När jag faller, orkar du för två?

Ååååh jag är så kär, i musiken. I kent, i Jocke Berg som sjunger så fantastiskt.
Att lyssna på kent är som balsam för själen, lenande & mjukgörande. Jag blir så lugn, så glad & så kär!
Och bara för att kent är världens bästa band & sååå underbart, så har jag förbeställt "kent-boxen" som kommer den 26 oktober! Den innehåller alla skivor dom någonsin gjort, en massa demos, gamla låtar från "havsänglar" & "Jones & giftet"- tiden, en bok med intervjuer & bilder.  Bara 399 pengar! Jag är helt paralyserad, och jag kan inte vänta! Jag vill att den ska dimpa ner i min brevlåda nununununu, så jag kan lyssna på ännu mera kent & bli ännu mera glad.

Idag har vi lekt modeller på skolan, det var skoj. :)
Och jag blev lyckligast i världen idag när jag var på stan, för jeanstightsen fanns igen på bik bok, och jag köpte dom! Och jag köpte ett linne, underkläder, nagellack & jeans. Det var dom födelsedags pengarna det. Haha. Fast jag hade 450 kvar, men min kära mama var så snäll & tvingade mig att ge en hundring till henne för hyran. Så nu kan jag inte köpa världens snyggaste plattång som jag så gärna vill ha. Måste tjata på henne att jag vill ha min peng tillbaka, för en knallrosa plattång för 400 pengar bara måste jag ha! Det förstår väll varenda unge. 
Imorgon åker jag heeeeem! Det ska bli så skönt. Fast först måste jag gå på stan & köpa en present åt älskade lilla lillasyster som fyller hela 6 år på lördag, men vad köper man åt en 6åring? 

Ännu en söndag.

Ja, helgen är slut ännu en gång & jag sitter i mitt lilla rum & har noll att göra. Eller ja, jag ska nog sova snart när jag tänker efter. Börjar bli lite sent.
Idag har det inte hänt så värst mycket. Har mest myst med min älskling. Fast en sak som hände idag var väl ganska kul, inte för mig, men för andra är det nog kul. Haha.
Det började med att Tomas mamma ringde och ville att vi skulle komma hem till dom, då kläckte Tomas ur sig att VI, han & jag, hade något att berätta fast det isjälvaverket bara var han som hade något att berätta. Nämligen att han fått ett jobb i stan & att han ska flytta hit nästa söndag. Så när vi träffade Lena så frågade hon vad det var VI skulle berätta, och om hon behövde sätta sig eller eventuellt lägga sig ner. Tomas sa att hon nog lika gärna kunde stå, sen berättade han det där med jobbet & dom pratar vidare om det. Men efter ett tag utbrister hon: "Jag trodde att jag & Conny skulle bli farmor & farfar när du sa att NI hade något att berätta!" Sen verkade hon nästan lite besviken över att det inte var så. Haha, vad säger man?
Men inte var det slut där inte, för när jag & Tomas gick in på centrum för att köpa oss lite mat, så frågar han som jobbar där om jag är på tjocken! :o Vad är det med folk idag? Ser jag gravid ut eller vad är det?
Jag kan iallafall meddela att sånt är INTE fallet! Här blir det minnsan inga ungar gjorda förrns skolan är avklarad. 
 
Imorgon ska vi på studiebesök & det betyder en & en halv timmes sovmorgon. Det tackar vi inte nej till.

Godnatt nu!

Home again.

Nu är jag hemma, och det känns fruktansvärt bra. Mamma är snäll och lagar kyckling med ris till mig, MUMS!
Det gör det ännu roligare att komma hem.
På skolan idag var vi i salongen och klippte en helform, det var gör kul! :) Men ställningen till min docka var sne, så det blev lite snett. Och dessutom så klippte jag mig i handflatan! Det började blöda, så jag gatt sätta på ett plåster! Stackars, stackars mig! (Ironi)
Vi skulle sluta en timme tidigare idag, och då skulle jag få vänta så länge på rälsbussen, så jag fick ta 12.20 bussen. Det kändes skönt att komma hem i lagom tid en fredag iaf.
Anna-Karin & Linnéa höll mig sällskap på bussen, och jag tror aldrig jag har haft så kul på en buss nån gång. :D Det var heta diskussioner som gick där må jag säga, och det var fruktansvärt tillfredsställande. :)
Sen bytte även Krull & Marcus till "våran" buss och då blev det, om möjligt, ännu mera roligt.

Imorgon ska jag leka med Äna, I like it! :)

:D

Tomas har fått ett jobb och flyttar hit på söndag! Jag är så glad :D
Förövrigt så har det stigit till 27 läsare idag, unbelivable!

Nu ska jag packa sen ska jag sussa.
Imorgon åker jag hem, men alla dissar mig så jag tror jag får åka rälsbuss själv. Det tycker jag inte är nått skojigt alls!

Godnatt.

Ökad statistik.

Måste bara meddela att jag just idag har rekord många läsare i min blogg. Hela 17 styckna, det var inte dåligt. Haha. Det brukar vara max 5 om dagen. Men fortsätt läs vettja! :)


(såg precis att det har ökat ännu mera, 19st!)

Idol, men inget Grey's.

Sören var nyss hit och drog in en TV kabel åt mig, till en början blev jag överlycklig. Men när kanalsökningen var gjord så var jag inte lika lycklig.. Jag får in 1an, 2an & 4an..
Jag kollar inte ens på dom kanalerna, förutom Idol på 4an då. Men annars kollar jag enbart på 3an & 5an. Så det var ju inte så lyckat iaf. Speciellt inte eftersom att Grey's anatomy, desperate housewifes, ugly betty & gossip girl börjar snart. Hur ska jag överleva utan att kolla på det? Jag tror inte jag kommer klara det.
Jag dör.

Men som tur är har Anna 5an, så jag får helt enkelt cykla till henne VARJE kväll, bara för att kolla på mina favorit program. Hoppas hon inte misstycker. Min kropp kommer iaf inte att misstycka, eftersom det är uppförsbacke hela vägen. Mina lår & min rumpa behöver det, och ska jag gå ner dom där 10 kilorna jag lagt på mig så är det nog välbehövligt. Även att jag och Anna har funderat på att börja gymma, anna har ett gym i sin källare, är ju en bra bit på vägen till att bli slank & vacker.

Huvudvärk & datanördande.

Vaknade ur världens värsta mardröm (?) kl kvart över 4 i morse, tände lampan och det tog en stund innan jag somnade om igen. Vaknade igen vid 5 efter att ha drömt ännu en förskräcklig mardröm och som vanligt var grannjäveln ner & bankade på min andra grannes dörr, bara för att fråga henne om hon är vaken och vill ha gröt. Samma visa vareviga morgon. Jaja annyway, jag somnade om och vaknade vid sju. Huvudet bankade & illamåeendet stod mig upp i halsen, men jag försökte ta mig upp ändå, men icke. Det tog emot så fruktansvärt mycket, så jag stupade rätt ner i kudden & somnade om i en halv timme. Vaknade upp igen och pratade med min kära mama, som naturligtvis inte trodde mig. Så jag slängde iväg ett sms till maggan & berättade att min mama inte ville sjukanmäla mig, och snäll som Maggan är så sjukanmälde hon mig. Tack!
Men sen kunde jag inte sova nått mer, så jag ringde och väckte Tomas. Det uppskattade han inte, så jag fick underhålla mig med en film istället, närmare bestämt Linas kvällsbok. Haha jag älskar den, är det någon mer än jag som hoppas på att Linas kvällsbok 2 , också ska filmatiseras?
Efter filmen gick jag upp & gjorde några mackor. Jag fick i mig dom, men nu känns det som att dom ska komma upp igen närsomhelst. Uuuää.
Sen har jag bara halv legat i sängen med datorn i knäet & läst en massa bloggar.

Nästa vecka har vi APU vecka, det blir nog skoj!
Vi ska på studiebesök på måndan, och på tisdan tror jag vi skulle ha "egen hårvård" i salongen, så jag tänkte passa på att få min rishög till hår färgat. Är så fruktansvärt le på min hårfärg, jag tror jag måste ha mörkt hår för att vara nöjd med det. Så mörkt får det bli!  Någon i klassen som känner sig sugen på att hjälpa mig med det? :)
Torsdag & Fredag ska vi ha praktik, så jag åker hem med 12.20 bussen på onsdag, det ska bli så skööönt! :)


Nu ska jag ta & kolla på Fucking Åmål.


Lättnad.

Nu blev jag nästan en glad människa.
Tack för kommentaren fanny, det värmde. :)

Nu ska jag dra mig in till stan för some shopping.

Solong.

Jag kan om jag vill, och jag vill & jag ska.

Idag har jag inte alls gjort särskilt mycket. Va på skolan & hade svenska i 3 timmar, sen slutade jag halv 12. Så det var rätt skönt. Sen åkte jag "hem", och nu sitter jag bara här på "min" säng, i "mitt" rum med datorn i knäet och har så tråkigt som det bara går att ha. Inte ens någon musik har jag att lyssna på.
Men jag hoppas verkligen att Sören kommer hit i dag & drar tv kabeln, så jag kan kolla på tv snart, för jag håller på att bli crazy in my head.
Det känns förövrigt helt okej med skolan nu, är lite segt att kliva upp på morgonen bara. Sen är det väll inte så där jätte skoj att sitta själv som ett jävla mongo och inte prata med någon heller. Men det får väll vara så, jag kanske är ett mongo. Jag vet iaf att jag är alldeles för blyg för att "ta kontakt" med någon i klassen, så jag får nog fortsätta på det spåret jag redan är på, ensamhetsspåret.
Men jag tänker klara av dom här 3 åren, för ni ska bara veta vilken bra frisör jag ska bli, och vad bra allt ska bli.

Ge mig bara en riktig lägenhet och se till så att tomas får ett jobb nu, för då blir allt perfekt.



För jag kan om jag vill,
och jag vill & jag ska..


Måndag, igen.

Ja, då sitter man här igen.
I den här jävla stan, den här jävla källaren, i det här jävla rummet. Ursäkta ordvalen, men det är så jag känner det. Jag vill bara åka hem. Men jag ska inte, för jag ska klara det den här gången. Jag håller på att utbilda mig till frisör, och det är ju vad jag verkligen vill! Jag har ju kämpat så otroligt hårt för att nå dit, så nu kan & ska jag klara det. JAG SKA!
Men ni måste hjälpa mig, för det är ensamheten som får mig att känna såhär. Umgås med mig, prata med mig, ring till mig.. Vad som helst. Bara jag slipper ensamheten, för den gör mig galen & jag får panik!
Men nu hoppas jag, och jag hoppas som bara den att Tomas får något av jobben han har sökt här. För då flyttar han upp, och jag slipper paniken & saknaden.


Godnatt.

Snart fredag.

Ännu en vecka har gått, och jag sitter här och längtar tills imorgon som bara den!
Det var jätte trevligt på våran lilla tjejmiddag, jag fick lite presenter med. Det uppskattas, tack så mycket! :)

Imorgon har vi frisörteknik hela dagen, hoppas att saxarna har kommit nu bara. Slutar halv 4, och rälsbussen går 10 över 4. Blir nog till å springa till stationen. Haha. Sen ska jag åka till pappa och äta god mat. Och även mysa med världens goaste lillasyster. :)

Det är så fruktansvärt tråkigt i mitt lilla rum jag bor i. Sören har ju fortfarande inte dragit några TV kablar. Så jag är helt utan & har ingen underhållning alls. Det är segt. Hoppas han fixar det nästa vecka, annars får jag en rejäl hjärnblödning!



When I was young
It seemed that life was so wonderful.
A miracle, oh it was beautiful, magical.


Beslutsångest.

Nu har Tomas åkt hem igen, och det är så fruktansvärt tråkigt utan honom. Jag hatar att vara ensam, får liksom panik. Och det blir ju inte bättre av att man bor i en mörk källare. Näfy.
När man som mest behöver någon att prata & umgås med, då är det ingen som har tid.
Typiskt, eller hur?

Haha nu har jag fått en idé igen, och den här gången är min idé att färga håret brunt. Igen. Det är så typiskt mig, så fort sommaren är över så vill jag färga håret mörkt. Kanske är det för att hösten och vintern är så deprimerande mörkt.
Men jag vet inte än. Måste tänka lite på det, kanske kan någon hjälpa mig att bestämma mig? Blondin eller brunett, tha big fråga. Hur ska jag göra?

Tänkte jag skulle ta & diska nu, kanske. Måste packa upp med, och städa. Huuuuua va mycke å göra. Men jag orkar inte.

Imorgon blir det middag med tjejerna, det blir nog trevligt. :)

Och snart är det fredag igen, dagarna bara flyger fram. Men det gör inget. Veckorna kan få gå hur fort dom vill. Men helgerna vill jag ska vara sega & långa. Men det blir aldrig som jag vill. Aldrig. Men det är iallafall snart fredag & då ska jag till min älskade lilla pappa. Då blir det fin middag, tårta & paket. Hoppas jag :)

Nu ska jag ta och göra något vettigt av mitt liv.


Tjo.

Skola.

Sitter på skolan nu & har hanverksorientering. Jag fattar inte vad det är vi håller på med, och inte hittar jag nån info om det jag ska skriva om heller. Badare, nån som vet något om dom? Jag är då iaf helt ute och cyklar. haha.

4 dagar kvar till tårta & paket! :D

Torsdag.

Snart har det gått en vecka till på skolan, den 3e veckan. Det går faktiskt ganska fort ändå. Och imorgon är det fredag, och det betyder att jag får åka hem. Me like!
Nu sitter jag här och tjyvlånar nån annans internet, men trådlöst is the shieeet. :)

På söndag följer Tomas med mig till stan, och på måndag ska han på arbetsintervju. Så han kanske flyttar till mig redan nästa vecka om han får jobbet. Det tycker jag är bra. Det är faktiskt lite ensamt i den här källaren.

Imorgon ska vi tvätta varandras hår på skolan, haha. Sen ska vi ha kemi, och sen bär det å hemmåt. Längtar.

Lördagmorgon.

Eller mitt på dan kanske man ska se det som.
Nyss ätit frukost & nu ska jag kolla på en norsk film. haha. Jag har redan sett den en gång, men den är så fruktansvärt mesig så jag bara måste se den igen.



Fulla pojkvänner är det värsta som finns..


Fredagkväll.

Hur tråkigt är det egentligen tillåtet att ha på en fredagkväll? Jag tror nästan jag måste vara olaglig.




om ni ändå bara kunde höra av er..




Sjukdommar & funderingar

Ooh yes, nu är jag där igen. Feber & förkylning, hate it.
Tror jag har vart förkyld i 70% av mitt liv. Och det är inget ljug!

2 veckor på skolan, och det har vart helt okej. Men jag är fortfarande den där "osynliga" eller vad man ska säga.
 När ingen pratar med en & ingen märker en, då måste man väll vara osynlig? 
 Och nu vill jag inte höra nån säga "du måste ju prata med dom, ta lite intiativ själv, så farligt är det väll inte..."   för det finns fan inget som gör mig mer irriterad än när folk säger så! Jag är BLYG! Okej? Jag kan inte rå för det. Är man blyg så är man, och då är det inte "bara att prata" med folk sådär. Det är jobbigt & man vet inte vad man ska säga! Så sluta! Jag orkar inte höra det nått mer!
Och skulle det vara så att det inte är nån som börjar prata med mig, då får jag väll helt enkelt leva med det. Det är ju bara jag som lider av det så ingen annan behöver väll lägga sig i? Jag är van vid att vara ensam på skolan så det ska väll funka. Men min klass verkar vara en bra & trevlig klass, så dom kanske lägger märke till mig snart? Det skulle vara kul om dom gjorde det, för det är många i klassen som verkar vara riktigt roliga människor. Ge mig en kompis.

Men jag har ju mina vänner utanför skolan, och dom är bra. Inte alltid, men för det mesta.
Fast egentligen har jag nog bara 4 "riktiga" vänner. Eller bara & bara, det räcker för mig. Så det är egentligen inte så bara.  Och jag tänker inte nämna vilka, men jag vet ju själv vilka jag litar på & inte.
 Dom har vart fler än 4, men av olika anledningar har många försvunnit. Kanske på grund av mig, och mycket på grund av sig själva & deras val i livet. Det är liksom bara att acceptera.
Men tänk egentligen hur många nära vänner man har förlorat pga av nån liten obetydlig sak. Det är tråkigt när det blir så, men det är ju så det är. Man kan inte ändra på vad andra tycker & tänker. Och man kan inte tvinga människor att tycka om en.
Människor förändras, jag förändras & "dom" förändras. Då kan man nog väldigt lätt glida ifrån varandra.
Men det är många jag saknar. Speciellt en, som jag varken sett eller hört något av på länge. Det känns tungt. Jag saknar dig vännen!


Men som sagt så vet jag vilka jag litar på & det räcker för mig.



RSS 2.0