090625 -Peace & Love!

Just nu befinner jag mig i borlänge för att göra peace and love festivalen osäker som fan. Eller kanske inte, men här är jag iallafall. Som sällskap har jag Anna & Fia.
Kul ska vi ha!
Ikväll väntar backyard babies, volbeat & mötley crüe. Taggade till tusen, JAJAJA!
Visst, det kan hända att det är lite väl mycket folk för min smak, men vafan. Jag överlever säkert.
Gör jag inte det så tar vi det problemet sen. Nu ska vi äta och sen blir det röj för hela slanten!
Tjohoooo!

090621- Kommer inte på någon lämplig rubrik till detta..

Min lillasyster, som snart fyller 13, har precis tappat en tand.
Kanske är det bara jag, men det känns faktiskt inte helt rätt..?

090621 -Släktdrag?

Jag & min kusin kollar på u21 matchen mellan Sverige och vitryssland, samtidigt som vi smsar med varandra. Plötsligt skriver Johanna något otroligt korkat, som jag tyvärr inte minns nu.
Men här är iallafall fortsättningen på sms konversationen:

E- Ja, du är ju inte direkt den kallaste ölen i kylen om man säger så..
J- Kanske inte. Men det sägs ju att man blir fullare på ljummen öl!
E- Ååååh...

Intern-humor, men rolig sådan.
Den som inte skrattade nu är troligtvis humorbefriad.

090621 -Jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Det var den midsommaren det, så nu är det bara ett halvår kvar till jul. Dagens sanning, deprimerande men sant.
Midsommaraftonen spenderade jag först här hemma med mamma, Annorna & mammas kompis. Vi grillade & spelade öl-spelet. Det var fruktansvärt roligt. Visst, det tog ett tag innan dom fattade, men när det väl kom igång så var det oslagbart. Efter det var vi rätt så fulla och glada, så vi begav oss ut i spöregnet och styrde stegen mot Mikaaals place. Där var det skapligt med folk och väldigt roligt hade vi. Mini disco inne på Mikaals rum, allsång, singstar.. You name it!
Bortsett från en liten, egentligen ack så obetydlig, men irriterande detalj så var det riktigt riktigt trevligt.
Gårdagen spenderade jag till största del i sängen. tråkigt, men välbehövligt. Ibland måste man tydligen vara lat också. För det är jag aldrig annars. Verkligen inte. Hrm..
Nu har jag börjat min dag med att äta en chokladboll. Och chips. Samtidigt funderar jag över att eventuellt ta mig iväg ut på en brorunda med Marcus. Kanske två. Eller tre.. Beach 2009 är inte långt borta nu.  Fast egentligen, just nu ser det inte ut att bli någon beach alls i sommar. Så jag kanske inte ens kommer behöva visa mig bland folk i badkläder, och då känns det ju onödigt att anstränga sig när det eventuellt inte är till någon nytta.
Tror jag ställer in mig på beach 2010 istället. Beach 2009 känns just nu som en omöjlig uppgift.

090618 -Still alive.

Jag lever fortfarande. Lovar.
Men saken är den att jag är en mycket hårt arbetande kvinna nu för tiden. Eller hårt och hårt, arbetande iallfall. Om man nu kan kalla sittande och fikande för arbete. Vi säger att man kan det.
Jag är alltså en arbetande kvinna som inte har tid att spendera tid framför datorn. Nej, nu ljög jag. Jag jobbar 5 timmar om dagen så jag har all tid i världen. Men internetet hemma hos min käre far får jag inte ta del av sådär överdivet mycket.
Där har vi föklaringen till det. Men vafan, jag lever iallafall.
Det var mest bara det jag ville berätta för allmänheten. Jag lever.
Nu ska jag driva frisörverksamhet i mitt kök.

Förresten så är det 7 dagar kvar tills peace & love tar fart. Jag längtar obeskrivligt jävla mycket.
Det gör Ida med, det går liksom inte att undgå.

090612 - Fy, blä, usch.

Klockan är tjugo över sju. Det är sommarlov, och JAG är vaken.
Just nu ångrar jag mitt val av yrke ganska rejält.

090611 -Det är bara saker man ser.



Ja, som ni ser fyller jag arton om exakt 100 dagar.
Det ska jag fira genom att städa mitt rum och tvätta kläder.

Förövrigt så har jag klippt mig idag. Det blev kort. Väldigt kort.
Men äh, det är ju bara hår. Och hår växer ju oftast ut igen.
Ingen bryr sig om hundra år ändå.


090610 -SOMMARLOV!

Äntligen.
Inte ens regnet bekymmrar mig, för nu är det SOMMARLOV.
Jag befinner mig nu hemma i härliga härjedalen, efter 3 timmar på en buss, och inte ens det kändes jobbigt. För faktiskt så behöver jag inte åka den där förbaskade bussen förrns tjugofjärde augusti. Underbart.
Lite mindre bra är att Maggan, våran älskade, fantastiska, underbara mentor & frisörlärare inte kommer komma tillbaka till hösten. Det suger, rent ut sagt. Klassen var i chock, och vid hejdåandet grät dom flesta av oss, inklusive jag själv. Jag har inte gråtit på 2 månader, inte ens till grey's anatomy. Känns skönt att jag kunde idag, så jag inte har gått och blivit helt okänslig liksom. Det vore ju förfärligt.
Men nog om mina gråt-vanor..
Efter Maggan släppt den bomben och gått för att berätta för tvåorna, säger Anders att han inte heller kommer vara kvar till hösten. Just i den sekunden ångrade jag att jag överhuvudtaget klev upp ur sängen i morse.
Båda vara fantastiskt braiga mentorer lämnar oss, och dom berättar det dessutom nästan samtidigt.
Nu känns sommarlovet mest bara tragiskt. Jävla dag.
Någon som är på att skriva till rektorn och klaga? Jag är väldigt angelägen till det.

Nu ska jag njuta av regnet. Eller nåt.

090609 -Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

Nu har jag städat hela källaren. Det är så gott som kliniskt. Jag är fruktansvärt stolt över mig själv, även fast jag har damm i halsen. Mindre bra.

Idag har jag iallafall äntligen fått gjort ekologiprovet, och jag klarade det! Tack gode gud!
Bara en sak kvar nu, sen är naturkunskapen helt klar. det går bra nu!
Känns ganska bra att klara första året på gymnasiet med endast två G och resten VG. Jag är en ganska nöjd tjej just nu.
Och imorgon börjar sommarlovet. Helt galet, men så otroligt underbart! Bussen hem 12.20 och sen ska jag leka med käraste Mikaal, som jag förövrigt hade ett mycket givande telefonsamtal med nyss. Han är väldigt bra att ha ibland.
Kan bero på att han inte är som vanliga karlar, han är liksom lite mera feminin av sig. Inte till utseéndet dock, men som person. Det är bara bra att han är sån, för manliga karlar förstår jag mig verkligen inte på.. Men egentligen, är det någon som gör det? Det är nog helt enkelt inte meningen att kvinnor och män ska förstå varandra.
Och kanske är det bäst så?
Mikaal säger att en smiley kan leda till barnbidrag, vad han nu än menar med det.

Nu ska jag duscha bort allt damm.
Godnatt.

Vill ha dig.

090608 -Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


Det här är nog den vackraste låten som någonsin skrivits. Jag har lyssnat på den oavbrutet 4 timmar i sträck nu.
Kärlek.

090608 -Jag tar steget ur vår sista dans.

Frida hade inga givmilda grannar, så det blev inget spännande inlägg. Och i lördags ville jag mest bara dra täcket över huvudet och aldrig mer komma fram igen, så det var inte direkt en bra dag för bloggande.  Och igår hade jag fullt upp med att prata med Mikaal och kolla på TV, det säger ju sig självt att jag inte kunde blogga då. Men nu, idag, ska jag göra mitt yttersta för att få ner allt viktigt och mindre viktigt som hänt/händer i mitt liv. Jag vet att en viss Marcus har väntat med spänning på det här inlägget, så nu är det bäst du läser väääldigt noga här Marcus.

Jag kan ju börja med en kort sammanfattning av invignignen på storön:
Jag och mina älskade vänner grillade, spelade kubb och hade det allmänt trevligt. Senare tillkom några manliga (eller ja.. av manligt kön iallafall.) vänner också, däribland Marcus, Victor & BK. Vi hade det verkligen galet roligt, fulla och glada som vi var. Runt halv tolv drog vi oss vidare mot storön. Drog en finfin vurpa nere vid ljusnan, dansade som aldrig förr och träffade mycket trevliga människor. Ja, det finns faktiskt sånna även i Sveg. Belive it or not.
Lyckades även ta mod till mig för att prata med en människa jag aldrig någonsin trodde jag skulle kunna prata med, iallafall inte utan att klösa ögonen ur. Men jag gjorde det, jag var lugn och jag hade noll agritioner. Så nu har vi löst det problemet, tack för det! Själva problemet är däremot just nu den mest otrevliga, patetiska och idiotiska människa jag känner, eller ja, kände. Men det är en annan historia..
Efter storöns slut hade jag tappat bort mitt ursprungliga sällskap och hittade Mikaal istället. Han fixade efterfesten, som mest kunde liknas vid en avdankad firmafest.. Men äsch då, det var rätt trevligt ändå. Jag och Victor fick smaka på absint, och det är nog det vidrigaste jag har smakat i hela mitt jävla liv! Var helt säker på att jag skulle brinna upp inombords, men jag överlevde, otroligt nog.
Mikael själv körde på tequila. det slutade med att jag fick agera barnvakt åt honom..
Jag fick mata, agera männsklig rullator, borsta hans tänder, hjälpa av med kläderna och springa efter honom som en jävla hönsmamma för att se till så han inte skulle ramla eller eventuellt springa in i något.. Han ramlade, och jag fick dra honom i armen för att få in honom på toaletten. Mikael är ungefär dubbelt så stor som mig, så försöka få upp honom kändes mest som en omöjlig uppgift..
Han kom i säng tillslut iallafall. Äntligen tänkte jag och gick hem och la mig. Dock inte ensam. Lyckades snärja snyggjäveln även denna gång, så jag var rätt så nöjd ändå.

Nu när jag ändå är igång kan jag lika gärna skriva ner fredagens bravader, men det får bli i punktform.
Så alltså, i fredags hann jag/vi med att..
..kolla på alla fulla, och otroligt lyckliga studenter.
..äta otroligt god mat.
..dansa till "svennebanan"-låten oändligt många gånger. Jag slutade räkna vid tio.
..bli ganska så rejält berusade.
..av berusningen bli väldigt ärliga. Det slutade med att vi satt ute i Carros trapphus och pratade om vilka stora sexuellabehov vi kvinnor faktiskt har. (Hoppas verkligen inte att någon hörde oss!) 
..ringa snyggjäveln. Fast det var mest Angelica som stod för det, själv var jag lite för feg.
..yra runt i Östersund. Fast det var nog mest jag.
..dansa nere på österäng.
..hångla runt ungefär hela stan. Det var då jag som stod för det.. Dock med en och samma människa. (Tack gode gud för det!)
..nästintill frysa ihjäl.
Sen blev jag ensam bland en massa hogdalingar. Sur och illamående som jag var gav jag upp och styrde stegen hem till Frida och min otroligt sköna madrass på hennes golv.
I det stora hela en kul kväll, hade förvisso kunnat vara roligare, men man får vara nöjd med det lilla man får!
Det var nog allt.

Den som läste allt det här får en puss till påsk.. Eller nåt.


090604 -Touch and go.

Jag känner mig otroligt manad att skriva något nu, rent ut av tvingad. Men vet ni vad?
-Jag har verkligen inte tid.
Idag har jag iallafall gjort och lämnat in 3 av alla arbeten. Det är iallfall en bit på väg. Men än är det minst 5 kvar..
Känns lite pressande eftersom det enbart är 6 dagar till skolavslutningen.. Men jag har gett mig f'n på att jag ska klara det här nu! Så det tänker jag banne mig göra.
Punkt.
Nu har jag verkligen inte tid att sitta här längre, jag måste diska, plocka ihop lite och packa. Sen ska jag flytta in hos Frida tills på lördag.
Kanske jag skriver om min ofantligt spännande invigning ikväll, det beror helt enkelt på om det finns någon vänlig själ med oskyddat nätverk i närheten av Fridas lägenhet.
Om inte så blir det eventuellt på lördag.

Förresten, dumhet och kåthet ligger väldigt nära varandra. Man kan iprincip säga att det är samma sak.
Dumkåt, helt enkelt.
Värt att tänka på.
(Sådär härligt 90-taliskt skön låt förövrigt.)

090601 -Sommar tider.

Nu har jag sådär jätte mycket att skriva så jag vet fan inte vart jag ska börja.
Återkommer.

RSS 2.0