You can't hurry love, no you just have to wait.

Nu var det länge sen jag uppdaterade igen, fy på mig.
Men jag har liksom inget att skriva om, det händer ju ingenting. Ingenting som tillfredsställer människor när dom ser det iallafall. Och att skriva något icke-tillfredsställande, det vill väl ingen läsa. Men jag verkar ha lyckats med att skriva nått intressant, eftersom det alltid är någon som läser. Det tycker jag är bra. Och ni med, tydligen. Annars skulle ni väll inte läsa?
Haha här kommer iallafall en liten update på vad jag har gjort.

-Jag har tvättat den gigantiska högen med smutstvätt. (Yeeey!)
-Jag har träffat min kusin Josse, som även sov hos mig. Det var trevligt, och vi åt godis. Att hon hade med sig paket till mig, det var mycket trevligt. Tack älskade kusin!
-Jag har lyssnat väldigt mycket på Johan Palm, och även på skolan. Eftersom Josse oxå verkar ha en liten crush på honom, det är inte mig emot att hon vill dela med sig av det hon lyssnar på. Men alla tycker visst inte som vi, så det är några tråkiga människor som gnäller lite, men whatever. Jag lyssnade tillochmed på honom när jag diskade idag, det har aldrig någonsin varit så roligt att diska.
-Jag har klippt mig i handen. Kanske borde välja ett annat yrke? Frisör är farligt. Vassa grejer och jag, det skär sig. (hahaha)
-Jag var med A-K igår, det var galet roligt! Med den människan har man inte tråkigt en sekund, kan bero på att vi har samma underbara humor. Vi sysselsatte oss med att kolla på våran gemensamma idol, nämligen ingen mindre ään Björn Gustafsson! Underbara männsika. Vi skrattade, skrattade & skrattade. Jag nästan dog lite grann. Men roligt, det var det minnsan!

Och imorgon åker jag till Borlänge. Det känns galet bra. Det är galet bra. Och det ska bli galet bra.

Tomas det jävla smartskaftet tog med sig båda mobilladdarna till sveg idag, jag blev otroligt nöjd på honom när jag upptäckte det. Inget batteri & ingen laddare.. Hmm. Men eftersom jag är kvinna, och därmed väääldigt inteligent, så kom jag på att man faktiskt kan använda USB-kabeln. Så det löste sig ändå, men jag är fortfarande lite smått irriterad på Tomas.. Dumjävel.
Nu ska jag borsta mina tänder & efter det lägga mig till sängs. Om jag kan somna, det är en annan femma.

Godnatt people.


24 november.

Idag är det en månad kvar till julafton, och jag är i en otrolig julstämmning. Det är galet bra.
Just nu lyssnar jag på julmusik & funderar över att plocka fram ljusstaken som mamma gav mig.
Den åker nog banne mig fram ikväll! På måndag ska jag även plocka med mig lite julpynt hemifrån, så blir det ännu mera mysigt. Ska nog köpa julgardiner på dollar store med, dom har många fina där. Och billiga, don't to forget.

Jag vill ha jul nu! Helt galet, men så sant.


Snöstorm.

Nu är jag tillbaka in tha big city. Känns inte bra. Jag vill hem.
Men det har vart en lugn dag, salongen på morgononen & sen idrott. Det var inte direkt mycket till idrott heller, blev en promenad upp till skidstadion.
Det som var jobbigt idag var att kliva upp kl 5, inte så kul liksom. Och sen att åka buss i 3 timmar på det, utan att kunna sova. Men med lite bra musik (Ja, jag lyssnade på Johan Palm.) går det mesta.
På fredag åker jag till Borlänge och det ska bli så underbart roligt!
Vara med Fia, gå på fasters målarkurs & inhandla lite nya kläder & julklappar. Ska bli skönt att få det gjort.

Idag har jag tvättid, men fy så jobbigt att sortera tvätt! Borde nog ta tag i det nu..

Vänner växer inte på träd.

Man har inte råd att förlora dom. Att förlora en vän är som att förlora sin högra arm, eller ett ben.
Jag vill inte förlora någon, men just nu känns det som att jag har gjort det. Kanske föralltid.

Jag har lärt mig att man ska vara rädd om det lilla man har, innan det är försent. Men vad jag än säger & vad jag än gör så blir det fel. Så himla fel! Jag vet att jag inte har funnits där för dig hela tiden, men du har inte funnits hos mig heller. Det känns som, och jag vet, att det är bara mitt fel. Jag får skylla mig själv.
Det finns så mycket jag ångrar i livet, saker jag gjort & saker jag inte gjort. Men en sak vet jag helt säkert, och det är vad jag har sagt och inte! Jag står för det jag säger, det bara är så. Men jag försöker även att vara ärlig.
Egentligen ska man nog bara hålla käften. Inte säga något, för allt man säger tolkas så otroligt fel av vissa. Och vissa saker är helt annorlunda när någon annan berättar. Missförstånd är en jävla plåga, och alla blir missförstådda någon gång. Det är lika bra att hålla käften!
Man kan nog egentligen inte lita på någon, förutom sig själv. Sin egen bäste vän.

Så nära, men så långt bort.

Jag är så less på folk att jag skulle kunna kräkas! Det är allvarligt vill jag lova, för jag kan egentligen inte kräkas. Men nu är det sååå nära att jag ska göra det, över hela världen och över allt jävla skit!

Jag vill så gärna att ni ska se vad ni gör, hur ni förstör mig & äter upp mig inifrån..

Friday I'm in love.

Igårkväll blev jag svensk medborgare igen.
Jag tror aldrig något har gjort mig så glad som när kraxkråkan äntligen åkte ut ur idol. Det var ett riktigt hallelujahmoment, som självaste kirsthi skulle ha sagt. Det låter som att jag är värsta idonörden, och det är jag. Så det får ni gärna tycka. Har man vänner som inte har någon tid över så får man underhålla sig själv, då är idol en väldigt bra sysselsättning. Men jag tänker bara kolla så länge Johan är med, åker han ut så får idoltittandet vänta tills nästa år.
Eftersom det bara är han som är annorlunda, och har en bra & speciell röst, så är det ju lönlöst att kolla annars. Kevin, Robin & Alice har samma stil alla tre. Det är tråkigt, så heja Johan!
Tillskillnad från alla "fjortisar", så gillar jag honom pga av rösten & musiken, inte på grund av utseendet. Det är väldigt sant. För speciellt fager tycker jag inte han är, men charmig är han allt.
Och för er som tycker jag är dumihuvudet som gillar hans röst, så kan jag ju bara säga att det är sånt jag lyssnar på.
Håkan Hellström, Kent, Lars Winnerbäck, Nirvana, Misfits & Ingenting, you name it!
Det kan ju bero på att jag själv är helt tondöv, vad vet jag.

Nu är det lördag, och vad gör jag?
Jo, jag sitter hemma. Ska snart till att kolla på stjärnor på is & dansbandskampen, sen är det sing a long.
Där har ni min kväll.

Fyfan, jag har verkligen inget liv. Jag skulle verkligen behöva en vän, en riktig vän som har tid!



Lycklig, men ack så förvånad.

Idag har jag och Tomas vart tillsammans i 20 månader, det är faktiskt väldigt länge. Jag trodde inte att det var så länge, det känns ju som att det va ett halvår sen vi blev tillsammans. Men sånt var visst inte fallet.
Även att jag är väldigt förvånad över att vi har orkat med varandra så länge. Det är nästan ofattbart, men sammtidigt otroligt underbart.
Man måste ju kämpa lite här i livet för att något ska bli riktigt bra.

Var ju till sjukhuset idag med. Först var det frågestund, sen ta tempen i örat, pilla lite i halsen och vänta en kvart. När kvarten hade gått fick jag mitt svar, ingen halsfluss. Tur var väll det.
Det är antagligen bara ett vanligt virus. Men febern den var kvar, dock inte särskilt hög.
Jag är överlycklig över att jag slapp få "ett stick i fingret", eftersom jag inte hade någon med mig. Jag svimmar om ingen håller mig i handen, och det är helt sant. Jag blir svimmfärdig bara vid tanken på det. Nålar är inte min grej helt enkelt.

Invalida läkare.

Skulle ju egentligen till skolsköterskan idag, men hon var sjuk. Så Anders skickade ner mig på sjukhuset istället. Men hon i informationen sa att jag var tvungen att gå till min hem-hälsocentral, alltså Sveg. När jag sa till henne att det är 18 mil dit sa hon att jag skulle fråga på akuten istället. Så sagt och gjort, jag gick dit.
Fick jag nån hjälp eller?
Nej.
Hon i receptionen tog tempen på mig,  å febern hade tametusan inte gett sig. Men infektioner var tydligen inte så akut, så även hon sa att jag skulle gå till hälsocentralen.
Det blir alltså till att åka hem imorgon.
Man kan ju alltid hoppas på att man ska få nån hjälp, men det gäller att inte ha för höga förväntningar när man är på sjukhuset i Sveg.
Det skulle kännas väldigt bra att få hjälp, så jag kan börja äta igen. Har knappt ätit något på 2 dagar.
Jag känner mig som ett afrikanskt barn när jag kollar mig i spegeln.
Kul va?

Grattis.

Tomas kikade ner i min svullna hals och hittade några små vita prickar.
Antagligen har jag åkt på halsfluss, det förklarar ju min monster feber jag har haft sen igår.
Så imorgon ska jag försöka kämpa mig iväg till skolsköterskan. För hon borde ju kunna skicka mig till en doktor så jag kan få pencilin.
Jag känner mig inte nå le alls. Jag lovar.

Feber, migrän & halsont.

Helt fantastiskt. Verkligen.
Imorse trodde jag att jag skulle dö. Jätte trevligt.
Kunde knappt röra mig, men på nått vis lyckades jag krångla mig iväg till soffan. Här har jag befunnit mig sedan 9 imorse.
Å inte har jag någon matlust heller..
Fy satan.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

I love you ich liebe dich dich, Zlatan Ibrahimovic!
3:e guldbollen, vad säger man liksom?
-Jo, GRATTIS!
Nu har nog alla räknat ut vad jag har gjort ikväll. Och om någon nu skulle vara korkad och inte fatta, så har jag kollat på fotbollsgalan. Zlatan tog alla priser han var nominerad till, + guldbollen. Det gjorde min kväll.

Idag har jag mått illa iprincip hela dagen, och sett väldigt suddigt. Jag skippade idrotten och for hem istället, väl hemma stupade jag rätt ner i soffan. Där jag nu har befunnit mig största delen av dagen.
Men gud en sån tur jag hade, doktor Anna kom och hälsade på mig.
Vad säger hon då?
Jo, "fryser du?", "har du huvudvärk?" och  "kittlar det i fingrarna?"
Jag svarade ja på allt och Anna konstaterar att jag har migrän.
Grattis till mig. Pappas jävla gener..
Huvudet dunkar & spränger fortfarande, så skola imorgon känns ofantligt långt borta.
Du får stå på egna ben imorgon, Jenny. Haha.

Jag är fortfarande väldigt kär i Johan Palm. Och Robin E, tror ni jag var nå ledsen i fredags kankse?
Hmm.. Men deras duett var GUDOMLIG! Säger ni nått annat så får ni spö.

Jag mår illa. Blääää.
Grattis till mig för att jag uppdaterar så väldigt ofta.

Jääääääsp.

Vi har svenska. Det är jätte kul, verkligen.
Jag och Jenny har fastnat i en jäspning som inte vill ge sig. Men det var Jenny som började!
Så nu är jag fast, men det är roligt, för Jenny blir smittad varje gång jag jäspar.
HAHA PÅ DEJ JENNY!

Det var mest bara det jag ville få ut av det här inlägget.

Vad är det för fel på svenska folket?

Kvällens idol fick mig, helt ärligt, att börja gråta.
Förstochfrämst, Johan hänger löst! Sen Lars, min lilla lilla gullunge.
Och till sist, det står mellan fjoll-Anna & Robin E. Fjoll-Anna börjar gråta, men den jävla mesen sitter säkert! Jag blir så förbannad! Hon kan ju för fan inte ens sjunga, hon låter som en hes pappegoja som satt en morot i halsen!
Hur kan så många människor vara så fruktansvärt tondöva? Skicka ut henne någon gång!
Lars åker ut, och jag gråter.
Tur att Johan är kvar så jag kan titta på idol nästa vecka igen, men den dagen han åker ut, då tänker jag aldrig mer kolla på det där jävla programmet! Och om Anna vinner, då byter jag land! 
Jag blir inte klok på det här. Men arg, det blir jag!


Choklad? Neeeeej..

Tack så hemskt mycket för den otroligt trevliga kommentaren du anonyma människa.
"En genomsnittlig chokladkaka har 8a insektsben i sig." Mmmmm vad sugen jag blev på choklad nu..
Även om det inte ligger så värst mycket sanning i det kanske, så är det ändå en sån där sak man verkligen inte vill veta. Typ som att gelé godis består av grisfett, någon som blev sugen på geléhallon nu kanske?

Och jag som har smällt i mig nästan 2st 200grams kakor på 2 dagar. Alltså typ 32 insektsben om man ska tro på allt man hör...

En helt vanlig, tråkig svenskalektion.

Ja. Dags att lämna in ännu en läslogg. Lika tråkigt varje gång. Och jag har glömt bort den 3e 5edelen av boken, efetrsom jag läst ut hela boken redan. Så nu måste jag läsa om dom 50 sidorna.
Kul? Nej.
Fast vi slutar tidigt idag, så jag ska inte klaga. Egentligen. Men jag gör det ändå, det är liksom jag. Utan klag är det inte den riktiga Emelie, det är min livsstil helt enkelt. Alla människor klagar, det bara går av sig självt. Är det något man inte är nöjd med så klagar man, och är det någon som påstår sig att inte klaga, så ljuger hon/han. För alla gör det, det är vardagsmat  för den vanlioga människan helt enkelt.
Men jag kom på att ja inte kan gå hem när vi slutar ändå, för Maggan har lagt mitt utvecklingssamtal kl1, och vi slutar halv 12. Så det blir till å stanna kvar. Tråkigt men sant.
Jag är trött, så jag orkar faen inte läsa nått mer i boken, den är ändå så otroligt dålig. Får helt enkelt hitta på något annat att sysselsätta mig med den här sista timmen.

Finns det någon vänlig själ som kan tänka sig att hjälpa mig fixa till min blogg? Den är liksom tråkig. Och själv är jag helt lost när det gäller sånt. Tyvärr.

Dagens händelse!

Jag fick en kommentar av självaste Amir! Visserligen var det ett svar på kommentaren jag skickade till honom, men ändå. Jag är helt frälst i den människans blogg. Så ärligt, så rakt & så charmigt!
Rekomenderar verkligen er att läsa den! Ni blir lika frälsta som jag, I promise.


Jag gillar choklad förresten.
Hur många rutor gör dig glad? En hel 200grams kaka. Ska helst ätas upp på mindre än en timme.
Behöver jag säga att jag struntade i middagen och att jag har liiite ont i magen nu?


Bomb?

Vilken himla tur att man inte bor nära lidl. Fast jag tror inte det är någon riktig bomb, men man vet ju aldrig. Det skulle ju inte vara så kul om det var en. Varenda polis i hela jämtland är tydligen där, och även bombtekniker från stockholm.
Senaste jag läste var att dom skulle röntga den lilla skokartongen med texten BOMB på.
Vilket drama det blev i stan helt plötsligt, sånt här är man ju inte van när man kommer från skogen.
Men jag väntar med spänning på vad som komma skall..

Nyttigaste lunchen ever.

Efter 2 månader på skolan har jag äntligen någon att prata med. Kul att det äntligen började någon i klassen som man känner lite iallafall, kan ju inte direkt påstå att jag känner någon av dom andra. Men nu är Jenny här och underhåller mig. Vi lunchade på McDonalds idag, det var trevligt. Kanske inte så värst nyttigt, men jag kan nästan slå vad om att det är nyttigare med en McChicken än med lunchen vi får på skolan.
 Fettdrypande potatisbullar med minimala fläskbitar i? Nej tack.
Maten på skolan är absolut det största minuset. Jag har ätit så pass att jag blivit mätt endast en gång. Det säger väll det mesta? Liksom fisklasange, det låter ju inte ens gott. Och isterband, det borde förbjudas!
Jag saknar verkligen skolmaten på södra. Så snälla Marcus, kom hit med lunch åt mig varje dag så lovar jag att du får en puss till påsk!

Tonight you look so pretty, yes you do.

Jag tror jag är lite kär i den här låten, hey there Delilah alltså. Ifall det var så att någon inte visste att jag lyssnade på den just nu.
Disken som låg i diskhon och skrek efter mig var nästan helt borta när jag tänkte ta reda på den. För min nya delakök granne hade diskat upp det. Jag blir nästan rörd, tack!
Men nu fick jag inget att göra istället. Och  varmt är det. Som tusan! Elementet är helt knäppt, antingen är det sådär fastnamedtungankallt eller så är det fåbrännblåsorpåhandflatanvarmt (typ som spisplattan på midsommar..).
Tror jag ska ta och kolla på en film, men vilken det vettetusan. Fast heartbreak hotel låter väldigt lockande må jag säga!

Familjekvalitétstid.

Måndag. Skola. Idrott.
Låter kul va? Öööh, nej.
Jag förstår inte vad jag gör för fel? Tror ni att jag bitts? Det gör jag inte, jag lovar!
Eller är jag osynlig för er, ser ni mig liksom inte? Ett HEJ skulle vara kul att få iallafall en gång. Jag håller ärligt talat på att bli galen! Det är inte långt undan att jag ger upp det här. Jag vill inte, men det är så nära nu.
Vilket jävla gnäll det är på mig egentligen, men jag måste skriva av mig. Det känns lite bättre då.

Idag var pappa, Julia & Siv här. Eller ja, dom kom igår kväll. Och dom hade med sig min soffa, och min kent box. Jag är så frälst i den att jag knappt vågar röra den, rädd att den ska försvinna. Jag älskar min kent box. Hoppas ni är riktigt avundsjuka på att den är miiiiiin.
Iallafall, jag gick på stan en stund med la familia. Sen åkte vi på lidl, och där köpte dom mat åt mig. Jag bara tackade och tog emot, mat är ju inte helt fel. Speciellt inte när man får den for free. Sen åkte vi hem till min lilla källare och fikade, pappa var en händig man & bytte fläktlampa åt mig. I love min pappa! Han köpte även skarvsladdar åt mig. Så nu kan jag se något när jag ska sminka mig & fixa håret. Inte så kul att gå runt med maskara på kinden liksom. Inte för att jag tror att jag har gjort det, men jag har ju inte sett något så skulle det vara så så är jag lyckligt ovetande om den saken.
Puh vilken lång mening det blev.
Imorgon kommer Sören hit, förhoppningsvis så drar han in en tvkabel hit. Är lite långtråkigt utan TV, även fast det bara är 1an,2an & 4an som erbjuds här så saknar jag det. Man får vara glad & tacksam för det lilla man har!

Disken kallar..


Lyckorus.



Nu är den äntligen här, och jag känner mig som ett barn på julafton!





Vilken besvikelse.

Jag & Tomas satt nere vid konsum och väntade på bussen i en kvart, men inte kom det någon buss. Då kom vi fram till att det var lördag och kollade istället på lördagstabellen, men den bussen kom inte heller. Behöver jag säga att det tog ytterligare 10 minuter innan vi kom underfun med att det är en röd dag idag?
Så det blev ingen shoppingtur på lillänge. Besvikelsen är enorm.

Back in town.

Nu är jag i stor stan igen. Jag har flyttat till det andra rummet nu, eller vi egentligen. Fast det var ju nästan bara jag som bärde grejer. Och packade in kläder. Och staplade upp filmer. Och slängde skräp. Och hängde upp gardiner. Vad gjorde Tomas då? Jo, han satt vid datorn och spelade diablo! Hjälpsamast in the världen.
Vad ska man med killar till egentligen? Dom gör ju aldrig det dom ska, och inte kan dom göra två saker samtidigt heller. Bara en massa problem, och som Linn sa: Man blir tjock av dom! Jag säger bara 13kg på 1½ år.. Tror jag ska sluta vara kär, kanske blir jag smal då?
Fast jag har hittat en ny kärlek, nämligen Johan Palm! Jag drömde att jag var tillsammans med honom, och när jag vaknade så var jag helt kär. Så nu har jag hittat ett nytt intresse -kolla på Johan klipp på youtube! Lovelovelove. Men han borde klippa sig lite, eller mycket. Jag skulle gärna göra det åt honom..
Fast å andra sidan så är jag lite smygkär i Robin E med. Och i Lars. Och i Kevin. Och hade jag vart kille, eller lesbisk så hade jag vart kär i Alice med.
Gud vilken nörd jag är!
Nu ska jag försöka slita bort Tomas från datorn och tvinga med han på lillänge. För uppenbarligen så finns ansiktskrämen som jag använder ingenstans i hela jävla stan, förutom på coop forum. Så coop, here I come!



That was when I ruled the world.

RSS 2.0