090709- So this is what it feels like?

Godmorgon!
Nu har jag precis kommit upp och ätit frukost. Att klockan snart är två är bara en liten oviktig detalj. Är det sommarlov så är det liksom.
Den där P&L sammanfattningen får vänta ett tag till. Jag har inte tid att sitta och försöka komma ihåg vad jag gjorde och vad som hände.
Eller nej, nu ljög jag igen. Har jag tid att ligga i sängen till halv två varje dag så har jag nog fan tid att tänka också. Sanningen är den att jag inte orkar. Att tänka är faktiskt mycket ansträngande. Inte riktigt min grej om man säger så. Men det kommer. Tids nog så gör det det. 
Men  vad gör jag på dagarna egentligen?
Jo, jag sover. Och äter. Och kollar på film.
I tisdags såg jag i taket lyser stjärnorna med Marcus, Mikaal & Victor. Den var bra, men absolut inte lika bra som boken! Jag kunde knappt koncentrera mig på filmen, för jag störde mig så otroligt mycket på allt som var fel. Årstider, namn, folk.. Ja, ni förstår. Irriterande.
Igår såg jag Zack and Miri make a porno, och det var nog den sjukaste filmen jag sett på länge. Men så fruktansvärt rolig! Sen såg kollade jag på så nära får ingen gå -ett år med kent också. Jag älskar den filmen, eller dokumentären, det är som man vill. Victor och Marcus höll mig sällskap. Victor verkade tycka den var lite intressant iallafall, medans Marcus såg ut att vilja hänga sig vilken sekund som helst. Jag mest bara njöt.
Jag hann också med att städa rummet igår, lite spontant sådär. Men det blev gjort. Mamma fick nästan en hjärtinfarkt.

Nu tänkte jag gå och göra något vettigt av mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Fanny

Boken är helt klart mycket bättre! =) Haha men den andra filmen, där dom gör en porrfilm är juh bara konstig, sjuk och rolig xD haha

2009-07-09 @ 17:19:39
URL: http://fannyjaderfeldt.blogg.se/
Postat av: Marcus

Jag ville inte hänga mig! :p jag tyckte också att den var ok! :)

2009-07-09 @ 17:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0