090905 -Ett fruktansvärt överskattat inlägg.

Utan någon vidare rangordning har jag och min kära kusin sammanställt en lista på saker vi, och antagligen många andra, tycker är fruktansvärt överskattade. Det här kommer antagligen bli väääääldigt långt, så jag kan utlova en puss till midsommar till den stackaren som läser igenom alltsammans.
Enjoy!


Karlar,
dom får högre lön än oss av det kvinnliga könet, även fast dom utför samma arbete. Men av vilken anledning? Dom duger egentligen inte till nånting. Det skulle isåfall vara meka med bilar, vara händiga och relativt bra på att lösa problem.. Men egentligen, det kan väll en kvinna göra lika bra? Sen försöker dom imponera på oss med sina bilar, muskler och nån sorst charm. Kom igen nu, det funkar inte!

Sex, är nog det mest överskattade i den här världen. Speciellt på film. Så bra är det faktiskt inte. Ät kex istället vafan!

Kärlek, visst kan det vara bra. Men hur många är egentligen kära för evigt? Just det!

Spindelharpan, är ett idiotiskt spel som är framtaget enbart för att gå folk på nerverna. Bra som tidsfördriv dock, men det är nästan inte värt det med tanke på att man blir psykiskt sjuk på köpet.

Solarium, ger en fruktansvärt onaturlig hudfärg. Och det är dessutom dödlig. Ändå envisas folk med att pressa sönder sig och säga ”Det är sååååå bra, man blir sååååå brun och fin!” –Vi skulle vilja säga röd. Eller mera gulaktig. Ut i solen istället!

Påsken, räcker det inte med jul och midsommar? En såkallad högtid utan någon som helst viktig innebörd. Liksom äckligt godis, äcklig mat, träddelar med en massa krims-krams i och en massa färgglada fågelfjädrar..? Överskattat!

Träning, man får träningsvärk, svettas som en gris och ger sällan resultatet man väntat sig. Räcker det inte med att ta en promenad..?

Arbete, säger sig självt.

Orientering, springa runt i skogen och leta efter nån orange jävla plastgrej på ett träd. Efter en karta som oftast hålls åt fel håll och leder dig i cirklar. Och folk tävlar i sånt här. Idioti, enligt våran mening.

Mjölk, är äckligt. Varför dricka något som egentligen är avsett för kossans bebisar? Låt dom ha sin mat ifred! Antagligen är det inte alls sån nyttigt som folk försöker intala sig heller. Man överlever gott och väl på vatten.

Sommaren, sägs vara underbar. Men egentligen, hur kul är det med björnar, mygg, getingar, alla andra äckliga kryp, rödbränd svidande hud, värmeslag och hösnuva? Nej, inte så kul.

Reklam, är om inte annat irriterande. Oftast är det helt meningslösa saker som dom försöker lura i oss också. Usch!

Datorer, är ett mysterium för den vanliga människan. Oftast bara en massa krångel. Men visst, man har mycket användning för dom. Överskattat i vilket fall som helts, även fast vi är beroende.

Naturgodis, är inte ett dugg nyttigare än vanligt godis! Även om folk verkar tro det, men sånt är inte fallet. Och förresten är det fruktansvärt äckligt. Ska det vara så ska det vara riktigt godis, annars får det va.

Surströmming, är en såndär grej som folk äter bara för att man enligt tradition ska göra det. Vem tycker egentligen att det är gott på riktigt? Man kan lika gärna äta vanlig fisk och salta den lite extra. Då slipper man lukten också.

Säkerhetsbälten i bussar, kom igen nu, vem använder dom egentligen? Antagligen ingen. Fruktansvärt onödig utgift för bussbolagen.

Kändisar, kommentar känns onödig.

Svininfluensan (och alla andra flunsor som finns.), det är antagligen som vilken vanlig förkylning som helst. Varför förstora upp det? Och namnet är nog det som är mest skräckinjagande. Varför inte nämna alla dessa sjukdommar till något som inte låter så farligt? Typ galna fjärilssjukan. Eller hamsterinfluensan?

Flour tuggumin, är äckliga och antagligen fungerar det inte alls. Köp vanligt v6 för en tia på dollar, mycket billigare och funkar alldeles ypperligt!

Penicillin, ska göra alla så väldigt friska. Antagligen bara ren och skär inbillning. Förresten är det mögel. Hur frestande låter det liksom?

Online-poker, gör folk beroende och jagade av kronofogden. Ändå envisas folk med att tycka att det är det roligaste som finns.

Soda-stream, onödigt. Dock är det miljövänligt, men tänk så mycket enklare det är att gå till närmsta affär och köpa en flaska bubbelvatten. Förresten är kolsyra äckligt.

Politiker, viktiga tanter och gubbar som sitter och bestämmer hur vi ska leva och föra oss. Oftast helt idiotiskt. Ändå ska dom vara viktigast och bäst i världen typ. Fruktansvärt överskattat.

Kungen, gör ingenting. Ändå är han sveriges mest älskade person. Väldigt underligt det dära.

Kronprinsessans förlovning, vem bryr sig egentligen?

Michael Jackson, är död. Typ jätte död. Vi har förstått det nu. Dags att börja lägga energi på något annat kanske? Och blev hans musik plötslig bättre bara för att han är död?! Jag fattar inte.

Lågenergi lampor, tar tio minuter på sig innan dom lyser ordentligt. Och då lyser dom ändå vääääldigt dåligt. Förresten är som livsfarliga om dom går sönder.

Kineser, sägs vara smartast i världen typ. Sen går dom och skaffar sig bilar när miljöhotet är som allra värst. Smart..?

Vargar, visst är dom söta. Men alltså, dom ställer bara till det för jägare och andra skogsmullar. Dessutom säger alla viktiga gubbar i Stockholm att det finns så väldigt få av dom. Men ändå är dom precis överallt, hur går det ihop?

Lukta gott spray, alltså varför?

Fullkornsmat, enbart bullshit. Vanlig pasta är 1000 gånger godare, och enklare att laga. Fullkornspizza känns väldigt onödigt. Det är faktiskt osten som gör pizzan onyttig, så lite fullkorn kan knappast ändra på det.

Volym mascara, funkar definitivt inte. På reklamen ljuger dom. Fast det visste nog alla redan om. Förresten är det jävligt kletigt.

Second hand, bara är överskattat. Helt enkelt.

Märkeskläder, fruktansvärt onödigt. Och framförallt dyrt as hell! En tygbit med ett märke på liksom..?

Skidisar, går ett år längre än alla andra i skolan. Varför då? Sen är som vältränade som satan och har kondition för en hel klass. Vi är avundsjuka, just därför är dom överskattade.

Hannah Montana, går alla på nerverna. Speciellt den dubbade versionen. Usch!

Små syskon, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!

Skolsköterskor, ger aldrig någon hjälp. Ändå finns dom. Det är väldigt lurigt det där.

Tyskar, ingen förstår vad dom säger, dom knäpper kort på ALLT och är besatta av älgar. Men dom är visst viktiga för sveriges turism. Why god?

Det engelska språket, behöver man inte kunna om man inte ska flytta utomlands. Och hur många kommer egentligen göra det? Precis..

Lösnaglar, vad är det för fel med naturliga naglar?

Fjällvandring, fin utsikt förvisso. Men det är kallt, och blött, och jobbigt, och stenigt.

Facebook, beroende framkallande. Nu för tiden får man visst veta allt genom facebook också. Har det inte gått lite väl långt..? Men man kan inte riktigt låta bli..

Skraplotter (och lotter i allmänhet), ”vinn 100 miljoner direkt på skrapet!” hur ofta händer det egentligen? Ren och skär bullshit alltihop.

Matlagningsprogram, Det är tråkigt att titta på, och ska man försöka göra samma rätt hemma blir det ALDRIG lika gott som det ser ut som på tv:n.

Akvirie-fiskar, inkompetenta djur. Dom ska vara rogivande men är mest ivägen. Förresten är dom tråkiga att titta på, och det är ju inte så att man kan leka med dom om man nu skulle vilja det! Inte kan dom göra tricks heller! Sitt? J

Tokio-hotel, Fula, ser ut som småtjejer och dåliga låtar. Dom är lika överskattade som alla andra tyskar, om inte ännu mera. Dom skulle säkert också häpnas över en älg som alla andra knäppa tyskar!

Foppa tofflor,  Ett modebrott utan dess like! Rädda denna svaga värld från dessa färgglada fotbonader, och förresten hur skön är dom egentligen? Det går säker lika bra med ett par gamla stövlar.

Svenskar, ”OJOJ, titta en blondin med en Ö-kupa och smal som en tandpetare, sexigt” jovisst, i vilka ögon då? Inte våra! Och egentligen, hur kul är vi? Vi är konstiga, vi firar värdelösa högtider som t.ex. påsken och äter mysko mat.. You name it! Vi är överkattade, bara att inse.

Klackskor, ”man får såååå snygga ben!” Jajo, men hur lätt är dom att gå i? Förresten gör det FRUKTANSVÄRT ont i vaderna. Nej, överskattat!


Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag känner verkligen den positiva andan i det här inlägget! ;)

2009-09-05 @ 17:59:43
Postat av: Johanna

Jag tycker våran lista bör vinna första pris om det finns en tävling för listor som denna :D

2009-09-05 @ 21:14:47
URL: http://johannajazmine.blogg.se/
Postat av: Tage

Huuuur i hela denna feta värld orkar ni med detta! ni är då roliga ni två ;)

2009-09-06 @ 16:59:47
Postat av: Fanny

haha bra jobbat ;)

2009-09-07 @ 15:04:48
URL: http://fannyjaderfeldt.blogg.se/
Postat av: Stefan

"Sex, är nog det mest överskattade i den här världen. Speciellt på film. Så bra är det faktiskt inte. Ät kex istället vafan!"

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH (konstpaus) hahahahahahhahahahahahah hahah ahhahah ahahahahhahahahsa!

2010-04-11 @ 12:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0