090830 -hey, I'm a redhead!

Yes. Nu har jag gått och blivit redhead. Ganska spännande tycker jag själv.
Ska bli kul att se föräldrarnas reaktion faktiskt. Dock var det inte meningen att jag skulle se ut som rödluvan i huvet, men såkallade "ica färger" är icke att förlita sig på. Jag har äntligen kommit underfun med det nu.

I fredags fyllde min älskade Äna Banäna arton. Det är helt sanslöst! Började inte vi sjuan igår? Inte?
Jag fattar inte. Men jaja, hon fyllde arton och det firade vi. Ganska rejält också.
Middag och alkoholförtäring. Det var fantastiskt roligt. Sen hamnade vi på storön. Jag minns faktiskt inte riktigt vad som hände där om jag ska vara ärlig, men jag antar att det var roligt.

Efter stängningen drog vi hem till Bäckelin på nån sorts efterfest. Ganska svaga minnen där med faktiskt. Fia var tydligen tvungen att sova i en soffa med sitt P&L-strul. (Ja, det är inte första gången..)
Jag som inte ville lämna kvar fia med en massa karlar fick snällt dela en dubbelsäng med mr.Bäckelin him self. Lite mera lyx än att trängas i en soffa tycker jag. Vad Fia tycker vet jag faktiskt inte, men det ska jag minnsan ta reda på en vacker dag.

Jag har fortfarande inget internet i stan, så uppdateringarna lär bli glesa. Kan hända att jag slänger in en uppdatering eller två på skolan. Det är sånt som märks.
Nu ska jag packa ihop mina pinaler och åka tillbaka till östersund.
Jag vill egentligen inte. Men vad gör man?

PUSS


090824 -Vill inte vill inte vill inte!

Jaha, då var det dags igen.
Nästan allt jag behöver, och inte behöver för den delen, är nerpackat. Snart kommer Anna och hennes föräldrar för att hämta mig. Sen åker vi till Östersund. Helt ärligt så vill jag inte.
Jag vill ha mammas mat, få sova hur länge jag vill på dagarna, inte behöva tvätta mina egna kläder och kunna ägna en hel dag åt att göra ingenting. Nu är det slut med det. Fan då.
Antagligen kommer jag inte ha något internet där heller. För det internetet jag så hederligt lånade av någon av mina grannar förut var spårlöst försvunnet sist jag var där. Det gör att det känns ännu mindre kul att åka.
Vad ska jag göra nu? Datorn är seriöst mitt liv. Jag har inga intressen. Kan hända att det är dags att skaffa ett. Vad vet jag. Om inte annat så har jag nog inget annat val nu. Det är antingen det, eller kolla på rapport. Hmm... Hard choice.
Med 1an, 2an och 4an som dom enda tv-kanalerna kan det lätt bli tråkigt.
Det kan mycket väl bli så att jag avlider av tristess. Det är sånt som visar sig.

Nu ska jag försöka komma ihåg att stoppa ner dom sista pinalerna.
Håll alla tummar ni har för att internethelvetet funkar igen. Tack.
Om inte annat så hörs vi eventuellt i helgen. Det beror på hur fredagskvällen urartar sig.

090823 -Som ett brev på posten.Sedär. Då finns det kanske en liten realistisk chans ändå.

090822 -Humor.Jag kan inte sluta skratta. Det här är humor när den är som bäst.
Den som inte skrattar är troligtvis humorbefriad.

Nu ska jag kolla på a walk to remember med mig själv. Johanna har lovat att jag kommer gråta. Det känns tryggt.
Så det inte kommer som en chock liksom.
Samtidigt ska jag trycka i mig en massa chips.
Lördags-chill.

090822 -What a man!Helt seriöst så får jag inte nog av karl'n! Raaawr säger jag bara!
Och som min smarta släkting Kim konstaterade, så har jag en förkärlek till snabba karlar. Gärna med bollkontroll.
Zlatan, Bolt, Beckham, C. Ronaldo... You name it!
Inget jag kan rå för. Det ligger helt enkelt i min natur.
Otur för mig att det finns relativt få av dom. Iallafall i det verkliga livet. Kändisar finns det dock gott om, men hur i hela friden snärjer man en sån? Den som vet det får gärna berätta för mig.
Om inte annat så kan jag ju alltid önska mig Zlatan i födelsedags present. Alternativt Bolt. Det är en tillgänglighets fråga.

Förresten så har jag två riktigt stora fans av min blogg. Den fan-skaran består av mina släktingar.
Nämligen Kusin Johanna och fyrmänning (eller nåt åt det hålet.) Kim.
Dom dyrkar mig! I don't blame them.
Kan även tillägga att jag själv läser min egen blogg och skrattar hejdlöst.
Schizo, kan tyckas. Men äsch då.
Någon måste ju ha roligt åt det jag skriver. I det här fallet råkar det vara jag själv.
Big deal, liksom.

090821 -Undrens tid är inte förbi.

Inte än iallafall. Det ofattbara har inträffat, Johanna Jonasson har skaffat sig en blogg! Dock med lite puschning från mig, men äsch då. Nu har hon en blogg. Jag är nöjd så.
Helt klart läsvärt. Hon är ju trots allt släkt med mig, så lite smart/rolig måste hon ju vara.
Äh, läs den!
johannajazmine.blogg.se

090820

Jag vill gifta mig med Usain Bolt.
Och idag är det ganska precist en månad kvar tills jag fyller arton.
Bara satt alla vet liksom.

090819 -Dagen mitt cykeldäck exploderade.

Ja, idag var en jobbig dag för min kära gamla cykel.
Ny pumpad och fin som den var tog vi oss hela vägen upp för åsabacken utan svårigheter. Men väl uppe, när det var dags att cykla igen small det bara till.. Johanna duckade och skrek som en stucken gris. Hon trodde någon skjöt mot oss.
Jag höll seriöst på att skratta ihjäl mig. Och bonden som var bredvid och plockade potatis flög 3 meter upp i luften av chocken. Ganska komiskt, samtidigt som det hela var väldigt tragiskt.
R.I.P cykeldäcket.
Efter den incidenten åkte vi istället bil ner till Gurra's och tryckte i oss pizza. Vi tyckte vi förtjänade det efter en dag hos mormor och efter att ha gått upp för HELA åsabacken. Gott var det.

Imorgon ska vi till mora och införskaffa nya husdjur, nämligen akvariefiskar.
Spännande.

Godnatt.

090818 -Vad jag bryr mig om nu..

Ännu en helg har passerat i festandets tecken. Känns som att det får räcka nu för ett tag. Eller ja, tills nästa fredag iallafall. För då fyller Anna nämligen hela arton år, och det ska vi minnsan fira! Man fyller bara arton en gång liksom.
Själv har jag 32 dagar kvar nu. Det närmar sig. Sakta men säkert så närmar det sig.
Helgen var iallafall väldigt rolig. Kräftkalas i fredags med svegs tant-elit, det var kanonkul. Även att jag lyckades kladda ner ett så väldigt givande inlägg när jag kom hem då. Väääääldigt moget gjort av mig. Även en uppdaterad status på facebook. Om möjligt, ännu mera moget. Haha.
Lördagen spenderade jag med bästaste mikaaal och bästaste angelica. Det var mys, och det var kul. Sen beblandade vi oss med annat folk. Även det helt klart godkänt.
Mikaal drog iväg till sitt fruntimmer och angelica bangade att dra med på storön. Jag följde med tant-eliten dit. Jag platsar väldigt bra med dom måste jag säga.
Iallafall så tappade jag mobilen i backen direkt när jag kom dit. Den gick i lite för många bitar för att kunna fungera.
Sen dansade jag och hade allmänt roligt. Dock gick det himla snett sen. Men det är inget jag tänker berätta för er.
Jag bor iallafall i häddal nu på obestämd tid. Det är bäst så.

Och nu är jag ensam hemma. Jag är typ livrädd.
Mörker och ensamhet är inte direkt min starkaste sida om man säger så.
Har iallafall Sky som sällskap, men en trött hund är fasiken inte mycket till sällskap alltså. Det enda han har roat mig med var en bitchfight med katten. Sky åkte på spö. Go katten!
Sen kollade jag på seriöst roligt med Tomas Järvheden. Det var verkligen seriöst roligt! Satt ensam i soffan och skrattade i en och en halv timme. Patetiskt kan tyckas, men det var fruktansvärt roligt.
Jag ramlade nästan ur soffan.

Nu tänker jag sova en skvätt.
Godnatt världen.

090814 -When it was good.

HAHA, jag läste precis något som fick mig att skratta för en stund. Ganska komiskt.
Patetiska människor finns det gott om här i världen, det har jag hunnit lära mig på knappt arton år.
Förresten, när jag börjar närma mig trettio ska jag vara gift, bo i villa, ha volvo, hund, RIKTIGT jobb och fast jävla ekonomi. Allt annat är uteslutet. Jag tänker ha en mogen karl också, inte nån som är över tre år yngre än mig själv. Bara satt alla vet liksom.
Äh, jag är full.
Godnatt.

090814 -När hela världen står utanför.

Sådär ja, då var det färdig jobbat för den här sommaren. Antagligen även för det här året. Jag klagar inte.
Ikväll ska jag på kräftskiva. Jag ska äta kyckling sallad. Det känns inte riktigt passande, inte helt rätt heller för den delen. Men äsch då.
Imorgon blir det partyyyyyyy! Jag och Angelica, kan inte bli tråkigt.
Äh, jag har inte tid att sitta här och uggla.

090813 -Förresten....

..JAG SAKNAR MIN IDA!


Kärleksfulla eller bara fulla? Välj själva.
Snygg är vi iallafall.

Och jag saknar Fanny.
Och Michaéla.
Och Frida.
Och kusin Fia.
Och klassen.
Och säkert en massa fler, men jag kommer inte på någon nu.

Det var bara det jag ville säga.


090813 -Jag skrattar idag.

HAHAHAHAHAHAHAHA!
Alltså, Angelicas gäst-inlägg är nog det roligaste som någonsin skrivits i den här annars så dö-trista bloggen. Jag har läst det minst 10 gånger och skrattat lika mycket varje gång. Nog för att bilden inte var lika rolig kanske. Men äsch då.
Bilden kan förövrigt vara en anledning till att ingen nappade på "kontaktanonnsen", eller vad man nu ska kalla det. Sanning kanske? Äh, whatevvaaaah. Rolig är den iallafall.
Om ni vill läsa något mer roligt kan jag verkligen rekomendera er till att läsa Angelicas blogg, enbart eftersom mitt gäst-inlägg där är så jävla bra! höhö. Nej, kanske inte. Men det är kul. Jag tycker det är kul. Jävligt kul.
Antagligen det bästa jag någonsin skrivit. Helt klart värt att öggna igenom. Dessutom kan jag lova några smaskiga avslöjanden..

Idag har jag jobbat. Om man nu kan kalla städning för jobb. Man borde inte kunna det. Men jaja, jag har jobbat. Det var tråkigt och jag hade lust att slå skurkäppen i huvudet på alla som gick förbi mig. Trevligt värre.
Men jag fick sluta tidigare. Det var bra, för då fick jag lite tid till att umgås med min oftast väldigt upptagna vän Mikaaal. vi gjorde ingenting. Precis som vanligt. Vi hade roligt iallafall.
Mikaaal är typ den gayigaste icke-gayen jag vet. Han är så gay att jag faktiskt börjar tro att han är gay helt på riktigt, trots att han kilar stadigt med en kvinna. Antagligen är hon en täckmantel. Han vågar nog helt enkelt inte erkänna att han är gay.
Tragiskt. Fast jag gillar dig ändå Mikaaal.

Just nu är jag irriterad. Äckligt irriterad. Så irriterad att jag skrattar åt mig själv.
Jag vet inte varför. Det känns jävligt mysko.
Annars har jag lyssnat på helt ovärd musik idag. Näst intill spelat sönder den.
Men det är skön musik. Fruktansvärt skön. Fast ändå jävligt dålig.
Lyssna och bedöm själva.


(okej då, den här låten är väääldigt mesig. Men hallå, den handlar faktiskt om mig! Typ.)


(Störtskön, men väääldigt mesig..)


(Kanonskön, och inte det minsta mesig. Bara så väldigt bra!)


Äh, go fuck yourself. Eller nåt.

Zlatans älskare, Fucking åmåls dyrkare, Chokladens drottning - Emelie Herrdin!

Jag Angelica har fått den stora äran att gästblogga lite hääär ;P
De är så här att jag och Emelie hade en mycket spännande konversation igår där hon berättade att hon är rädd för alla drakar över 18,5 cm :S Som tur är känner inte jag den här rädslan så jag ska försöka hjälpa Emelie med det här lilla problemet!  Så att hon en vacker dag kan komma över sin rädsla :)
Hur som helst ska iaf jag och Emelie festa på lördag :D ska bara få tag på lite alkoholhaltiga drycker först.
Alla är välkomna att alkolisera med oss! (Fjällvägen 9)
Det kommer bli fruktansvärt roligt kan jag lova :D
De är så här också att denna trevliga tjej behöver en riktig man i sitt liv!
Så för som inte vet tänkta jag berätta lite om henne :) Lite som en kontaktannons.
(hon kommer troligtvis slå mig för det här senare, men den risken tar jag)

Emelie är ialla fall en mkt smart person som gillar att lyssa på Kent och titta på Zlatan.
Hennes lediga dagar spenderar hon ofast med sina kompisar eller genom att äta godis :) Festa är hon otroligt bra på också! de bara forsar alkohol ner för halsen på henne, sen gör hon alla möjliga roliga saker.
Men hon är nog ingen man tar på månskens promenader, prova att kolla på Fucking Åmål ist :)
I de stora hela är hon en enkel men mycket speciell kvinna.
Ska lägga upp en bild också så alla får se hur söt hon är^^


0730448284 :)De va allt från mig :) vink vink

090811 -En tätort på en slätt.

Jag som aldrig någonsin brukar kunna sova innan klockan är 23.00 oavsett hur trött jag är, har nu lyckats ta mig en powernap på sisådär 3 timmar.
Om jag tänker efter har jag blivit ganska bra på det här med powernaps den här sommaren. Det måste vara så att jag är utarbetad. Eller så är det bara så att jag börjar bli gammal. Jag fyller ju trots allt 18 om 39 dagar (believe it or not), så det kan mycket väl vara så.
Idag har jag iallafall jobbat. Åkte först från funäs klockan 6, och sen började jag min arbetsdag klockan 8 när jag kom fram till sveg. Det kan också vara en orsak till mitt nya intresse. Alltså powernaps.
Jag är så fruktansvärt less på dammtorkning och golvmoppning att jag skulle kunna kräkas. Ni som känner mig vet att jag inte kan kräkas. Så det är illa. Väldigt illa.

Nu tror jag det är dags att sova igen. Om det går då vill säga.
Godnatt.


090810 -I'm in love whit a fairytale.

Nu är vi tillbaka på svensk mark. Dock inte hemma i Sveg, utan i Funäsdalen. Annorna och Josse är riktiga hurt-bullar och är just nu påväg upp på funäsdalsberget. Jag känner mig lite för lat för det, så jag sitter här och är just lat istället.
På våran lilla tripp har vi (jag) konstaterat att norge består av fjäll, berg, träd och ännu fler fjäll.
Ganska fachinerande, och väldigt vackert. Men man tröttnar rätt så fort på att se bara fjäll. Iallafall så gjorde jag det. Dom andra var iprincip lika fachinerade hela tiden.
Iallafall så bodde vi i en fruktansvärt mysig stuga i Stugudal. När vi kom dit bytte vi om till badkläder och drog ut på badstrandsletande. Det slutatde med en upptäcktsfärd till Tydal. Ganska ointressant ställe. Ungefär som Sveg.
Vi åkte lika fort som vi kom.
Väl tillbaka i Stugudal parkerade vi oss på en liten stenig strand. Doppade tårna i vattnet och konstaterade att det var kallare än orrmosjön. Alltså jävligt kallt enligt Josse. Som om det inte vore nog med det så gick solen och gömde sig bakom ett moln. Allt detta gjorde mig till en badkruka, för första gången i mitt liv. Annorna var däremot motsatsen till det. Dom var envisa och hade gett sig fan på att bada på semestern. Och det gjorde dom.
Idioter skulle jag vilja säga. Men dom är mina vänner, så jag säger nog puckon istället. Det låter lite mildare.
Det tog i varje fall inte särskilt lång tid innan dom var uppe igen. Då skaffade sig Anna T ett nytt intresse, nämligen att samla stenar. Små stenar.
Det sysselsatte hon sig med resten av norge-vistelsen.

På kvällen lagade vi mat, spelade spel och kollade på film. Det var mysigt. Om man bortser från att himlen öppnade sig under tiden. Det verkligen vräkte ner regn, och det åskade. Riktigt mycket åskade det.
Creepy.

Imorse packade vi ihop och begav oss iväg mot Rörös. Där kikade vi lite på stan och tvingade Josse att köpa norsk cider åt oss. 4,7%, i mataffären. Vi var som i extas. Att det var 18-års gräns gjorde ju inte direkt saken sämre.
Jag tror jag gillar norge lite ändå. Fast det var fruktansvärt jävla dyrt! Alltså extremt. Typ 30 norska kronor för EN cider.
Men jaja, oviktiga bagateller egentligen. Vi fick våra cider. Punkt.

Nu är vi som sagt i sverige igen.
Jag gillar sverige bättre. Norskar har så mycket konstigt för sig. Som upp och ner-vända nyckelhål tillexempel.
Mina hurt-bullar är hemma igen nu, så nu måste jag avrunda.
Bilder kommer sen.

090808 -Sitt inte hemma på aftonbladschatten.

Ikväll har jag myst med Angelica. Vi har ätit godis, kollat på Eva & Adam (NOSTALGI!), skrattat och lyssnat på jävligt dålig musik. Inatt ska hon snarka i mitt öra. Det ni, det är det inte alla som får uppleva! Hoppas ni lider av avundsjuka.

Imorgon drar jag på spontan-semester med Josse och Annorna. Till Norge. Det känns mycket spännande.

Här är då min fina vän Angelica. Förresten har vi pratat om hrm.. Drakar också ikväll. Det var MYCKET givande.
Ni skulle bara veta... Raaaaaaaaaaawr på dig!


Nu ska vi återgå till mysandet.
Godnatt världen.


090807 -Du vet ju vad pojkar, pojkar vill ha..

Idag lyckades jag lura solen. Iallafall för en liten stund. Jag brände mig på magen.
Jag gillar inte solen så värst mycket just nu.
Annars har jag faktiskt gjort något idag. Helt otroligt.
Jag har åkt på apoteket för att hämta ut p-piller(om nu någon skulle vilja veta det..), jag har vart på konsum och nu på kvällskvisten har jag kollat på Hannibal Rising med Äna banäna. Min andra Anna tillkom även hon efter en stund.
Det var mysigt.
Imorgon blir det också mysigt, för då ska nämligen Angelica sova hos mig. Med Angelica går det inte att ha tråkigt, så det blir nog en kanonkväll. Eventuellt ska Annorna också deltaga. Det blir, om möjligt, ännu mysigare.

Igår var jag fruktansvärt duktigt och städade mitt rum. Jag fick nästan en chock själv när jag vaknade imorse och inte behövde hoppa över klädhögar för att ta mig ut ur rummet.
Fantastiskt.

Jag funderar starkt på att lägga mig lite tidigare ikväll än vad jag gjort de senaste tre nätterna. Alltså helst innan klockan tre. Får se hur det blir med den saken.
Men det skulle vara bra. Med tanke på att jag faktiskt ska jobba imorgon.
TRE hela timmar. Känns hårt.

090806 -När alla lyssnar på dig, kan du beskydda mig?

Jag överlevde natten i sängen från helvetet. Eller natten, morgonen rättare sagt. Somnade inte förrns frunt fyra.
Men så kan det visst gå när man har trevligt sällskap på msn. Ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll/natt. Känns inte helt bra att vända på dygnet nu när det knappt är tre veckor kvar av sommarlovet. Dålig planering av mig där.
Förresten ska jag jobba på lördag. Dock bara från 11 till 14. Men ändå. Jag ska liksom sköta en turistbyrå all by myself. Hur ska detta sluta egentligen? Känns lite otäckt faktiskt.
Wish me luck!

Just nu sitter jag med datorn i knäet och lyssnar på kent. I MITT rum. Tur att det finns grannar med oskyddade nätverk. På det sättet är grannar rätt så bra att ha.
Snart ska jag arbeta lite också. En natt-klippning. Ibland måste man faktiskt anpassa sig lite efter kundernas behov. Nog för att det här kanske är lite väl snällt gjort av mig. Men jag känner mig riktigt snäll idag. Så då är det lika bra att vara snäll.

Antagligen så missade jag sommarens sista chans till att bli lite brun idag. Sol-jäveln ville verkligen inte vara på min sida. Så länge jag satt inne och kollade ut sken den så väldigt fint, men så fort jag reste mig upp för att gå ut och pressa lite gick den i moln. Varenda jävla gång.
Jag gav upp efter sjunde försöket.

090806 -Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Klockan är just nu ganska precis 01.00.
Alltså är det nu en ny dag, med nya bekymmer.
Av någon outgrundlig anledning har jag lyckats vända på dygnet, så jag är inte det minsta trött. Känns halvbra sådär.
Sitter just nu och lyssnar på musik, och har relativt trevligt sällskap på msn. Det kan vara en anledning till att jag inte vill gå och lägga mig. Men vad vet jag.

Min trevliga ryggsmärta jag lyckades dra på mig efter yran är fortfarande ihållande. Dock fick jag ryggen uttryckt och knäckt av en turk igår. Det gjorde fruktansvärt jävla ont! Men nu känns det ju lite bättre, så det måste ju ha vart värt dom där få minutrarna av smärta.
Turken tyckte själv att han var bra. Så bra att alla borde ha en egen turk. Jag kan inte annat än hålla med.

Min kära lillasyster och hennes kompis har beslagtagit min säng inatt. Alltså måste jag sova i hennes rangliga taksäng. Jag är helt övertygad om att den kommer rasa. Något jag faktiskt inte känner mig helt bekväm med om jag ska vara ärlig.
Nu har jag en mycket givande konversation med min syster på msn. Hon säger att hon skulle skratta ihjäl sig om sängen rasade. Jag tror inte hon kommer behöva vara ensam om det.
Förresten visste jag inte ens att det fanns internet inne på mitt rum.. Så tack för det Jennie!
Ibland är hon ju nästan bra att ha alltså.


Kärlek är för dom.
Dom som har tur.
Kärlek är för dom.

090804 -Magiskt, men tragiskt.

Sådär ja, då var storsjöyran också avklarad. Och roligt var det. Fruktansvärt galet roligt!
Dock var det inte ens i närheten av så bra som Peace & Love var, men ändå så galet roligt.
Jag, Anna & Angelica började alla kvällarna med att förfesta lite för oss själva i Angelicas lägenhet, för att sen dra oss ut på stan. Riktigt roligt hade vi alla kvällarna.
Men fredagen slår nog ändå allt. Den var full, galen, glad, regnfri och hångelfylld. Fredagen var allt helt enkelt!
Det var inte många artister som riktigt tilltalade mig, men dom som gjorde det lyckades jag faktiskt se. Började med att se lite av Takida på torsdagkväll, senare på natten kollade vi en sväng på Anna Ternheim. Båda var faktiskt riktigt bra.
På fredagen var det inget alls jag egentligen ville se tror jag, men jag och Anna lyckades dra en liten sväng om till Ulf Lundell, hur fan man nu än kan lyckas med det. Men vi lyckades. Jag skyller på alkoholen. Ulf Lundell är liksom inte riktigt min grej.
Sen på lördagen drog jag med mig Angelica ner till badhusparken för att kolla på Thåström. På vägen dit hann vi skymta Petter på tutti frutti-scenen. Det lilla jag hörde lät pretty good. Men Thåström knäckte verkligen allt på hela yran. Det var helt fantastiskt underbart! Lady Gaga kunde lika gärna ha slängt sig i väggen alltså. Nog för att hon också var rätt bra, men inte alls som Thåström. Hon var faktiskt ganska mysko om jag ska vara ärlig. Plus att det var äckligt kallt. Sen att en jävla brud stod och hoppade och skrek framför mig hela tiden gjorde ju inte heller direkt saken bättre..
Summa summarum var Lady Gaga inte lika bra som jag trodde hon skulle vara, men hon var heller inte dålig.
Jag ville se Timbuktu istället, men blev nedröstad. Ville inte direkt gå själv heller. Efter Lady Gaga återfann vi iallafall Anna och gänget, som förövrigt försvann när jag och Angelica ville se Thåström. Dom var hungriga, så vi drog på subway. Ganska exakt klockan 03.00 kom mamma och hämtade oss. det blev nog den tidigaste kvällen på hela helgen.
I det hela stora alltså en riktig kanon helg!


Thåström. <3


På söndagen var alla sådär lagomt sega och typ frächast i världen. men det var lätt värt det.
Nu har det gått två dagar, och jag är fortfarande frisk. Men ironiskt nog har jag dragit på mig en muskelinflammation eller nåt sånt skit i ryggen istället. Jag är inte det minsta förvånad egentligen, men kan liksom inte låta bli att undra hur fan jag lyckas? Kan iallfall inte röra mig allt för mycket nu. Det gör tillochmed ont att ligga i sängen.
Underbart.

RSS 2.0