Äntligen snö.

Det snöar, och jag är så glad! :D
Jag kände det på en gång när jag vaknade även fast jag inte ens hade kollat ut genom fönstret. Det är underbart.
Igår när jag var hos Anna så kollade jag på alla fåglar i trädet utanför hennes fönster, då såg jag en fågel som såg ut som en domherre, men den var inte röd. Så jag frågade Anna, och hon sa att det nog var en domherre ändå. Sen sa hon att domherrar är ett tecken på att det snart blir snö, och se så bra det stämmde!

Nu sitter jag bara och väntar på att Anna ska höra av sig, fast den kvinnan är så vimsig & upptagen så jag har inte allt för höga förväntningar på det. Haha. Tror jag ska ta och spela the sims för att fördriva tiden lite snabbare. Inte för att det är sådär jätte kul, men ett bra tidsfördriv är det helt klart.

Vilket tråkigt och ointressant inlägg det här blev. Ni få som läser får helt enkelt leva med det.
Är ju i Sveg nu, och här händer det inte direkt mycket, om man säger så. Blir nog mera uppdatering när jag kommer till östersund igen.




Idag är det 1 år sedan Martin "försvann", jag gillar inte att säga ordet, men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Även fast vi inte träffades så mycket på slutet så känns det ändå så fruktansvärt tomt. Jag saknar dig, vännen. <3





Tell them it's me that make you sad, tell them the fairytale gone bad.

Om exakt 55 min är det en ny dag, nämligen fredag. Det betyder att jag får åka hem, och åka hem ärlikamed en glad Emelie. Att det är lov nästa vecka gör ju inte saken sämmre. För det betyder ju att jag får vara hemma med mami i måånga dagar, fast största anledningen till att jag stannar hemma nästan hela veckan är att jag vill se desperate housewifes & grey's, men det behöver inte mamma veta. Hon kan gärna få tro att jag är hemma för hennes skull. Haha.
Imorgon ska vi vara i salongen, hoppas jag slipper rulla permanent då. Man får ju bara kramp i fingrarna av det, och så blir det ändå inte bra. Då är det inte roligt.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar ta mig upp imorgon.

Ses vi i dimman imorgon kväll måntro?

Nattinatti.


You are my light in the dark.

Haha sitter här och lyssnar på basshunters nya låt, "angel in the night", precis lika bra dålig som alla andra låtar han har gjort. Men man blir glad & så jävla partysugen av den, så me like!
På fredag blir det party, och nu är jag verkligen sugen! Jag, Äna, Angelica, Carro, Tomas & Sune ska äta hemma hos mig, men det blir en ganska sen middag eftersom vi inte kommer hem förrns 7. Fast som sagt, sena middagar är fina middagar. Tror nog det blir en del alkoholförtäring, det är inte mig emot. Förfest på rälsbussen!
Just nu försöker jag tänka ut en massa bra party låtar, för en party skiva måste man ju bara ha. Jag och Äna gör en ny varje gång vi ska parta, det finns en risk att vi har några stycken med andra ord. Men självklart måste vi ju ha en ny även denna gång, några förslag på låtar? Tänk lite nu folk & ge mig tips.
Jag har redan:
Darin feat. Kat DeLuna - Breathing your love, Kat DeLuna- Run the show, Britney Spears - Womanizer, Britney Spears - Break the ice, Special D - Come whit me, Lady GaGa - Just dance & ofc Basshunter - Angel in the night. Så tipsa mig inte om dom helst. 
Jag tycker fortfarande att ni är dåliga på att kommentera, är jag så tråkig så det inte finns något att kommentera? Haha, det kan nog vara så om jag tänker till lite, liksom hur kul är jag på en skala? Hela jag är ju som en levande tragedi. 

Nu är jag hungrig, så det är nog dags att laga mat nu. Korv & stuvademakaroner, lyxmat. 








 

Du orkar ta dig igenom det här, du räcker till så var den du är.

Tisdag idag, och jag mår illa igen. Fruktansvärt illa. Jag kände att jag var tvungen att prata med någon för att inte avlida, så jag ringde anna. Vi pratade en liten stund, och den stunden försvann illamåendet. Som ett löv i vinden, eller nått. Men så fort vi pratat klart så kom det tillbaka. Blä. Då roade jag mig med att läsa gaybloggen, då kändes det lite bättre för ett litet tag igen. Jag blir så glad av att läsa den bloggen, han skriver & uttrycker sig så härligt! Kan få vem som helst på bra humör skulle jag tippa på. :D
Men som sagt, jag mår illa igen nu. Riktigt illa. Förstår inte vad det är som är fel, jag mår ju illa nästan hela tiden, och ibland kan jag knappt äta på flera dagar. Vad är felet?
Och träningsvärk har jag med. Fy vad jag klagar nu känner jag. Det är inge synd om mig egentligen. Fast jag tycker synd om mig själv ändå, det känns iaf lite bättre då.




Ost är gott.

Hej jag har dålig fantasi när det gäller rubriker. Så Mikael fick rycka in med den, Mikael är förövrigt en väldigt bra människa. Jag tycker om honom, och han tycker om mig. Oftast, haha. Han är min vän & vi har kul när vi leker. Han är bra och jag tänker banne mig inte dela av mig om någon trodde det! Och Mikael, bara så att du vet så ska du boka in mig för lekstund nästa vecka, för då är jag hemma, och du med hoppas jag? Annars kommer jag bli väldigt ledsen in my öga.

Den här dagen har nästan tagit död på mig. Det började med att jag var väääldigt trött, alltså sådär trött så man verkligen inte vill kliva upp ur sängen. Men jag sov ju på en madrass på golvet, så jag behövde ju inte kliva upp ur sängen. (Hahaha vad rolig jag är. )
Så, jag klev upp från min madrass. Sen åt jag en macka & sminkade mig. Som varje dag så gick jag till skolan 07.55, och ja, det tar typ en halvtimme för mig att gå från Frösön in till John Bauer. Jag är inte långsam, inte alls. Men även fast jag tydligen går väldigt långsamt så lyckas jag ändå alltid bli riktigt anfådd & snorig, idag var inget undantag.
Väl på skolan så får jag veta att vi ska vara i salongen, så hela klassen knatade iväg dit. Jag fick börja med att klippa en helform med  horisontalaindelningar, fast på en klippdel då. Inte lika kul som att klippa hela dockan. Men jaja, jag blev så fruktansvärt förbannad innan jag var klar. Det blir ju en gradering hur man än gör! Irriterande. (Men jag tror stenhårt på att det beror på att mina fingrar är korta, tjocka och snea.)
Klar blev jag iallafall, och sen blev det till att rulla permanent. Jag tog i så jag fick sendrag i fingret. Det säger väll allt? Haha. Nä men ärligt, jag tyckte inte det gick så värst bra. Blev ju slappt och eländigt, men Mia kollade och sa att det var bra. Hon sa tillochmed "du har rullat permanent förut va?"
Nej sa jag, och då sa hon att det var väldigt bra för att vara första gången. Då kände jag mig nästan som en lyckad människa. Iallafall för en liten stund.
Idrott efter lunch, den första idrottslektionen för min del. Det var..Jobbigt. Aerobics, boxning & body balance. Pust & stön.
Sen var jag tvungen att gå hela vägen hem! Det är verkligen ett under att jag fortfarande lever.

Nu är jag hungrig, kul att jag har en gammal gurka i kylen. Bara för att jag är sugen på den så är den gammal. Just my luck!

Imorgon åker klassen till huddik på nån visning, men jag blir kvar i stor stan. Har för mycket att tänka på, för mycket att göra & noll ork, så det blir matte med entrepenörerna för min del.

Förresten så tycker jag att folk borde kommentera, liva upp min trista vardag med en fin kommentar så blir alla nöjda och glada! Haha, iallafall jag då.
Det är faktiskt över 10 personer varje dag som läser, så kommentera nu så jag får veta vilka ni är! :)




Hela världen är så underbar när man är korkad, tom & glad.

Nu befinner jag mig hos min kära far, i världens trivsammaste by. I like it. Pappa höll det han lovade och bjussade på grillat älgkött. Ibland är han väldigt bra, min pappa.
Vi har även pratat mycket & haft skoj idag, lite pappa & dotter kvalitetstid sådär. Det var trevligt.
Pappa har även berättat för mig att han är jävligt förbannad på mix megapol, av den enkla anledningen att dom spelar "I kissed a girl" minst 40 gånger om dagen. Enligt honom då iallafall. Haha. Jag fattar inte varför han kan lyssna på det i NORGE, när vi som ligger nästan på gränsen till dalarna och bor i SVERIGE inte kan lyssna på det. Fruktansvärt orättvist!
Här får man minnsan nöja sig med P3, och jag klagar inte om någon tror det...

Imorgon ska vi begrava Zacko & Wilda, det kommer inte bli en kul dag. Jag saknar min bästaste bäste vän så otroligt mycket, och imorgon måste jag säga hejdå föralltid. Eller ja, till hans aska som ligger i en träurna. Men jag tror han kommer höra mig. Älskade, älskade hund. 

Jag gillar inte pappas tangentbord, så nu tänker jag inte skriva mera. Det blir bara fel hela tiden endå.


 

Humor.

Hahahaha jag säger bara, Björn Gustafsson!
Så fruktansvärt rolig, det här är humor! :D



Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,

när du fnissar som en liten flicka.

När man känner nått man Can't deny,

when eagles fly over mountain high.  

När all oro är som bortblåst och försvunnen,

när Simba återvänder i lejonkungen.

När man bara drar replik för att slippa krångla.

Min pappa är rik, vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,

då ser man galen ut!
Det har egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommar natt lång,

Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.

När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.

Våga chansa och se hur det går.

Vad är fegt, vad är mod, what is löv?  

Baby don't hurt me, don't hurt me no more.



En liten fundering.

Tänk när man var liten, då kunde man bara gå fram till någon och säga :- "Hej, vill du bli min vän?"
Så enkelt är det inte längre. Man måste kämpa för att få dom, och man måste kämpa ännu hårdare för att inte mista dom.
Jag kämpar, men det går inte.




Rubrik.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det enda intressanta jag gjort är att jag gymmade, alltså jag gymmade. Jag tror det knappt själv, jag & gymmade skär sig lika mycket som gult & rött. Men jag gjorde det, jag klarade det & fram för allt, jag överlevde! Fantastiskt.
Förresten så var jag på bio igår med Annorna, Carro & Angelica. Vi kollade på Steph broders, den var så fruktansvärt rolig! :D
Nästa gång blir det Patrik 1,5 för den verkar också vara riktigt rolig. Någon som sett den?

Idag kollade vi på don´t drink & drive på skolan, jag har redan sett den en gång så jag visste vad som väntade. Det är så fruktansvärt hemskt att se den, man blir så berörd av människorna som förlorat någon nära, bara på grund av att någon var så idiotiskt dum i huvudet och satte sig i bilen efter att ha druckit. Jag fattar inte hur man kan vara så otroligt dum! Dom flesta vet ju vad som kan hända, och ändå gör dom det. Det är så dumt, men efter att ha sett den filmen måste ju folk fatta!

Nu tänker jag kanske vara duktig & plugga till frisörtekniksprovet som vi ska ha imorgon. Fast jag tror jag kan det mesta av det, så jag behöver nog inte lägga ner allt för mycket tid på det. Salongen först  -sovmorgon, me like!
Sen prov efter lunch, och sen åka hem. Det ska bli så skönt, och det blir ju inte sämre av att pappa har lovat att bjuda på älgkött. Me like ännu mera.

Den 1a november ska jag och tomas flytta! :)
Visserligen bara 5meter, men ändå. Det andra rummet är ju större, så det blir nog bra. Och appropå det så kom jag på att jag måste städa nu. Kommer en tjej & ska kolla på rummet om en timme.


Hejdå.

Ge mig en ipren innan jag dör..

Ingen skola för mig idag, vaknade med den där underbara jagvillspy - känslan. Tack tänkte jag och gick och la mig igen. Sen sov jag, och jag sov så gott! Men det var inte lika kul att vakna sen, illamåendet hade inte lagt sig direkt. Men mitt i allt illamående så blev jag sugen på glass. Så jag åt glass, mycket glass. Det var en väldigt dum idé. Att jag aldrig lär mig att inte lyssna på min mage. Jag mådde ännu mera blää efter det.
Och sen denna fruktansvärda värk i mage & rygg, den får mig att må, om möjligt, ännu mera illa. Varför ska vi av det kvinnliga könet bli drabbade av allt som gör ont? Jag förstår inte. Bara sudda bort "den där" veckan för alla kvinnor, och vips, vi kommer ha en mycket mera jämnställd värld!

Nu äter jag glass igen, fy på mig.






Ägglossning?

Ja, jag satt i min säng med datorn i knäet precis som vanligt. Helt plötsligt ringer min mobil, jag blir ganska brydd eftersom det sällan händer. Det är min kära kusin Josse, och jag hinner knappt säga hej innan hon utbrister: - "Emelie, jag har ägglossning!" Haha vad säger man? Jaha blev mitt svar, sen fortsätter samtalet med meningar som: "Det måste vara ägglossning, annars är det nog nått annat som är fel i mitt underliv!" , "Det bara sög till, och heltplötsligt var ägget kläckt!"
Hon avslutade med att säga "Grattis! Du var den första som fick höra om min ägglossning."
Tack, eller? Haha.
Jag borde nog känna mig hedrad, så vi kom fram till att jag verkligen var tvungen att skriva ett blogginlägg om denna underbara händelse. Jag har aldrig någonsin vart med om att någon blir så lycklig över en ägglossning.
- Ja, men det betyder ju att man är fruktsam! Svarade Josse på det.
Josse, jag är så glad över din ägglossning. Verkligen, jätte glad. Jag kan verkligen inte säga annat än GRATTIS!
Haha nog om ägglossningar nu.

Förresten, vart tog den här dagen vägen? Den har svichat förbi så fort att jag inte ens har hunnit äta middag, så jag tror det är dags att göra det nu.
Men sena middagar är fina middagar!


Huvudvärksstatus 7/10.

Klassfesten igår var väll sådär, tror jag var där i typ en halv timme. Sen kom polisen, haha. Fast det visade sig att dom bara var där för att kolla på en stulen moppe, men då hade alla redan sprungit därifrån så där dog den festen. Men det var kul att träffa klassen, och dom var i ett väldigt roligt tillstånd allihopa. :)
Själv vart man också ganska go i huve må ja säga. Haha. Sen följde jag & Tomas med Linnéa in till stan, men vi tappade bort henne vid McDonalds och där hittade vi istället Jonas, Lill Tompa, shöbba och några till. Vi gick och sätte oss på en trapp & där slog John Blund till... Haha. 
Vaknade, och sedan lallade vi bara runt på stan. Tog bussen hem & stupade i säng. 

Idag tänker jag köpa en massa godis som jag kan trycka i mig för att lägga på mig några extra kilon. Det behövs ju verkligen. Inte. Men godis är gott så det struntar jag i! Sen blir det nog bara att ligga i sängen hela dagen. 
 

Klassfest..

..Ikväll :)
Har bestämt mig för att gå nu. Hoppas dom hör av sig bara så jag hittar dit.
Annars blir det Idol för min del.


Min värld ska aldrig röra din, din värld ska aldrig röra min.

Jag har så tråkigt så jag tror jag smäller av.
Tomas jobbar, jag orkar inte gå någonstans & det finns absolut inte något vettigt att se på tvn. 
(Ge mig en digitalbox, någon?)
På 1an är det Gokväll,
på 2an är det Övervakningskameror,
och på 4an är det Nyheterna.
Fler kanaler hade jag visst inte. Hallelujah. Jag kommer få ett nervöstjävlasammanbrott inom kort.
Men 20.00 börjar bonde söker fru, äntligen något som går att titta på när man inte har bättre för sig. 21.00 börjar Grey's anatomy, och jag kommer inte kolla på det. Jag börjar nästan gråta bara av att tänka tänken. GE MIG 5AN INNAN JAG DÖR!

Jag tror förövrigt att jag har ändrat mig om klassfesten, jag ska nog ge det en chans iaf. Jag känner mig nästan övertygad om att jag borde gå. Om jag tvekar så får någon helt enkelt bara mig dit, för man kan ju egentligen inte missa en klassfest. Och sen när började jag tacka nej till kul umgänge & alkoholförtärning? Skärpning på mig nu!

Nu borde jag egentligen diska, men det har jag inte ork till. Jag får hitta på något att muta Tomas med så han gör det.
Fortfarande inte ett ljud om lägenheten. Jag tror jag väntar ihjäl mig.



I min värld är det fegt att vara ful.
Det är skillnad förr var det fult att vara feg.
Min värld är en liten smutsig värld.
Mina tankar är fula och små.

En gång i tiden
var jag rädd att varje andetag jag tog
skulle bli min första sista chans att skriva sanningen ett val.
Och hur som helst och när som helst
och var som helst kan allt ta slut.
Så stanna klockan ta en timeout,
spara spelet jag har bara ett halvt liv kvar nu.

Min värld ska aldrig röra din,
Din värld ska aldrig röra min.
-
Joakim Berg, kent. <3

Att skriva läslogg.

Jag sitter just nu på skolan och ska till att skriva en berättelse. Men jag vet fasiken inte vad jag ska skriva om. Har iaf nyss skrivit en läslogg, den blev inte bra, men den får duga. Jag panik läste dom 50 första sidorna i boken i gårkväll, så jag hann inte riktigt fatta vad den handlade om.
Förövrigt så ringde Tomas till hon som äger Sannas lägenhet igår och sa att vi är intresserade. Hon var fruktansvärt envis och började med att säga att hon inte vill hyra ut till killar. Då berättade Tomas att jag faktiskt också ska bo med honom, det blev problem 2. Hon ville visst inte hyra ut till par heller, för hon trodde inte att vi skulle få plats. Nähä tänkte vi och Tomas frågade hur stor lägenheten är, 40 kvadrat. Tomas skrattade lite och sa att vi faktiskt bor på 12 nu, så det blir nog inga problem med plats på 40. Hon mjuknade lite och lät lite mer som att hon fattade att vi behöver lägenheten, men fortsatte vara envis och sa att hon ville prata med Sanna först. Så vi ringde Sanna och hon lovade att ringa henne, sen skulle hon ringa oss. Vi väntar och håller tummarna.
 
Klassfest på fredag, och jag är så opepp man bara kan bli. Jag vill hellre åka hem & partaja med svegsfolket.
Det känns faktiskt inte ens som att jag är välkommen på den där klassfesten, som tydligen inte skulle vara bara en klassfest. Jag fattar ingenting och vet inte om jag ska gå ens. Blir nog inte särskilt kul att sitta där som ett jävla fån och inte våga prata med någon, sen dricka alldeles för mycket, skämma ut sig en jävla massa mycket och säga säker jag inte borde säga. Då kommer jag ju definitift inte ha bättre chans att bli "omtyckt" eller vad man ska kalla det. Bli någon kanske, inte vara en jävla mes som inte vågar prata med någon och bara sitter och stirrar rakt fram på ingenting, för det är precis sån jag är. En jävla mes helt enkelt.

Måndagsångest.

Jag gillar inte måndagar. Det har vart ganska skoj med frisörteknik på morgonen, men idag hade vi teori, det var inte lika kul. Sen idrott på eftermiddagen, jag har inte vart med på en endaste lektion sen vi började. Det säger väll det mesta om vad jag tycker om idrott? Haha, nä men faktiskt så har jag vart sjuk nästan varje gång, och så även idag. Trodde att jag skulle svimma ett tag innan lunch, kände lite på min panna och konstaterade snabbt att jag nog har feber. Igen. Jag dör.

Praktiken i torsdags var kul, jag kollade mest på. Men jag fick läsa "höstmode" böckerna med, det ska vara kopparkopparkoppar & luggarluggarluggar, så nu vet alla hur man ska se ut i höst.
Jag fick även mitt fläckiga hår(egen hårvård på skolan..), färgat & mindre fläckigt. Men det blev mörkare, mycket mörkare. Nästan svart faktiskt. Men det är bara en toning så det ska väll släppa så småning om, fast mig gör det ingenting, för jag trivs mycket bättre i mörkt hår. Tycker även att det passar mig bättre. Vad tycker ni?
Mammi var snäll i onsdags & bjussade på halva plattången, jag gillar min mammi. Hon köpte även en ny bag åt mig, det är faktiskt lite skämmigt att ha en nalle puh bag.. Men nu har jag en grå, och det känns so much better!

Älskade, älskade Tomas har nu äntligen flyttat hit. Men det är inte riktigt så bra som vi hade tänkt oss att det skulle vara, för det är verkligen TRÅNGT att bo 2 st på 12 kvadrat. Det är saker precis överjävlaallt! Jag kan ju tillägga att sängen är 80cm bred, och vi är inte direkt små kompakta människor om man säger så.

Nu ska jag banne mig vila ett tag, kanske rent ut av sova en skvätt.
sova bort feberäcklet.

RSS 2.0