090730 -Radion spelar aldrig våran sång.

Äntligen torsdag. Nu ska jag städa nedersta våningen på senioren, sen slutar jag.
16.25 går bussen och då börjar yrandet för mig och Anna ordentligt vill jag lova.
Ses i dimman!


090729 -Snurra min jord igen.

Jag är utarbetad. Igen. 7-16 jobb är nog inte riktigt min grej.
Eller så är det städning som inte riktigt är min grej. Känner mig lite osäker faktiskt. Kanske är det en kombination av dessa två som inte är min grej? Hmm.. Ja, vad vet jag egentligen?
Inte mycket skulle jag vilja säga. Men jag vet att storsjöyran börjar imorgon, och jag vet att jag ska ha kul. Eller ja, göra ett tappert försök till att ha kul iallafall.
Efter jobbet imorgon ska jag springa iväg och köpa thai-mat, sen ska jag och anna agera bussalkolister.
Nu ska jag nog försöka sova. Bäst att passa på nu liksom, för de närmsta tre dygnen kommer antagligen inte bjuda på allt för mycket sömn.
Så ja, godnatt.


090728 -

Tänkte jag skulle skriva något viktigt.
Men kom på att jag verkligen inte har något viktigt att skriva om. Eller jo, förresten!
Jag såg ju Zlatan och Johan Palm på tvn igår, alldeles efter varandra. Det måste ha varit min lyckodag. För min lycka, den var total. Så mycket snyggt på samma gång liksom, helt unbelivable!
Nu har jag inget mera viktigt att dela med mig av, så jag tror jag slutar där.

090727 -Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria.

men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria.

Då var ännu en helg avklarad, och jag är fortfarande vid liv. Fantastiskt.
Jag måste passa på att meddela att jag nu officielt är som alla andra barn, för jag har nämligen skaffat spotify. Kan inte direkt påstå att jag förstår sådär överdrivet mycket, men jag vet iallafall hur man får fram musik. Bra musik. Och det är tydligen det som är själva grejen med det hela, så kanske är jag ganska haj på det ändå? Jaja, det funkar iallafall, och just nu lyssnar jag på Winnerbäck. Underbart!
Känner på mig att jag kommer bli en mycket flitig användare.

Helgen var toppen! Var som sagt hemma hos Fia på fredag kväll, det var lika flummigt som alltid. Vi spelade kort med våra småsystrar och faster. Först vänd tia och sen neger och president, jag var överlägsen i båda. Speciellt det sistnämnda. Faster blev så irriterad att hon gick och la sig, och dom andra gav upp ganska kort därefter.
Tur i spel - otur i kärlek, det kan ligga något i det faktiskt. Och nu när det går så bra att spela kort så lär ju det andra gå ännu mer åt helvete än det redan gjort, men vafan. Jag är pretty nöjd ändå. Kärlek är överskattat i vilket fall som helst, så mig gör det inte särskilt mycket om jag ska vara ärlig. Och jag är ärlig.
Men nog om det.
I lördags åkte vi in till kupolen på morgonen, sen kutade vi där som galningar för att hitta något att spendera pengar på. Det gick trögt till en början, men efter nån timme gick det relativt enkelt.
Jag fick iallafall med mig ett par jeans, ett linne, ett par svarta leggins, en väst, två t-shirts och en kjol. Och allt det gick på sisådär en tusenlapp. Inte helt illa. Jag övervägde att lägga upp bilder på mina inköp men det blev inte så. Kanske en annan gång, kanske aldrig. Det är sånt som märks.
På kvällen blev det kalas ute i trollebo. Det var trevligt och dom vuxna varianterna blev, som vanligt, alldeles för fulla. Vi ungdomliga varianter höll oss lite stadigare och lugnare. Jag fick till och med lära min pappa att bugga, det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända. Men nu har det hänt. Jag är i chock.

Nu ska jag visst på storsjöyran också. Det kan bli mycket spännande. Första gången gillt liksom.
På torsdag efter en hård arbetsdag drar jag iväg, hoppas jag överlever även denna festival. Känns tveksamt eftersom jag antagligen kommer behöva gå hem till frösön själv varje kväll. Höhö.

Och ja, just det, jag ska få glasögon.
Känns halv bra. Visst, det är ju bra om det botar min huvudvärk, men det vore ju kul att passa i det också. Det gör inte jag. Inte alls. Har 11 par med mig hem nu som jag ska välja mellan, det kommer aldrig gå. Jag håller på att få ett nervöst jävla sammanbrott.

Läste nyss att blondinbella inte är blond längre. Alltså, va?! Hur tänkte hon där? När det man egentligen är känd för är just sin hårfärg, varför byter man då? Känns väldigt dumt. Fast egentligen, vem har påstått att blondinbella är smart?
Inte jag iallafall. Det här är bara ännu ett bevis för hur dum hon egentligen är.
Jag kommer skratta mig igenom resten av den här kvällen.


Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat.


090724 -Borlänge.

Nu är jag äntligen framme, efter många om och men.
Pappa utforskade en ny väg för att slippa crusingen i rättvik, och jag trodde fan aldrig vi skulle komma fram. Men här är jag nu.
Imorgon ska jag shop-til-I-drop.
Nu blir det flum med Fia. Yey!

090724 -Sugar, we're goin' down.

Igår åt jag godis.
Idag känner jag mig nästan frisk
.
Kan det finnas ett samband där måntro? Det tror iallafall jag. Åt helvete med alla mediciner, ät godis istället! Jag kan nästan lova att det är bättre att stoppa i sig monsteriösa mängder godis än att stoppa i sig massa gifter som ingen egentligen vet vad det är. Fast ja, man blir väldigt rolig i huvudet av att blanda penicillin, hostmedicin som innehåller morfin, ipren och starka halstabletter.. Tro mig, jag har testat, och jag har kännt mig full i tre dagar.

Om ganska exakt en timme kommer pappa och hämtar mig och lillasyster, sen drar vi till Borlänge över helgen. Jag har ungefär 6000 att spendera, så det här kan bli kul. (Nu ska jag såklart inte handla upp alla pengar.. Man måste ju spara också. Jag lovar mamma.) hrm.. host.
Ikväll ska jag sova hemma hos kusin Fia, och det blir ju aldrig tråkigt. Kommer antagligen inte bli mycket sömn inatt, men äsch då, vad gör det om hundra år egentligen? Imorgon blir det 40års kalas. Faster Tina har fyllt tant så det måste firas! Med andra ord blir det nog inte mycket till sömn då heller. Men som sagt, sova lär jag nog hinna göra innan jag dör ändå, så ingen skada skedd.

Förresten så har jag klänning och strumpbyxor på mig idag. Rosa strumbyxor dessutom. Jag känner mig fruktansvärt obekväm.. Förstår inte ens varför jag utsätter mig själv för det här. Tror faktiskt inte det var meningen att jag skulle bli kvinna. Ännu en sak som talar för att den teorin stämmer är att jag verkligen inte kan gå i klackskor, hur gärna jag än vill, och hur mycket jag än försöker så går det bara inte. Men det skulle ju inte vara helt fel att kunna. När man inte når över 160 centimeter så får man faktiskt lov att fuska lite, där har ni en bra anledning till varför jag borde lära mig. Kan inte direkt säga att mina älskade converse är särskilt smickrande för min längd, men sköna, det är dom allt!




Bildbevis! (Fruktansvärt dålig & osmickrande bild, men ni får vara nöjda med det ni får.)
Bäst ni kollar riktigt noga nu, för det här lär ni nog aldrig se igen.

090723 -Nu lägger du av Jörgen..

Min mamma säger att Zlatan ser ut som Thomas DiLeva..


090723 -In pieces.

Telling me to go,
But hands beg me to stay.
Your lips say that you love,
Your eyes say that you hate.

There's truth in your lies,
Doubt in your faith.
What you build you lay to waste.
There's truth in your lies,
Doubt in your faith.
All I've got's what you didn't take.

So I, I won't be the one,
Be the one to leave this, In pieces.
And you, you will be alone,
Alone with all your secrets,
And regrets.
Don't lie.


090722 -Ge mig lite mer.



Det här är vad jag går på just nu. Känns ganska roligt i huvudet nu må jag säga.
Och det genomskinliga i glaset är vatten, inget annat. Tyvärr.
Jag kommer antagligen vara sådär lagomt nerdrogad resten av den här veckan.
Pretty nice.

090722 -All I ever wanted was to see you smiling.

Efter många om och men så är jag uppe, påklädd och näst intill vaken. Jag imponeras av mig själv.
Baksmällan övergick i nån sorts släng av halsfluss, så nu ska jag knarka pencillin i en vecka. Najs. Fast egentligen vet jag inte säkert om det är halsfluss, och det vet inte doktorn heller. Han var hel konstig. För det första hade han inte "doktor-kläder" på sig, utan vanliga gubb-kläder. Sen kollade han i halsen lite snabbt och sa att det såg svullet ut, fast det kunde ju vara så att min hals såg ut så i vanliga fall också, det visste ju inte han liksom.. Nähä tänkte jag, det är säkert därför det känns som att jag sväljer taggtråd varje gång jag dricker vatten, och därför halsmandlarna känns som fotbollar.. Men jag sa inget. Sen helt plötsligt hade jag möjligtvis astma. Ajo, tjena! Well well, jag fick pencillin iallafall, utan minsta lilla halsprov eller något. Bara en liten gissning från en konstig doktor.
All turbulens gjorde mig yr i huvudet, så jag satt och slet i mammas tröja, hon blev lite lätt irriterad sådär.. Sen sa jag att jag behövde luft, så mamma skulle följa mig ut. Vi kom till dörren, sen låg jag på golvet med benen upp och fattade inte ett smack. Fick ur mig ett: "Mamma, svimmade jag nu?" hon tittade på mig, skrattade lite och sa "ja, du svimmade."
Jaha, fan vad lustigt tyckte jag och fattade ännu mindre. Måste ha sett fruktansvärt roligt ut för dom stackarna som såg på. Kändes ändå ganska praktiskt att svimma på sjukhuset, för det kom en sköterska på en gång och kollade läget. Inte helt fel.

..Och så var det det där med härdalsyran då. Som sagt så minns jag inte allt för mycket, men det jag minns var fantastiskt roligt! Vi satt hemma på våran otroligt fina camping i början på båda kvällarna. Det bjöds på många skratt vill jag lova.
På fredagen tog vi oss inte ner på området förrns vid elva tiden tror jag. Tog ungefär en timme att ta sig från sunnanå till skolområdet, anledninden till det var en raggarrunda i morbror Hennings bil, vinporr på folkan och en kisspaus uppi väst i backen. När vi väl var på området upptäckte vi att anna var borta. Precis som vanligt och ingen blev förvånad.
Även Angelica försvann iväg i x-antal timmar. I efterhand fick jag veta att hon hade en "date" i minneslunden på kyrkogården. Romantiskt.
Behöver jag ens nämna att Fia också hittade sig en karl och försvann iväg..? hmm.. Jag blev i varje fall ensam kvar med lillasyster och lillkusin. Vi dansade disco. Jag kände mig ungefär som tretton år. Men det hade sina roliga stunder det med.
En annan rolig grej var att en kille som är ett år yngre än mig, alltså 17, köpte cider åt mig i öltältet, jag kunde fan inte köpa. Det kändes lite orättvist faktiskt..

På lördagen gick vi en sväng på marknaden, och så snygga har vi nog aldrig vart nångång tror jag. Trötta och jävliga. Orkade inte vara där allt för länge, så vi drog hem och intog soffläge framför skönheten & odjuret istället. Killarna drog till härjeåsjön och badade. När dom kom tillbaka var det bara att börja om igen. Välja nya kläder, sminka om oss, fixa håret och öppna dagens första cider.. Sen blev det mat och ännu mera alkohol. Hände inte så mycket mer på hemmaplan just den kvällen. Vi tog oss ner på området lagomt till starpilots började, men jag var inte riktigt i mitt fulla sinnesbruk och har ganska vaga minnen från det. Markus Fagervall minns jag inte alls, men säkra källor säger att jag stod vid scenen med dom hela spelningen, så ja får nog ta och lita på det. Efter det minns jag en dans till larz-kristerz, sen är det ganska mörkt faktiskt. Jag vet inte själv vem/vilka jag var med, och det är det ingen annan som vet heller. Ganska spännande tycker jag. Skulle vara roligt att veta faktiskt.
Jag blev i alla fall hemskjutsad kvart i två har jag fått höra. Där missade jag en hel kvart av rolighet. Väldigt orutinerat gjort av mig måste jag säga. Hem kom jag i alla fall och sen sov jag.
På söndagmorgon önskade jag mest att den dagen aldrig hade börjat.. Illamåendet stod mig verkligen upp i halsen, men äh, that's life. Mina fastrar skrattade åt mig. Jag förstår inte varför.. Även Marcus lillebror och hans kompis skrattade ut mig när jag kämpade mig in i deras husvagn för att hämta min dator. Det kändes vääääldigt frestande att städa ur husvagnen och plocka ihop alla flaskor + kapsyler, och det mina vänner, det var en hel del vill jag lova..

Här är då några av bilderna från helgen, resten finns på facebook:











Min baksmälla höll då som sagt i sig tills måndag. Jag mådde så illa att jag grät. Jag har fan inte gråtit sen senast jag grät över den där idioten som var min pojkvän, och det var ganska många månader sen. Sen dess har jag inte ens gråtit till grey's anatomy, så ni kan ju tänka er vart det illamåendet låg på en skala. Sen kan det vara så att det fanns fler bidragande faktorer till det, men det känns som oviktiga bagateller. Vafan, jag mådde illa liksom.
När jag vaknade igår så trodde jag att det fortfarande inte hade släppt, men det visade sig vara sjuklighet istället. Igen. När ska jag få bli frisk egentligen? Hoppas penicillin helvetet hjälper nu.

Självklart skiner ju solen idag. Antagligen bara för att jag är sjuk och inte kan gå ut. Gud är verkligen på min sida känner jag.


Förresten så är jag så fruktansvärt jävla irriterad nu så jag skulle kunna gå sönder. Jag trodde faktiskt att du var annorlunda, men ack så fel jag hade där. Tänk så fel man kan ha om folk alltså, det är helt jävla otroligt.
Men jaja, hämnden är ljuv. Så innihelvete ljuv.

Fuck you, fuck you very very much! Lalala.


090720 -Ööööööh..

Jag har drabbats av världens värsta baksmälla.. Ever!
Har precis tagit mig upp ur sängen, men tänker lägga mig igen precis just nu.
Det jag minns av helgen var galet roligt, synd bara att det inte är allt för mycket. Men äh, det är livet, som Marcus och Victor skulle sagt.
Nu tänkte jag gå och dö lite grann..
Återkommer!


090716 -Grannarna klagar när volymen är maxad.

Imorgon. Imorgon. Imorgon!
Jag kan inte ens beskriva hur taggad jag är nu. Helt galet!
Just har jag lunchrast, och jag har spenderat den genom att packa inför helgen och lyssna på töntig party musik. Egentligen helt jävla värdelös, men gud så glad man blir av det! Väldigt fachinerande hur mycket musik kan påverka humöret. Alltså, nu är det nästan kul att städa, bara för att jag är så fruktansvärt glad över att det är fredag imorgon. Sinnesjukt, men ack så underbart.
Ikväll kommer äntligen mina efterlängtade borlängebor. Jag var sådär jätte snäll imorse och ringde och väckte Fia, bara för att påminna henne om att hon måste köpa en mascara åt mig innan hon åker. det blev hon måttligt road av. Känner på mig att jag kommer få igen.. Höhö.

Som om det inte vore nog med att typ hela borlängesläkten kommer, så kommer även Victor och Marcus. Vi stackars insnöade härjedalingar kommer bli helt ner-masade. Men vad gör det? Jag masar hellre än att prata stockholmska, eller ännu värre -skånska.
Äh, det löser sig. Jag får hålla mig till att prata med pappa, på haddôrska. Då klarar jag mig nog från alla dalmasiska bacilusker. Annars får jag helt enkelt försöka lära alla dom andra att prata haddôrska. det skulle vara roligt. Klart som fan att man ska prata det om man befinner sig i Härdal. Jaja, nog om det nu.
Jag tror att det blir en kanon helg! Liksom hallå, vi ska dansa till Larz-Kristerz, det kan ju inte bli annat än AWESOME!
Eller nja, kanske inte riktigt så. Men vafan, jag ska dansa tills fötterna blöder hela helgen lång, vare sig det är bra musik eller inte. Yeey!

Nu -back to work.
Sen åker jag till härdal och inväntar fia, och när hon väl är där så blir det förtälts-uppsättning (iallafall ett försök..). Det blir kanon. Tre husvagnar kommer parkeras nere på pappas täkt. Det blir camping det.
Lite festival känsla sådär. Najs!

090715 -"Kärlek är..

..bara en massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig. Lyckligtvis går det över ganska snabbt."
Den som kan lista ut vilken film det citatet kommer från får en puss till påsk. Kanske två.
Jag anser att det inte kan bli mycket mera rätt än såhär.
Och ja, jag är väldigt pessimistisk när det gäller kärlek.
Vet du inte vad det betyder så finns det en väldigt utförlig förklaring här.

090715 -Fuck you, fuck you very, very much.

Jaha, här sitter jag och lyssnar på helt otroligt fruktansvärt ovärd musik och bara längtar efter fredag. Tänk om tiden bara kunde skynda på lite granna. Helst skulle jag vilja spola fram tiden till fredag kväll, nu på en gång. Det skulle vara väldigt praktiskt faktiskt, för då skulle jag slippa jobba imorgon, och slippa gå runt och längta som en jävla galning. Jag längtar så galet mycket så man kan likna mig vid vilken psykiskt störd människa som helst. Men uhu så nära det är nu, två dagar, sen är det party för hela slanten. Att min förkylning vägrar släppa det bryr jag mig faktiskt inte om för fem öre. Härdalsyran är bara en gång om året, och missar man den borde man faktiskt straffas. Helst stenas.

På tal om jobb så jobbade jag igår. Det var fruktansvärt och jag trodde jag skulle avlida. Det gjorde jag nästan. På 10 minuter hann jag konstatera att städning verkligen inte är min grej. Speciellt inte när klockan är halv 8 på morgonen, och ännu mindre när det faktiskt är sommarlov. men jag städade, och städade, och städade, och städade.... Sen när jag äntligen trodde jag var klar så fick jag ännu en uppgift, att städa trapphus. Som att det inte räckte med att städa halva senioren liksom? Jag dog för en stund.
Efter det där monsteriösa arbetspasset var jag sådär lagomt utarbetad, och frächast i sverige, typ. Kan ju säga att det känns ganska rejält idag, benen värker, ryggen värker och jag har skavsår på fötterna. Allt det där är mest ett bevis för hur otroligt otränad jag faktiskt är. Men äh, oviktiga bagateller..
Att jobba imorgon känns inte sådär överdrivet lockande.. Fast det räknade ni nog ut själva. Men vafan, det blir ju kul den 25 augusti iallafall. Cash is king you know!

Nä, nu får det ta och bli fredag! Jag står inte ut längre. Nu ska jag nog bränna en skiva eller två, bara för att få tiden att gå liksom.
Åh, nu har lillasyster bakat rabarberpaj, utan rabarber. Det var gott, men det känns som att något fattas.
Väldigt underligt.

090712 -Härdalsveckan..

..börjar idag.
Hembygdsfest på Högen. Inget som direkt faller mig i smaken, visst är det mysigt och så, men flôtgrôt och gûm är inte gott någonstans. Tjusningen med det förstår jag faktiskt inte alls om jag ska vara helt ärlig. Liksom seg gröt som smakar socker och överkokat messmör..? nej tack!
Tur för mig att jag är en hard working woman idag och verkligen inte har tid att gå dit.
Jag har suttit på en stol i tre timmar, ett arbete som faller mig precis i smaken.
Inger bakar och jag lyssnar på diggilistan, som just nu innehåller elva låtar av Michael Jackson..
Alltså, hallå? Han är död!
Blev hans låtar plötsligt mycket bättre bara för att han är död eller? Jag förstår inte riktigt.

Snart ska jag och Inger fika.
Jag älskar mitt jobb.

090711 -En dag på turistbyrån.

Mitt arbete är verkligen inte krävande för fem öre. Idag har jag svarat i telefon och ätit lunch.
Inte sådär överdrivet jobbigt. Men jag klagar inte.
Min dag imorgon kommer se likadan ut, typ.
På måndag ska jag sälja hamburgare på bykampen, så jag får inte se den iår heller. Men vad gör det? Jag får ju gratis inträde hela yran-helgen. Det är inte direkt något man tackar nej till.
Och förövrigt så längtar jag som en galning. Bara 6 dagar kvar nu. Snälla låt tiden gå liiiite fortare!

Finns det någon frivillig människa som kan tänka åt mig för en dag? Det börjar bli lite jobbigt nu.

090710 -Så nära får ingen gå.

Igår var en kent-dag. Alltså en bra dag.
Jag lyssnade på kent från jag vaknade tills jag somnade, typ. Underbart. Och självklart kollade jag på dokumentären, igen. För sisådär sjunde gången. Kärlek.
Idag åker jag till Häddal och imorgon blir det arbete på turistbyrån. Söndag med. Kan inte direkt säga att det känns jobbigt. Ganska najs ändå faktiskt. Och idag fick jag min lön, 5580 kronor direkt in på kontot. Pang bom bara!
Inte helt illa om du frågar mig.

Nu tänkte jag inta kent-koma igen. Om jag själv fick välja skulle jag aldrig någonsin vakna.


Det känns inte riktigt bra nu.

090709- So this is what it feels like?

Godmorgon!
Nu har jag precis kommit upp och ätit frukost. Att klockan snart är två är bara en liten oviktig detalj. Är det sommarlov så är det liksom.
Den där P&L sammanfattningen får vänta ett tag till. Jag har inte tid att sitta och försöka komma ihåg vad jag gjorde och vad som hände.
Eller nej, nu ljög jag igen. Har jag tid att ligga i sängen till halv två varje dag så har jag nog fan tid att tänka också. Sanningen är den att jag inte orkar. Att tänka är faktiskt mycket ansträngande. Inte riktigt min grej om man säger så. Men det kommer. Tids nog så gör det det. 
Men  vad gör jag på dagarna egentligen?
Jo, jag sover. Och äter. Och kollar på film.
I tisdags såg jag i taket lyser stjärnorna med Marcus, Mikaal & Victor. Den var bra, men absolut inte lika bra som boken! Jag kunde knappt koncentrera mig på filmen, för jag störde mig så otroligt mycket på allt som var fel. Årstider, namn, folk.. Ja, ni förstår. Irriterande.
Igår såg jag Zack and Miri make a porno, och det var nog den sjukaste filmen jag sett på länge. Men så fruktansvärt rolig! Sen såg kollade jag på så nära får ingen gå -ett år med kent också. Jag älskar den filmen, eller dokumentären, det är som man vill. Victor och Marcus höll mig sällskap. Victor verkade tycka den var lite intressant iallafall, medans Marcus såg ut att vilja hänga sig vilken sekund som helst. Jag mest bara njöt.
Jag hann också med att städa rummet igår, lite spontant sådär. Men det blev gjort. Mamma fick nästan en hjärtinfarkt.

Nu tänkte jag gå och göra något vettigt av mitt liv.

090707- This heart of ice.

Jag överlevde ännu en natt i härjeåsjön. Trots skrattkramper & hostattacker.
Förstår verkligen inte hur det kan gå att ha så roligt som jag har det med V & M, det är helt sanslöst. Men som sagt, fruktansvärt roligt! Risken att avlida i skrattkramper känns inte långt undan om man säger så.
Det är verkligen lustigt hur ord & meningar kan misstolkas till något det egentligen inte är, då oftast i en lite väl sexuell tappning.. Men vad gör det om hundra år egentligen? Just nu är det mest bara roligt. Jag tror inte att folk som inte vart med IRL kan förstå hur roligt vi har det, och det är väldigt svårt att förklara med ord.
Så to bad for you!

Av någon väldigt underlig anledning längtar jag tillbaka till skolan, inte till stan, bara till själva skolan. Jag kan verkligen inte komma på någon som helst logisk förklaring till det. Liksom, jag har två människor i hela klassen som jag verkligen känner och kan prata med, så varför i hela helvete vill jag tillbaka?
Antagligen är det för att dom flesta i klassen är så otroligt sköna människor, och det är något jag saknar nu. Men som sagt så känner jag dom inte, inte ens lite. Fruktansvärt tråkigt, men vad ska man egentligen göra?
Hur det än är så saknar jag iallafall klassen. Otroligt mycket. Believe it or not.
Men äsch, jag har inte tid att sitta här och vara djup. Känns liksom inte som min grej. Istället ska jag sätta mig i ett annat hörn av lägenheten och invänta att Mikaaaal slutar jobba. Sen blir det skoj igen.

Imorgon ska jag försöka ta mig tid till att sammanfatta mitt peace&love i ett inlägg. Så det kan ni få stackars trogna läsare få se fram emot.
Och ja, just det, om någon missat det så är Michael Jackson död. Helt på riktigt.


090706 -OMG!

Jag kan inte annat än skratta!
Patetiska jävla människor alltså. En liten fråga bara, hur fan orkar ni?
Man slutar aldrig att förvånas. Jag säger då det.
Nu drar jag till härjeåsjön med Marcus & Victor över natten.
Avlider jag inte i skrattkramper så skriver jag kanske imorgon.

090706 -Sommaren är kort.

Det mesta regnar bort.

Nja, det har ju varit riktiga kanon dagar nu. Men dom har jag missat, och jag är fortfarande precis lika blek som i julas. Inte mycket till förändring på pigmentskalan här inte.
Med min tur gissar jag på att solen nu har gått och gömt sig forever. Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv bli brun. Tråkigt, men sant.
Halva sommaren har snart gått, och både p&l och björnfesten är avklarade. Nu väntar härdalsyran & storsjöyran. Härdalsyran känns viktigast. Storsjöyran är mest bara ett litet tidsfördriv som jag egentligen inte har något behov av att åka på. Men vad gör man inte för lite fun?
Btw så vill inte min trevliga peace&love förkylning släppa. Den snarare uppgraderar sig för varje dag som går. Snart har jag nog svininfluensan.

090701 -Hard working woman.

Jag överlevde Peace & Love, och fy sjutton vad roligt det var! Dock har jag åkt på en härlig förkylning nu. men det är verkligen värt det. Jag laddar redan inför nästa år. Peace & Love 2010, here I come!
Bilder och lite mera utförlig information om mitt festivalliv kommer kankse till helgen, för nu i veckan jobbar jag.
Förresten jobbar jag nu med. Jag har ätit glass och läst härdalsbladet. Väldigt krävande arbete måste jag säga.
Nu ska jag fika.

RSS 2.0