100912 -Städ söndag.

Sådär, då var pojkväns lägenhet kliniskt ren. Eller ja, sovrummet, hallen och Tv-rummet iallafall. All tvätt är också tvättad. Antagligen för att jag fick sköta dom bitarna. Köket och toan som pojkvännen skulle ta hand om är sådär klara. Datorn är tydligen mer intressant. Ändå lät det imorse som att köket och toan var en barnlek och att han skulle vara klar lååååååååååååångt innan mig. Jo, tjena!
Så, nu sitter jag här och väntar på att han själv ska inse att det inte kommer städas av sig självt. Återstå att se när det inträffar.
Förhoppningsvis snart så han kan börja laga mat när det är klart. Grilllad älg. Mmm mm mm.
Nä, nu får det vara nog. Måste nog börja hota honom så det blir någon action här.
Tur för honom att han är rätt så snygg..


Snutt! Jag älskar dig. Även fast du, ärligt talat, suger på att städa.


100909 -Lång dag.

Sådär ja, ännu en vecka avklarad och hemfärd imorgon. Känns både som att veckorna går äckligt sakta och alldeles för snabbt. Helknäpp kombination. Kan liksom inte riktigt bestämma mig.
Men, nog om det.
Idag har vi påbörjat en uppgift om livsåskådning på religonen. Alltså, vi ska skriva ihop vad vi tror om gudar och döden. Typ. Jag tror inte på någon gud. Hade det funnits en gud så hade det inte hänt så mycket hemskheter hela tiden. För gud är god, right? Enligt mig en mycket bra anledning till att inte tro på att det sitter en skäggig gubbe på ett moln och bestämmer precis allting. Istället tror jag på ödet, och på naturen. Jag tror på det som går att bevisa. Som att människan från början var en apa tillexempel. 
Andar är också något jag tror på. Eller ja, spöken, om man hellre föredrar att kalla dem så. Ett andligt liv efter döden helt enkelt. Känns inte som att allt bara kommer bli svart och ta slut. Men ändå, ändå är jag så fruktansvärt rädd för döden. Varför vet jag inte. Jag bara är det. För att citera en fin text skriven av finaste Jocke Berg så är jag "livrädd för att leva, och dödsrädd för att dö". 
Väldigt intressant fakta kan jag tänka mig.

Men, nog om det med. Nu är det torsdag och som alla andra torsdagar har den här dagen segat sig fram i snigelfart. Trots popcornätande, skrattande och idol-tittande med Jenny. Jag är trött, så nu blir det godnatt.
Förresten har jag köpt ett knallrosa diskställ idag. Det matchar alldeles ypperligt till min knallrosa diskborste. Ifall någon ville veta det.
Godnatt.

100908 -Long time, no see.

Här har det inte hänt mycket i sommar. Ingenting alls faktiskt. Det tänkte jag börja ta tag i nu, bara för att liksom. Om nu någon är intresserad av det? Känns rätt ovärt att skriva om ingen bryr sig.
Well, jag skriver så får vi se. Skolan har börjat, jag har en ny lägenhet och det är 265 dagar kvar till studenten. Jag är redan skoltrött. Känns sådär bra faktiskt.
Tänkte sammanfatta min sommar lite kort sen, men det får bli en annan dag.

Nyss när jag kollade på Biggest Loser blev jag galet inspirerad och slängde mig på golvet för att göra situps. Etthundratjugo (?!?!?!) stycken lyckades jag pressa min stackars otränade kropp på. Nu känns det lite som att mina magmuskler ska gå av. Jag chockerar mig själv ibland alltså.
Och, eftersom man uppenbarligen blir svettig av att träna så ska jag ta mig en dusch nu.
Återkommer.


RSS 2.0