090528 -Jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen.

Det blev inte min sista engelskalektion. Latheten tog vid och jag lyckades bara skriva hälften på båda uppstserna, alltså jag skrev halva Forrest Gump och halva homosexualltitets uppsatsen. Ganska onödigt egentligen, hade ju vart bra mycket smartare att skriva färdigt en hel istället för två halvor. Men gjort är gjort.
Torsdag nästa vecka har jag min absolut sista engelskalektion i livet. Aldrig någonsin igen att jag kommer ha engelska. Det känns väldigt konstigt, men ändå så fruktansvärt underbart!
Matte A är nu helt klart, det känns skönt. Tyvärr ska jag ju läsa matte B också, så det var inte min sista matte lektion här i livet. Men vad gör det? Matte har blivit lite av min grej faktiskt, hur unbelivable det än låter. Något måste man ju vara bra på, och är det inte engelska så kan det vara matte. Vore liksom lite tråkigt att vara världssämst i allt.
Efter alla dessa framsteg idag belönade jag migsjälv med lite shopping. En "fashion against aids"-tröja och nån randig historia. Bilder kommer imorgon.
Och förresten, jeansen jag spanade in igår var en väldig besvikelse in action. Det är konstigt det där, allt är så väldigt fint där det ligger i frid på sin lilla hylla, men såfort det sitter på kroppen vill man mest bara kräkas. Det kan kanske ha något att göra med vem det sitter på, vad vet jag. Jag vill iallafall inte ha dom längre. Och mina efterlängtade converse finns inte någonstans i hela stan. Nej, nu ljög jag kansek lite grann.. Men dom finns inte i några passande storlekar.
Behöver jag ens nämna att jag är en ganska onöjd tjej just nu?


Rest In Peace, mina små älsklingar.
</3


090528 -Pollenchock.

Min dag har precis börjat med Johan Palm på radion. Min lycka är total.
Förövrig har jag engelska nu, och ska på 3 timmar försöka skriva två uppsatser. Risken att jag lyckas/orkar är väldigt väldigt liten. Men å andra sidan, blir jag klar idag så är detta troligtvis min sista engelska lektion NÅGONSIN!
Hur underbart låter inte det?
Nu spelar Johan en av sina nya låtar. Ååååååååååh! <3
Och jag, jag måste börja skriva nu så det faktiskt blir min sista engelska lektion.
Jag kan ju även meddela att jag har gått och blivit pollenallergiker. Har aldrig någonsin vart känslig mot sånt tjafs förut, men nu jävlar håller jag på att kvävas varje gång jag råkar gå utanför dörren.
Pappas gener alltså.. Snea tänder, dåligt pigment (eller ja, fläckvis bra iform av fräknar..) OCH pollenallergi.
Hallelujah!


090527 -Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst..

..jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar här näst.
Nej, det gör jag väl kanske inte. Men sitter ensam här och lyssnar på Winnerbäck, det gör jag allt.
Och jag är lycklig. Varför vet jag faktiskt inte. Jag bara är det, och det känns så fruktansvärt bra! Mest troligt beror det på att sommaren är så nära nu. Så väldigt nära. Jag är alldeles nipprig i hela mig.
Sommaren är underbar, om man bortser från alla äckliga jävla djur som hör sommaren till. men vad gör det om hundra år egentligen? Så länge dom håller dig på behörigt avstånd från mig får dom vara precis hur jävla äckliga dom vill. Hör ni det, alla björnjävlar och mygghelveten?
Jag började dagen med en härlig försovning, som jag någonstans djupt inom mig kanske hade planerat en smula. Skönt var det iallafall, och välbehövligt som bara den. 10 timmars sömn på 2 dygn tar ut sin rätt kan jag säga..
Iallafall så tog jag mig iväg till skolan tillslut, jag gjorde det jag skulle göra och lämnade in det i tid! Kors i taket idag igen! Jag blir alldeles imponerad av mig själv. Sen har jag även vart min egen hemmafru och tvättat. Tror jag måste ge mig själv en liten klapp på axeln.
Har också hunnit med en sväng på stan. Hittade ett par jeans som jag är lite smått sugen på. Tror jag ska pröva dom imorgon, och passar dom ska jag försöka deala lite med mammsen. Hon kommer nämligen hit på fredag och har lovat mig en shopping runda. Ett par nya vita converse ska hon få köpa mig, eftersom hon var elak och slängde mina gamla. Visst, dom kanske var lite trasiga och så.. Men ack så sköna! Hoppas dom nya kan hålla samma standard efter en sommar på mina fötter.
Nu hörs Håkan Hellströms ljuva stämma i mina högtalare. Håkan är sommar, så nu blev min längtan plötsligt mycket starkare. åååh!
3 dagar kvar till invigningen, och yr.no lovar strålande sol och 25 grader värme.
U N D E R B A R T !

Every look I take make me want you more.


090526 -The man who would be king.

Som en skänk från ovan är soporna borta. Puts väck. All gone.
Jag börjar starkt fundera över om min granne är tankeläsare, eller om det är så enkelt att hon läser min blogg. Isåfall ber jag om ursäkt för det där med grannjävel.. Kanske..
Det kan ju även vara så att hon börjar förstå att soporna inte går ut med sig själva när jag strejkar. För så är det, jag sopstrejkar. Det tänker jag fortsätta med ett tag till, jag har ju faktiskt fått det jag ville få ut med strejken. Får se om effekten av detta håller i sig.
Spänningen är olidlig!I lived my dreams today
And I lived it yesterday
And I'll be living yours tomorrow
Anything else to say?
I lived my dreams today
And I lived it yesterday
And I'll be living yours tomorrow
So don't look at me that way


090526 -Det spelar ingen roll om du håller mig hårt, ingen kommer minnas om hundra år.

Ny dag, nya bekymmer.
Efter 5 timmars sömn inatt är jag sådär lagomt trött och irriterad, plus lite mensvärk på det. Allt detta i en salig blandning resulterar i en sjuhelvetes huvudvärk. Känns inte sådär överdrivet upplyftande faktiskt.
Vetskapen om att jag vekligen måste plugga till naturkunskapsprovet gör inte direkt saken bättre, och alla jävla arbeten jag måste göra rör bara till det ännu mera. Gaaah!
Och grannjäveln vet tydligen inte hur man tar ut soporna, inte heller hur man torkar av bordet och hon vet definitivt inte hur man gör när man dammsuger. Alltså vet hon iprincip ingenting.. Jag blir galen!
Lägenhet till uthyrning, någon? Snälla?!
Nämnde jag förresten att jag är irriterad?
Jag har iallafall tagit på mig mjukiskläder, köpt choklad och nästan ätit upp den. Det hjälpte lite grann.
Nu är jag mest bara irriterad över att chokladen nästan är slut..
Men hur illa man än har det så finns det alltid dom som har det värre. Stackars dom människorna idag säger jag bara. Kanske borde jag tycka synd om dom istället för att sitta här och tycka synd om mig själv..?
Fast nej, jag känner mig fruktansvärt egotrippad idag. Det är bara mig det är synd om i hela världen.
Punkt.

Den irriterade turbulensen continues..

090525 -Dagens konstaterande:

Cheerleading är inte riktigt min grej.

090525 -Man ska lämna det skepp som sjunker och rädda det som räddas kan.

Ja, då var vi där igen. Måndag alltså, min favorit dag!
Mina måndagar ser alltid lika ut, klockan ringer 04.45 -jag znoozar till 05.15, kliver upp, gör mig i ordning, packar, äter inte frukost, går till bussen, åker buss i 3 timmar -sover max i en, kommer till skolan, har naturkunskap -anstränger mig inte allt för mycket (eller inte alls..), äter inte lunch -det är äcklig mat, äter en kycklingmacka istället, har idrott, åker hem, sätter mig i soffan med datorn i knäet, lagar mat -oftast fiskpinnar, ligger i soffan och döglor på tvn ett tag och sen går jag och lägger mig.
Det är ganska precist varje måndag som ser ut såhär för min del. Men det är säkert bra det med, man ska ju faktiskt hålla på rutinerna. Fiskpinnar är en väldigt bra måndags-rutin.
Idag har jag iallafall påbörjat ett av alla miljoner naturkunskapsarbeten jag ligger efter med. Ett stort jävla kors i taket med andra ord! Under alla dessa lediga dagar tänkte jag plugga lite. Jag gjorde det inte.
Men jag tänkte iallafall tanken, och det är ju faktiskt tanken som räknas.. Eller?
Förresten så gick vi aldrig brorundan på torsdagmorgon, jag och mamma gick till nyan och fikade istället.
Same shit but different liksom.

090521 -En helt vanlig, men ledig dag.


Nej, det kan jag inte. Vad tror du egentligen? Att jag är superwoman och vet allt?
Isåfall kan jag ta och meddela att sånt är inte fallet. Så du får mer än gärna berätta vem du är, för jag är inte synsk.
Sorry, vem du nu än är.

Idag ska jag njuta av min ledighet genom att skriva naturkunskap. Känns otroligt bra..
Eller nej, det gjorde det inte alls.
Men först ska jag och Anna bege oss iväg på en tidig brorunda. Vad gör man inte för att bli slank och vacker innan beach 2009 börjar liksom?


090520 -Onsdag.

Sista skoldagen för den här veckan. Lovely!
Om 35 minuter slutar vi, och då ska jag hem till Carro och hjälpa henne med frisyren till balen ikväll. 17.05 går 45an hemmåt och jag kommer verkligen åka med. 4 dagars ledighet känns faktiskt inte helt fel nu.
Även fast dessa dagar kommer ske i skrivandets tecken.. Naturkunskap x5 och lite engelska på det.
Kanonkul!

090518 -Mikael Mikkelsson.Ja.. Det här är då Mikael, min vän. Även kallad Mikaaaal, det är lättsammast så. Varför slänga in ett e och krångla till alltihopa när man kan köra på a rakt igenom liksom? Ju fler a, detso bättre.
Det här är alltså Mikaaaal. Han är bra på många sätt. Mest är han bra på att vara min kompis, fast han är också lite bra på att packa upp läsk på ica supermarket. Kanske är han lite bra på att sitta i kassan också, men det finns självklart en bra förklaring på hur det kan komma sig.. På ica finns det nämligen en manick som räknar pengarna åt honom! Not bad. Man kan säga som så att Mikaaal är lite för smart för sitt eget bästa. Men vad gör det? Alla tycker om Mikaaal ändå. Fast mest jag då förstås.
Mikaaal använder sin tid flitigt genom att studera, arbeta, träna, tönta sig och vara nykär. I vem, undrar ni då? That's a secret I'll never tell... höhö. Det märks nog så småning om, men jag vet redan. Så tji fick ni!
Ibland händer det även att han har lite tid över för mig, det uppskattas varje gång. Vi har nämligen väldigt roligt ihop, Mikaaal och jag.
Mikaaal gillar töntiga saker, såsom Kenny Starfighter och dataspel. I början av våran vänskap spelade han mest WOW, alltså World Of Warcraft, för er stackare som inte visste det. Lyckligtvis har han inte spelat det på länge, eller ja, iallafall inte vad jag vet. Det man inte vet, det lider man heller inte av.
Han är också expert på att dela med sig av saker man helst inte vill veta av. Nu senast var det hans onani-vanor jag fick inskrivna i min lilla hjärna.. Det känns inte riktigt bra.. Bortsett från det så är Mikaaal en mycket bra människa, faktiskt!
Me like you väääääry mycket Mikaaal, och ja vet att du älskar mig!

Alla borde ha en Mikaaal!

090516 -Punkdrömmar om rödvin och svarta jeans.

Varför ser man alltid människor som man absolut inte vill se, medans dom människorna man verkligen vill se inte syns till alls? Alltså, man hinner ju knappt komma utanför dörren innan man ser människan man absolut inte vill se, medans folk man vill se är lika osynliga som en nål i en höstack.
Jag skulle absolut inte ha något emot att möta Zlatan på ica liksom. Inte Johan Palm heller för den delen.. Men gör jag det heller? Nej.
Istället möts jag av människor som ger mig kväljningar och rysningar av obehag. Sånna som man önskar man aldrig någonsin skulle behöva se igen.
Jag ska nog hålla mig till konsum och pensionärerna i fortsättningen. Ica är liksom inte min grej.

090513 -En liten update.

Jag kollar på Grey's anatomy, och jag gråter inte! Det är verkligen något som inte stämmer här..
Sen när blev jag okänslig?

hemlig beundrare.

Hej, här är ett hemligt inlägg som emelie inte vet vem som skrivit.
Jag har nämnligen hackat mej in på hennes blogg och ska nu ändra lite skit på den.
Det kommer bli fail, men hon får stå ut med det. :)

Nu ska jag faktiskt sätta igång med allt pyssel.

hähä, // Emelies hemliga beundrare.

090509 -Ett år!

Tänka sig, idag har jag bloggat i ett helt år! Ja, du hörde helt rätt.
Det är en väldigt stor bedrift från min sida. För jag brukar faktiskt inte ha tålamod för saker särskilt länge. Men bloggande är visst lite min grej? Inte för att det står något direkt läsvärt i den, men så länge jag har mina läsare kvar så bloggar jag. Ni läser för att ni vill, eller hur? Så något måste det ju vara som får er att vilja göra det. Jag ska eventuellt försöka bättra mig på uppdaterings fronten, för det är lite väl tomt här.
Så nu vet ni det.
Även denna vecka har gått galet fort. Imorgon är det redan söndag. Hallå liksom?
31 dagar kvar till sommarlovet. Galet, det är vad det är! Galet!

Inom kort kommer det ett "svar på tal", tillägnat människor som uttalar sig om saker dom egentligen inte vet något om. Jag tycker själv att detta ska bli mycket spännande.

Ikväll blir det party, och det tackar man ju inte direkt nej till.
Vi ses i dimman people!

090506 -Jag får inte nog!


090506 -Sagor för barnen som är som du.

Solen skiner och det är onsdag igen. Halva veckan har redan gått. Det gör mig absolut ingenting, men det är faktiskt lite skrämmande att det går så väldigt fort. Om 35 dagar är det sommarlov, och det känns helt galet! Det var ju nyss nyårsafton liksom? Även att det är 24 dagar kvar till invigningen på storön, alltså 24 dagar! Det är ju ingenting.
Nu blev jag stressad också.. Tror jag måste sluta med mina nedräkningar innan jag får psykbryt. Eller, kanske inte. Jag gillar faktiskt mina nedräkningar! Så när jag ändå håller på så kan jag berätta att jag fyller arton om 136 dagar, och att det är exakt femtio dagar kvar tills peace and love!
Sen kan jag passa på att meddela att det  är ungefär tjugo skoldagar kvar. är det inte fantastiskt? Fast, som sagt, ganska skrämmande. Och stressande. Jag har så otrolig många inlämningar som jag inte lämnat in, faktiskt inte ens börjat på.. Inte så där jätte bra då kanske.
Ifall någon var intresserad av att veta exakt hur mycket jag har kvar att göra, så skriver jag det här:
-Ett fördjupningsarbete om solen.
-Ett fördjupningsarbete om kärnkraftverk.
-3 andra uppgifter i naturkunskapen.
-En uppsats om homosexualitet, på engelska.
-En uppsats om Forrest Gump, även den på engelska.
-Läsa en engelsk bok.
-Skriva en recension om den engelska boken.
-Skriva 2 läsloggar, lyckligtvis på svenska.


Ja, ni ser ju själva. Och allt detta ska helst vara inlämnat innan Juni, plus att det är några nationella prov som ska göras därimellan. Jag kommer snart inte ha tid att leva.  Det här, det är kärlek. På riktigt.

090504 -Kärlek.Lilla, söta, underbara människa. Jag får inte nog!
Det är lite lammkötts-varning över honom, jag vet. Men är han inte bedårande? Att det (nästan) låter som att han sjunger Emelie gör honom bara ännu mera adorable.
Emma-lee
- Emelie, same shit but different liksom.
Johan Palm in my <3.


RSS 2.0