100128 -Eeeeh.. va?

Är jag den enda människan i det här landet som inte har följt Robinson den här säsongen? Det känns lite så. Har TVn igång nu bara för sällskapets skull, och jag fattar inte ett dugg. Liksom, vad snackar dom om? Varför hatar dom varandra? Varför är den mörkhåriga tjejen så jävla jobbig? Vad har han den blonda gjort? Näe, det här sög. Egentligen bryr jag mig inte ett dugg om det där. Men lite nyfiken blir man ju.
Som sagt är TVn igång för sällskapets skull. Om man nu kan räkna en liten grå låda med bild och ljud för sällskap. Kanske snarare ett substitut. Det låter mera rimligt. Jag kollar liksom inte ens på den. Men på ska den vara. Alltid. Lite bakrundsprat är ju alltid trevligt, och lite lätt irriterande. Precis som det ska vara.
Min TV är alltså mitt sällskap i vardagen, ändå tittar jag väldigt sällan på den. Med 1an, 2an och 4an som enda kanaler blir man lätt lite begränsad. Just därför är 4an igång mest hela tiden.
Det är iallafall "i en annan del av Köping" efter det här meningslösa programet. Äntligen något sevärt. Underbart.

Just nu borde jag diska, städa eller packa istället för att sitta här. Men näe, det har jag ingen ork till. Soffan var så väldigt skön just nu. Jag sitter kvar ett tag till helt enkelt.
Luktar godis gör jag också. Trevligt.

100127 -Mitt-i-veckan och näsdukar.

Jaha, då var det en ny vecka igen. Här sitter jag i mitt lilla källarrum och är allmänt ensam och halvhungrig. Dagens middag bestod av torr lasange doppad i vitlöksdressing. Det var en ny smakupplevelse. Absolut inte äckligt, men inget jag direkt skulle bjuda någon på. Men visst var det lite studentlivs-lyx med vitlöks dressing. I vilket fall som helst var det mycket bättre än att enbart trycka i sig den torra lasangen.
Den här dagen har än så länge bestått av en missad buss, en medhunnen(va?) buss med trevligt sällskap och en hel del snor. Sällskapet på bussen stod Frida för. Hon gav mig näsdukar. Det var väldigt omtänksamt gjort av henne, jag är nämligen inte vuxen nog att köpa näsdukar själv. Istället snörvlar jag som ett litet barn. Funkar lika bra det enligt min mening.
Kvällen kommer iallafall bestå av mys med vänner och godisätning. Kan behövas efter min inte så värst mättande middag.
Jag kommer även spendera kvällen med att oroa mig för pojkvännen som ska ut på äventyr. Egentligen finns det absolut inget att oroa sig över där. men äsch, jag är äckligt nojjig och orolig när det gäller folk jag bryr mig om. Så han får het enkelt leva med det. och 7 000 000 sms och telefonsamtal...


100124 -Frisk som en nötkärna?

Efter en väntan som varat forever, typ, så är jag nästan så frisk som jag kan bli. Underbart.
Mindre roligt att det innebär skolgång till veckan. Men jag ska inte klaga, det är ju trots allt bara tre och en halv dag. Baggis.
Det måste vara den Lillhärdaliska luften som friskat till mig. Låter rimligt med tanke på att jag var nära döden, eller ja nästan iallafall, när jag kom hit i Fredags. Nu är det Söndag, och jag mår som en prinsessa om man nu ska jämföra hur jag mådde tidigare i veckan. Jag jämför, och mår ännu bättre.
Mina körtlar och tonsiller har nästan gått tillbaka till det normala, och imorse kände jag nästan igen mig själv när jag såg mig i spegeln. Och det, det har inte hänt en endaste gång de senaste två veckorna.
Nu håller jag alla tummar jag har för att idiotsjukdomen är gone forever.
Men, visst har sjukdomstiden haft sina positiva sidor med. Som igår när jag fick lillasyster till att skjutsa mig på spark hela vägen ner till konsum och hem igen. Bara genom att säga:
-Om jag överanstränger mig eller ramlar så blir min lever inflammerad och mjälten kan spricka! Det vill du väl inte? Mycket riktigt så ville hon inte det. Även fast jag tydligen är den mest idiotiska människan i hela världen. Men sprucken mjälte och inflammerad lever önskade hon mig inte. Så fint.
Förresten fick hon draghjälp av hunden, så nå synd om na var det inte.

Igår kom finaste pojkvän hit. Pappa bjöd på älgkött. -Det var gott.
Jag lyckades baka en kaka utan några direkta missöden. -Det var imponerande.
Pojkvän åt upp mitt godis. -De var... Romantiskt?
Vi badade bubbelbad. -Det var mysigt.
Bra kväll helt enkelt.

Nu ska jag göra ett försök till att få ordning på mitt nya rum. Kan bli en intressant upplevelse.
Förresten, ta er en titt på Angelicas brunettblogg. Ställ nån kul fråga i frågestunden också, hon lovar ju trots allt att svara ärligt. Hehe.


Ja, här har vi då brunetten i egen hög(läs: full) person.
Enjoy!


100122 -En sån lycka.

Denna såkallade allergiska reaktion visade sig visst vara en släng av körtelfeber. Tur att vissa läkare är så väldigt kunniga alltså. Asiat-looken börjar iallafall tona ner sig lite. Tack och lov. Måste faktiskt säga att det inte klär mig nå vidare. Inte alls faktiskt. Tur att levern än så länge klarat sig från att bli inflammerad, annars skulle jag även ha samma färg som en asiat. Det hade förvisso kunnat se himla roligt ut. Men nej, en inflammerad lever är nog inget att sträva efter.
Just nu är jag fruktansvärt less på att vara sjuk. Inte så konstigt kanske, med tanke på att detta är min tredje vecka som sjukling. Och nej, jag har fortfarande inte vart på skolan efter lovet. Inget att klaga över kan tyckas, och det gör jag inte heller, men visst är jag allt lite oroad över vad jag missat. Hoppas det inte är allt för mycket. Det vore ju som tråkigt att hamna efter i skolan bara på grund av en idiotisk sjukdom som inte går att bota.
Väldigt irriterande faktiskt. Det är liksom bara att ligga och vänta på att bli frisk, samtidigt som man får missbruka smärtstillande/febernedsättande och halstabletter. Halstabletter hjälper förövrigt inte alls. Dom stoppar jag mest bara i mig för skojs skull. Det enda som hjälper mot denna obeskrivliga smärta i halsen är smärtstillande, alltså typ ipren och alvedon. Känns väldigt... fel.
Men, som tur är har jag en underbar pojkvän som tagit hand om mig och ställt upp för mig dessa veckor. Det har gjort det hela lite lättare att genomlida.
Jag älskar dig!

Nä, nog tjatat om denna förbarmade sjukdom.
Igår hände något helt fantastiskt underbart. Älskade kusin Fia informerade mig om att det nu mera finns vita converse på ellos.se. Och, det finns i storlek 34! Min lycka var total, och jag klickade i sann blogg-anda hem ett par på direkten. Att jag av någon anledning hade 30% rabatt där gjorde inte direkt saken sämre om man säger så.
314:-, och min sommar är räddad. Underbart.
Nog för att dom nya inte ens kommer kunna mäta sig med dom gamla, men det kanske kommer tids nog.
Jag kan knappt bärga mig.100115 -Sjukhus.

Förkylningen is still going strong. Jag har ingen ork till något, därav denna fantastiska uppdatering. Och som att det inte vore nog med en äcklig förkylning och halsont, så har jag som grädde på moset svullnat upp i ansiktet. Mest kring ögonen. Påminner lite om en asiat faktiskt. Ser fruktansvärt roligt ut.
Idag har jag iallafall spenderat tre timmar på sjukhuset. Två blodprov och ett urinprov senare har dom inte kommit framtill någonting. Eller ja, ingen halsfluss. Det var ungefär det.
Läkaren säger att det antagligen är en allergiskreaktion på någonting. Men vad? -Det är det ingen som vet. Så ja, nu blir det till att knapra kortisontabletter och allergimedicin i fem dagar. Hallelujah!

Fruktansvärt intressant inlägg det här. Nu går jag och lägger mig.
Återkommer när jag ser ut och pratar som folk igen.

100105 -Nytt år.

Jepp, nytt år. Nya möjligheter. Eller va? Mest troligt. Jag har iallafall inlett det nya året starkt med en skön förkylning. En sån lycka.
Febertermometern påstår att jag inte har någon feber. Jag är övertygad om att den ljuger för mig. Såhär mycket ska man faktiskt inte svettas och yra på som normaltempererad människa. Fast yrandet kan bero på att pojkvän nockade mig med sin armbåge. Armbågen är blå. Inte konstigt att mitt huvud gör ont..
Just nu struntar jag fullständigt i att jag är dyngförkyld och febrig, jag ska trotsa sjukligheten och gå på idrottshippan ikväll iallafall.
Sådeså.

Förresten så är jag kär. Riktigt jävla äckligt kär.
Underbaraste du.
<3

RSS 2.0