste packa ihop lite saker och bege mig till bussen. Får se om blogglusten infinner sig imorgon istället.

090914 -Kärlek kärlek, som det kunde vara.

Eftersom att jag har så väldigt roligt just nu tänkte jag bjuda på lite bra musik. Jävligt bra musik om man ska vara exakt. Så, det här består min spelningslista av ikväll.
Ni får mer än gärna säga att min musiksmak är bäst. Jag tar inte illa upp.
Lovar.


090914 -Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen.

Det är titeln på Winnerbäcks kommande album. Om någon ville veta det.
Min rubrikfantasi är nästintill obefintlig just nu. Det får ni leva med. det är ju trots allt bara en rubrik.
Nog för att mina rubriker väldigt sällan handlar om själva inlägget, men det känns som en oviktigt detalj. Läs inläggen och skit i rubrikerna. Så, då har vi rett ut det. Eller jag iallafall. Antar att det är mest mig själv det bekymrar. Äh, dags att skriva något vettigt kanske?
Inte för att det är min speciallite direkt. Men jag gör så gott jag kan.

Idag är det iallfall måndag. Måndag innebär oftast ångest. Måndagsångest.
Den infann sig fram till lunch. Sen kom jag hem, lyssnade på glad musik och plötsligt var den som bortblåst. Inte mig emot. Jag blev istället gladare än gladast av ingen anledning. Ganska förvirrande.
Det kan mycket väl vara så att det är födelsedags glädjen som börjar spöka. Det kan också vara musiken jag terroriserade mina stackars små öron med. Men vad vet jag?
Efter det blev jag fruktansvärt sugen på godis. Jag åt fyra mackor med messmör på istället. Eller ja, messmör med macka på är nog en mer verklighetstrogen benämning. Det stillade mitt söt-sug och jag utnämnde mig själv till messmörsmissbrukare.
Lite senare tvingade jag mig själv att ta en tur runt frösöberget med Anna. Vi har faktiskt vart duktiga och gått den turen en gång i veckan sen skolan började. Inte så pjåkigt om jag får säga det själv.
Känns som att dom där 10 kilona jag la på mig när jag blev kär för sisådär hundra år sen kanske kan ramla av nu? Jag hoppas iallafall på det.
Sen ska jag lova mig själv att aldrig mer bli kär. Det blir man bara tjock och ledsen av. Okej, lycklig till en början kanske. Men sen går det utför. Jag håller mig till att vara kär i musiken. Det är helt riskfritt, kravlöst och underbart. Räcker gott och väl.

Förresten åt jag och Anna chokladbollar efter motionsrundan. En liten belöning sådär.
Plus minus noll, och ingen skada skedd. Ingen nytta heller för den delen.
Men äsch då, gott var det.

090912 -I dream a dream that can't come true.

Om ganska exakt 7 dagar och femtio minuter är jag arton. Alltså arton år. Det känns inte klokt någonstans.
Fast ändå känns det jävligt bra. Ursäkta uttrycket, men så är det. Jag är liksom snart fri att göra vad sjutton jag vill. (Okej då, kanske inte mörda, knarka, råna en bank.. etc. Men äh, ni fattar!)
Jag får ta körkort. Nog för att det kommer ta ett bra tag innan det inträffar. Jag är verkligen totalt värdelös på det där med bilkörning alltså. Jag får även sjukanmäla mig helt själv. Som jag har längtat!
Sen får vi inte glömma det där med krogrundor och dylikt. Det är ju faktiskt höjdpunkten med att uppnå denna ålder.
Aldrig mer kommer jag behöva hoppa över staketet till pubben på storön. Jag kommer kunna trycka upp legitimationen i ansiktet på dom där sura jävla vakterna. Dom ska allt få se. Och som jag ska njuta av det!

Nu är det iallafall äntligen helg. Lördag för att vara exakt. Inte länge till dock. Helgerna går verkligen alldeles för fort. Veckorna går desto saktare.. Det är himla konstigt det där.
Veckorna kan gärna få skynda på lite. Åtminstonde fram till vecka 44. För då är det lov.
Efter det är det nämligen praktik som gäller i tre hela veckor. Jag kunde inte längta mindre.
Men ja, tillbaka till nutiden. Idag har jag sovit. Sen har jag kollat på one tree hill. Nu på kvällskvisten har jag dock vart lite mer aktiv. Började med att införskaffa lite onyttigheter i form av godis med Anna. Sen ägnade vi en timme åt att hålla Joel sällskap i campingen reception. Det var... givande. Eller nåt. Att Zlatan visades på tvn var iallafall mycket givande.
Efter det gick vi till Marcus och tittade på hans nya kärlek. Nämligen en nio veckors hundvalp. Mitt hjärta smälte lite grann.
Nu sitter jag hemma i min säng och lyssnar på musik. En helt vanlig kväll i mitt liv med andra ord.

Förresten börjar jag tröttna rejält på denna svininfluensa. Alltså, den är inte farligare än en vanlig influensa. När ska folk inse det? Dör man så dör man liksom, finns inget man kan göra åt det i vilket fall som helst. Inte för att jag tror risken är så väldigt stor faktiskt. Men ändå.
Det blir ju inte direkt bättre av att det skrivs om denna influensa HELA tiden. Inte heller att folk oroar sig som aldrig förr. Slappna av vafan! Jag blir inte klok på det här. Antar att många andra tycker som mig. Kanske vi borde bilda en klubb?
Och på tal om svininfluensan -Det är fruktansvärt roligt att hosta eller eventuellt nysa i stora folksamlingar, typ på bussen eller i kassakön på konsum. Folk ser verkligen livrädda ut och flyttar sig i motsatt riktning snabbare än snabbt.
Det är verkligen något jag rekomenderar för folk med lika tråkigt liv som mig.
Hysteriskt roligt vill jag lova!

Det här inlägget har tagit mig ett bra tag att skriva. Så nu är det ganska precist 7 dagar kvar.
Utifall någon skulle vara intresserad av att veta det liksom.

Godnatt.


090910 -Underbart!Det här kan ju inte bli annat än underbart! Winnerbäcks röst och kents sound, kan det bli så mycket bättre?
Winnerbäcks nya skiva kommer definitivt få en plats i min skivsamling. Det kan ni skriva upp om ni känner för det. Just nu är jag lite i nån sorts chock. Men det är en bra chock.
Den här dagen hade inte kunnat börja på ett bättre sätt!

Snart ska jag släpa mig iväg till skolan för att klippa skägg. Sen blir det även lite bus. Kommer nog bli fruktansvärt roligt. Men även det är sånt som märks.

Förresten är killen på bilden bredvid texten, alltså journalisten, Fridas kusin.
Nu vet alla det också. Ganska coolt, för hur många har egentligen en kusin som jobbar för aftonbladet?

090908 -En helt vanlig tisdag.

Jag har ägnat min lediga dag till att tvätta. Mindre roligt, men välbehövligt.
Nu har jag precis slängt i mig lite frukost. Rätt så sen frukost. Och ska fixa iordning mig så jag ser någorlunda levande ut. Sen blir det tjejmiddag och vin-förtäring.
Det kan gå precis hur som helst. Men jag antar att det blir kul.

Dags att rappa på lite nu.
PUSS


090907 -Nattligt inlägg.

Ja, jag vet att klockan är över tolv och att jag istället borde skriva 090908. Men nu blev det inte så.
Det har vart ett mycket händelserikt dygn måste jag säga. Jag är i nån slags chock.
Började med ett givande sms, sen sov jag. Vaknade med nån släng av förkylning plus en sjuhelvetes mensvärk, så det var bara att krypa till kojs igen. Dock var Ida snäll och smsade mig varannan minut. Men jag somnade mellan varje sms, hur jag nu än lyckades med det. Sen tillkom det ännu en människa i smsandet. Det gick rätt dåligt med min sömn. Men det var även denna gång lite värt det.
Klev iallafall upp runt tolv och upptäckte att min mobilladdare var spårlöst försvunnen, samtidigt som mobilen skrek efter elektricitet. Testade med USB-kabeln, men det ville sig inte. Den finessen funkar visst inte för nokia. Jag var väldigt nära ett nervsammanbrott just då.
Ida bjöd på fika så jag tog bussen dit. Efter fikat tyckte hon att McDonalds kändes som en bra idé, så vi pallrade oss iväg till lillänge. Väl där kom jag på en brilljanta idén att införskaffa en ny mobilladdare. Det gjorde jag, och blev närmare 300kr fattigare. Men det var helt klart värt det, för ett liv utan telefon, vad är det för liv egentligen?
Efter det impulsköpet gick vi till donken och tryckte i oss mat. Kanske inte så värst nyttigt, men det var fruktansvärt gott! Även fast Idas dressing påminnde väldigt mycket om nån sorts kroppsvätska.. Usch.
Sen åkte vi till Ida och tryckte i oss ännu mera onyttigheter, denna gång i form av godis.

Nu på kvällskvisten tog jag, Annorna och Frida oss en tur runt frösöberget. Det kan beskrivas som jobbigt, och inte så värst bra för min förkylning kanske. Men frisk luft ska visst vara renande. Och hälsosamt.
Jag skiter i vilket, och en förkylning är faktiskt inte hela världen. Inte svininfluensan heller för den delen.
Helt ärligt så kräks jag snart på det ordet.
Väl hemma igen hamnade jag i ett antal intressanta msn-konversationer. En som gjorde mig glad, en som fick mig att skratta hejdlöst och en som fick mig att skratta, tappa andan och skaka av irritation på samma gång.
Jag upptäckte att jag kan vara en riktig bitch när det väl vill sig. Mindre rolig upptäckt faktiskt.
Men ibland måste man nog våga vara en bitch också. Snällhet funkar visst inte alltid.

Förretsen så planerade jag och mina fina vänner in en vin-inkluderad middag imorgon. Det känns välbehövligt. Kanske inte den där delen om vinet, det blir mest en liten bonus.
Något säger mig att jag kommer lida va migrän på onsdag. Antar att någon stackare kommer få släpa mig upp för alla miljontals trappsteg till klassrummet. Någon som känner sig manad kanske?

Just nu försöker jag agera psykolog eller nåt åt det hållet. Vet inte om jag är så haj på det faktiskt. Speciellt inte den här tiden på dygnet. Men jag försöker så gott jag kan.

Hoppas morgondagen, som egentligen redan börjat, blir något lugnare och mindre chockartad.
Nu säger jag godnatt.

090906 -14 dagar kvar!

Om exakt två veckor fyller jag arton. Antagligen är jag jävligt bakfull just den dagen med.
En liten förvarning till mig själv sådär.

Den här helgen har gått äckligt fort. Precis som alla andra helger. Dock har jag sovit alldeles för lite, dumma msn.. Fast egentligen var det värt det. Äh, jag blir knäpp av sånt här.
Jag har iallafall hunnit med fyra klippningar. Kul och lönsamt. Jag gillar mitt framtida yrke ganska rejält.
Skola imorgon känns inte direkt lockande, men som tur är slutar vi 11.30. Inte så farligt ändå. Och tisdag är jag ledig. Faktum är att jag är ledig varje tisdag fram till jul. Känns inte helt fel.
Tror det här året kommer gå ruggigt fort. Om inte annat så hoppas jag det iallfall.

Godnatt.

090905 -I love you, Ich liebe dich...

ZLATAN IBRAHIMOVIC!Alltså, vilken karl! Här snackar vi verkligen bäst när det gäller.
Jag har vart på bristningsgränsen till ett nervöst jävla sammanbrott hela matchen. Fotboll är verkligen inte bra för hälsan. Jag kommer snart få hjärtinfarkt.
Men karln räddar situationen så fruktansvärt bra. Jag är helt frälst!
När jag blir stor, då ska jag gifta mig med Zlatan.

090905 -Ett fruktansvärt överskattat inlägg.

Utan någon vidare rangordning har jag och min kära kusin sammanställt en lista på saker vi, och antagligen många andra, tycker är fruktansvärt överskattade. Det här kommer antagligen bli väääääldigt långt, så jag kan utlova en puss till midsommar till den stackaren som läser igenom alltsammans.
Enjoy!


Karlar,
dom får högre lön än oss av det kvinnliga könet, även fast dom utför samma arbete. Men av vilken anledning? Dom duger egentligen inte till nånting. Det skulle isåfall vara meka med bilar, vara händiga och relativt bra på att lösa problem.. Men egentligen, det kan väll en kvinna göra lika bra? Sen försöker dom imponera på oss med sina bilar, muskler och nån sorst charm. Kom igen nu, det funkar inte!

Sex, är nog det mest överskattade i den här världen. Speciellt på film. Så bra är det faktiskt inte. Ät kex istället vafan!

Kärlek, visst kan det vara bra. Men hur många är egentligen kära för evigt? Just det!

Spindelharpan, är ett idiotiskt spel som är framtaget enbart för att gå folk på nerverna. Bra som tidsfördriv dock, men det är nästan inte värt det med tanke på att man blir psykiskt sjuk på köpet.

Solarium, ger en fruktansvärt onaturlig hudfärg. Och det är dessutom dödlig. Ändå envisas folk med att pressa sönder sig och säga ”Det är sååååå bra, man blir sååååå brun och fin!” –Vi skulle vilja säga röd. Eller mera gulaktig. Ut i solen istället!

Påsken, räcker det inte med jul och midsommar? En såkallad högtid utan någon som helst viktig innebörd. Liksom äckligt godis, äcklig mat, träddelar med en massa krims-krams i och en massa färgglada fågelfjädrar..? Överskattat!

Träning, man får träningsvärk, svettas som en gris och ger sällan resultatet man väntat sig. Räcker det inte med att ta en promenad..?

Arbete, säger sig självt.

Orientering, springa runt i skogen och leta efter nån orange jävla plastgrej på ett träd. Efter en karta som oftast hålls åt fel håll och leder dig i cirklar. Och folk tävlar i sånt här. Idioti, enligt våran mening.

Mjölk, är äckligt. Varför dricka något som egentligen är avsett för kossans bebisar? Låt dom ha sin mat ifred! Antagligen är det inte alls sån nyttigt som folk försöker intala sig heller. Man överlever gott och väl på vatten.

Sommaren, sägs vara underbar. Men egentligen, hur kul är det med björnar, mygg, getingar, alla andra äckliga kryp, rödbränd svidande hud, värmeslag och hösnuva? Nej, inte så kul.

Reklam, är om inte annat irriterande. Oftast är det helt meningslösa saker som dom försöker lura i oss också. Usch!

Datorer, är ett mysterium för den vanliga människan. Oftast bara en massa krångel. Men visst, man har mycket användning för dom. Överskattat i vilket fall som helts, även fast vi är beroende.

Naturgodis, är inte ett dugg nyttigare än vanligt godis! Även om folk verkar tro det, men sånt är inte fallet. Och förresten är det fruktansvärt äckligt. Ska det vara så ska det vara riktigt godis, annars får det va.

Surströmming, är en såndär grej som folk äter bara för att man enligt tradition ska göra det. Vem tycker egentligen att det är gott på riktigt? Man kan lika gärna äta vanlig fisk och salta den lite extra. Då slipper man lukten också.

Säkerhetsbälten i bussar, kom igen nu, vem använder dom egentligen? Antagligen ingen. Fruktansvärt onödig utgift för bussbolagen.

Kändisar, kommentar känns onödig.

Svininfluensan (och alla andra flunsor som finns.), det är antagligen som vilken vanlig förkylning som helst. Varför förstora upp det? Och namnet är nog det som är mest skräckinjagande. Varför inte nämna alla dessa sjukdommar till något som inte låter så farligt? Typ galna fjärilssjukan. Eller hamsterinfluensan?

Flour tuggumin, är äckliga och antagligen fungerar det inte alls. Köp vanligt v6 för en tia på dollar, mycket billigare och funkar alldeles ypperligt!

Penicillin, ska göra alla så väldigt friska. Antagligen bara ren och skär inbillning. Förresten är det mögel. Hur frestande låter det liksom?

Online-poker, gör folk beroende och jagade av kronofogden. Ändå envisas folk med att tycka att det är det roligaste som finns.

Soda-stream, onödigt. Dock är det miljövänligt, men tänk så mycket enklare det är att gå till närmsta affär och köpa en flaska bubbelvatten. Förresten är kolsyra äckligt.

Politiker, viktiga tanter och gubbar som sitter och bestämmer hur vi ska leva och föra oss. Oftast helt idiotiskt. Ändå ska dom vara viktigast och bäst i världen typ. Fruktansvärt överskattat.

Kungen, gör ingenting. Ändå är han sveriges mest älskade person. Väldigt underligt det dära.

Kronprinsessans förlovning, vem bryr sig egentligen?

Michael Jackson, är död. Typ jätte död. Vi har förstått det nu. Dags att börja lägga energi på något annat kanske? Och blev hans musik plötslig bättre bara för att han är död?! Jag fattar inte.

Lågenergi lampor, tar tio minuter på sig innan dom lyser ordentligt. Och då lyser dom ändå vääääldigt dåligt. Förresten är som livsfarliga om dom går sönder.

Kineser, sägs vara smartast i världen typ. Sen går dom och skaffar sig bilar när miljöhotet är som allra värst. Smart..?

Vargar, visst är dom söta. Men alltså, dom ställer bara till det för jägare och andra skogsmullar. Dessutom säger alla viktiga gubbar i Stockholm att det finns så väldigt få av dom. Men ändå är dom precis överallt, hur går det ihop?

Lukta gott spray, alltså varför?

Fullkornsmat, enbart bullshit. Vanlig pasta är 1000 gånger godare, och enklare att laga. Fullkornspizza känns väldigt onödigt. Det är faktiskt osten som gör pizzan onyttig, så lite fullkorn kan knappast ändra på det.

Volym mascara, funkar definitivt inte. På reklamen ljuger dom. Fast det visste nog alla redan om. Förresten är det jävligt kletigt.

Second hand, bara är överskattat. Helt enkelt.

Märkeskläder, fruktansvärt onödigt. Och framförallt dyrt as hell! En tygbit med ett märke på liksom..?

Skidisar, går ett år längre än alla andra i skolan. Varför då? Sen är som vältränade som satan och har kondition för en hel klass. Vi är avundsjuka, just därför är dom överskattade.

Hannah Montana, går alla på nerverna. Speciellt den dubbade versionen. Usch!

Små syskon, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!

Skolsköterskor, ger aldrig någon hjälp. Ändå finns dom. Det är väldigt lurigt det där.

Tyskar, ingen förstår vad dom säger, dom knäpper kort på ALLT och är besatta av älgar. Men dom är visst viktiga för sveriges turism. Why god?

Det engelska språket, behöver man inte kunna om man inte ska flytta utomlands. Och hur många kommer egentligen göra det? Precis..

Lösnaglar, vad är det för fel med naturliga naglar?

Fjällvandring, fin utsikt förvisso. Men det är kallt, och blött, och jobbigt, och stenigt.

Facebook, beroende framkallande. Nu för tiden får man visst veta allt genom facebook också. Har det inte gått lite väl långt..? Men man kan inte riktigt låta bli..

Skraplotter (och lotter i allmänhet), ”vinn 100 miljoner direkt på skrapet!” hur ofta händer det egentligen? Ren och skär bullshit alltihop.

Matlagningsprogram, Det är tråkigt att titta på, och ska man försöka göra samma rätt hemma blir det ALDRIG lika gott som det ser ut som på tv:n.

Akvirie-fiskar, inkompetenta djur. Dom ska vara rogivande men är mest ivägen. Förresten är dom tråkiga att titta på, och det är ju inte så att man kan leka med dom om man nu skulle vilja det! Inte kan dom göra tricks heller! Sitt? J

Tokio-hotel, Fula, ser ut som småtjejer och dåliga låtar. Dom är lika överskattade som alla andra tyskar, om inte ännu mera. Dom skulle säkert också häpnas över en älg som alla andra knäppa tyskar!

Foppa tofflor,  Ett modebrott utan dess like! Rädda denna svaga värld från dessa färgglada fotbonader, och förresten hur skön är dom egentligen? Det går säker lika bra med ett par gamla stövlar.

Svenskar, ”OJOJ, titta en blondin med en Ö-kupa och smal som en tandpetare, sexigt” jovisst, i vilka ögon då? Inte våra! Och egentligen, hur kul är vi? Vi är konstiga, vi firar värdelösa högtider som t.ex. påsken och äter mysko mat.. You name it! Vi är överkattade, bara att inse.

Klackskor, ”man får såååå snygga ben!” Jajo, men hur lätt är dom att gå i? Förresten gör det FRUKTANSVÄRT ont i vaderna. Nej, överskattat!


090904 -Mitt nya beroende:


090904 -Home, sweet home.

Äntligen fredag och äntligen hemma.
Vaknade av att Fanny smsade mig imorse, så väckarklockan gjorde garanterat inte sitt jobb. Klockan var då över halv nio så jag skippade skolan, diskade, packade och sen åkte jag och Ida tidiga bussen hem. Det var skönt.
Nu sitter jag i Härdal och väntar på Johanna. Hon är fruktansvärt långsam. Det kan ha något att göra med att vi är släkt.. Fast nej, Johanna är verkligen en klass för sig. Inga tvivel.
När hon väl har masat sig hit ska vi sammanställa en lista över överskattade saker. Den kommer bli MYCKET givande, så det kan ni verkligen se fram emot.

Förresten så har jag äntligen införskaffat ett mobilt bredband. Eller ja, jag och jag, det var pappa som gjorde det. Men äsch då, jag har det nu iallafall. Aldrig någonsin mer i hela mitt liv ska jag utsätta mig själv för spindelharpan! (kanske...) Det är nämligen det jag har sysselsatt mig med dom senaste veckorna. Kan inte direkt påstå att jag är vidare bra på det. Se bilden och bedöm själva..På tal om spel så gick det fruktansvärt dåligt åt mig när jag spelade med mina fina vänner igår. Jag är vanligtvis iprincip obesegrad i neger och president, men inte igår. Josse tog över min svit. Det gjorde ont i hela mig.
Jag måste ha en fruktansvärd tur i kärlek just nu alltså, för allt som har med spel att göra går helt åt helvete.

Tur i spel - otur i kärlek, otur i spel - tur i kärlek
. Jag tror stenhårt på den teorin.

RSS 2.0