100429 -Sommarkänslor och tidig majbrasa.

Svegs ishall är ett minne blott. Tråkigt, och jävligt dumt gjort av den/de som gjorde det. Dumt att det var just ishallen också, hade ju vart bra mycket bättre om dom/den tänt på björnhelvetet istället. Eller grisen. Det är som man vill. Lillasyster tror att det var "nån fet kille som hatar sport" som tände på. Ibland kan man faktiskt ana att vi är släkt.  

Just nu sitter jag och kollar på Martin Timell i TV rutan. För TREDJE dagen i rad. Känns lite konstigt. Blir mycket Timell alltså. Känns lite som att han tar över mer och mer. Snart erövrar han nog hela världen. Inte helt okej.
Jag har även målat mina naglar nu på kvällskvisten. Fail, vill jag säga. Min sjuåriga lillasyster hade helt seriöst gjort det bättre. Pojkvän gör det också bättre. det har han bevisat.
Det känns inte heller helt okej.

Idag har en fantastiskt sommarkänsla infunnit sig, tack vare den här låten. Jag lyssnade på den om å om å om å om å om å om igen i två timmar. Den är fortfarande bra kan jag meddela. Detta gav naturligtvis mersmak för sommar, så jag gjorde mig själv en fantastiskt bra playlist med sommartema.  SOMMAR! -Där är länken till den. Dock är den inte helt fullbordad än. Men den innehåller en salig blandning av sommarlåtar. Dåliga som bra, och sommarplågor från alla sommrar jag kan minnas. Galet bra.

Nu längtar jag hemskt mycket hem till min fina fina pojkvän. Precis som alla andra dagar jag är ifrån honom. Buhuuuu.

Puss och godnatt.100427 -Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Jaha, här var det lika väluppdaterat som vanligt. Egentligen skulle det inte behöva vara det, eftersom jag varje dag kommer på minst en riktigt kul grej att blogga om. Men, det som verkar så fantastiskt försvinner lika fort som det kom. Varje gång. Minnet är bra, men fruktansvärt kort. Jag borde nog skaffa mig en anteckningsbok att ha med mig alltid och överallt. Då skulle det nog allt hända grejer på den här bloggen med.
Jag ska nog allt tänka över det.

Men, eftersom det nu är, och har vart, väldigt dött här så tänkte jag slänga ihop en "GILLA/OGILLA"-lista i sann blogganda. Detta har jag grubblat på väldigt länge, så det finns en liiiiiten risk för att den kan bli rätt lång..


Så, just nu GILLAR jag:

-Att min fina pojkvän har orkat med mig i fem hela månader. Fem helt fantastiska månader. Han är den mest underbara och omtänksama människan jag träffat. Någonsin. Att han vill vara min gör mig till den lyckligaste människan i hela världen. Jag älskar dig Stefan Olofsson! <3

-Att det snart är sommar. Lyssnade på Gyllene tider i helgen. Det var dumt av mig. Nu vill jag ju ha sommar direkt. Helst nyss egentligen. Men det kändes lite bra ändå, för nu är det nära!

-Att det är mindre än 7 veckor till sommarlovet. Förklaring känns onödig.

-MUSIK. Kent, Håkan, Winnerbäck, Hästpojken, Nirvana, Misfits... Ja, you name it! Håkans live DVD från Peace&Love ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Speciellt live versionen av "gårdakvarnar och skit." Fantastiskt bra.

-Att jag äntligen börjat med körkortet. och faktiskt är en go bit på väg att ha det i handen också. Olav har bara behövt använda bromsen på sin sida en gång. Inte illa om jag får säga det själv. 

-Min nyfunna flitiga sida. Skolarbeten som är inne i tid, skolarbeten som inte var inne i tid men nu är gjorda och ett nyfunnet intresse i att städa. Iallafall pojkväns lägenhet. Min egen var det lite värre med.. hehe. 
Jag har även börjat röra på mig mer än vanligt. Känns konstigt, men ack så bra. 

-Jeansleggings. Både i riktigt jeans och som fusk jeans. Väldigt bra klädesplagg för oss kurviga kvinnor som inte kan ha vanliga jeans, eftersom de är stora i benen om de passar i midjan och tvärtom. Väldigt bra att trycka ner hängbuken i också. Tok-gilla!


Just nu OGILLAR jag:

-Människor som tror att de är bättre än alla andra. Är det något som gör mig förbannad så är det fan det. Det värsta är att det märks så himla väl på folk som är så också. Vad tjänar man på att tro att man är bättre än alla andra egentligen? Och att skriva/säga att det är synd om folk som inte har tillräckligt mycket penagr för att kunna handla vad dom vill varje dag, eller påstå att man är en mycket bättre och vackrare människa än dem som inte har alla de där pengarna.. Vad är det för jävla attityd egentligen? Bloggare med den attityden är helt klart värst. Det finns en Kissie, det räcker. Okej?

-Östersund. Det blåser. Hela tiden blåser det. Varje dag, varje sekund. Inte är det lagomt sköna vårbrisar heller, utan det är verkligen stormvarning, typ. Allra mest blåser det uppe vid skolan. Såklart. Är det konstigt att man blir irriterad? Att min fina underbara pojkvän är 18 mil ifrån mig när jag är här gör ju inte direkt saken bättre om man säger så.

-Mitt utbud av TV-kanaler. 1an, 2an och 4an. Ja, det var det.

-Saknad. Världens värsta känsla. Big time. Hela kroppen gör ont och tårar sprutar. Fast det kan också vara så att det är mig det är fel på, inte saknaden i sig. Hmm.. Ja, vem vet?

-Mitt nya element. Jag har alltid trott att element finns för att ge värme. Ack så fel jag hade. Iallafall om mitt element. Det sitter mest där under fönstret som dekoration.


Ja, det var väl det.

100419 -Gårdakvarnar och skit.


Livet förändras vart jag än går, och det kommer kanske inte alltid vara vi två. Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara sålänge våra hjärtan klarar av att slå. Denna pojken har aldrig riktigt sett någon i ögonen, och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen. Men månen är död när jag tänker på det och himmlen är gjord av sten. Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej. Men jag går inte isär när jag går med dig. Jag vet ett berg dit jag brukade gå det är så vackert där, nästan som en tavla, nästan som en tavla över rätt och fel, för man ser gårdakvarnar men man ser skiten med. Jag har inga starka armar att bära dig på. Jag är inte mycket, inte mycket att titta på, men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen.. Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej. Men jag går inte isär när jag går med dig. Så många vänner jag känt ingen som jag riktigt behövde, nej. Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig. Så många broar jag bränt, men jag går inte isär
när jag går med dig. <3RSS 2.0