Onsdag.

Har vart hemma idag, är sådär mupp förkyld igen. Har lite feber oxå tror jag. Fast det gör inget, för jag hade ändå ingen lust att gå till skolan idag. Igår trodde jag oxå att jag skulle få slippa prakitiken, eftersom mamma ringde helena och berättade hur det låg till. Men ack så fel jag hade, 11 ringer hon iaf och tvingar iväg mig dit. För hon hade bokat in hur många som helst så jag var tvungen att göra slingor på 2 pers, men sen fick jag gå hem. Jag hade precist satt mig ner när hon ringde igen, för då kom det en till som ville ha slingor så det var bara att pallra sig iväg dit igen. Men efter det fick jag gå hem och äta i lugn och ro. Tog det mest lugnt sen, kollade på halva gossip girl, duschade, kollade på desperata hemmafruarna & sen på christine. Sen tror jag att jag sov, minns inte riktigt. Idag har jag mest suttit vid datan, & tomas var snäll och letade upp glassbilen så jag fick lite glass till min onda hals. Nyss fick jag äntligen klippa honom, & det blev hur bra som helst tycker jag själv. Vet inte vad andra tycker :P
Nu väntar jag på att han ska komma tillbaka så jag kan färga håret på honom, så är det gjort det med sen.  
Sen blir det grey's anatomy. :D 




2 dagar nu, jag saknar dig vännen. <3    

Det är över nu.

Zacko somnade in i mitt knä vid kvart i 3 idag, och det var det värsta jag har vart med om. Har fortfarande inte slutat gråta. :/ han som har vart så glad hela dagen, och sen fick han bara en spruta så var allt över. Älskade lilla hund.<3 Men han har det nog bra där han är nu, men jag saknar honom som bara den.. 
Han var ju trots allt min bästaste bäste vän. <3 

Torgny Melins & blåmärken på tårna.. :)

Fredagen var super skoj! :)
Kvart i 8 på fredag morgon åkte jag & älskling till sundsvall för att hämta anna & tönt christopher. Vi kom dit vid halv 11 & då stack vi på birsta city & shoppade :) Så nu är skolavslutningen & sommaren räddad, det jag inhanlade var:
En ljus jeanskjol (Gina tricot)
Ett korallfärgat långt linne(Gina tricot)
Ett par svarta leggins (Lindex)
Ett grönt, ett blått & ett lila linne från hm + en eyeliner. (198 kr!) Det lönar sig att vara medlem ;)
Köpte även en slinghätta, så nu jävlar ska det dragas slingor ;)
Vi kom hem vid halv fem, & då var christopher en halvtimme försen till sin egen fest. (haha) Så vi släppte av honom & sen stack jag & anna hem till mig & panik fixade oss, och sen sprang vi hem till christopher. skapligt kul där :) Vid halv 11 började vi dra oss mot ön :) Där var det ett jävla drag, och jag dansade nästan ihjäl mig , haah. Fast alla jag dansade med trampade mig på tårna minst en gång, så dom är blå nu. :P Haha men kul hade jag minnsan :D


Men idag är det söndag & jag har bög tråkigt. Har vart till häddal & hämtat Zacko. Ska till veterinären med honom imorgon, & jag gruvar mig som bara den! För säger dom att det inte går att göra något åt det så ska han få en spruta på en gång. :( Och jag vill inte höra det. Jag vill ha honom kvar, alltid.
Älskade, älskade hund! 
  <3

Hej morot.

Imorse väcktes jag av en fruktansvärt trevlig mening: "Emelie! Det är alldeles vitt ute!!" Såklart sagd av min kära syster, inte direkt det trevligaste uppvaknandet.
Och snön fortsätter att vräka ner, fast det är 4 veckor kvar till skolavslutningen. En vit skolavslutning kanske? Nej tack.

Efter skolan gick jag och Anna in hos Helena, och hon kom med det smarta förslaget att Anna kunde dra slingorna på mig, eftersom att hon själv inte skulle hinna det till veckan. Så sagt & gjort. Det gjorde ont, men det blev ganska bra, förutom att mina föredetta röda slingor aldrig vill ge sig & skiftar nu i orange & rosa. Very nice.
Så jag får vänta på att solen ska komma och bleka bort det.

Nu ska jag kolla på postkodmiljonären & känna mig som en riktig tant.

Svejs.


Brorundan.

Hade inget vettigt för mig så jag tog med mig mammsen på en brorunda. Det var välbehövligt för mitt nya uppdrag: Gå ner minst 5 kilo innan 7 juli. Får väll se hur det blir med den saken, men jag försöker iaf. :)
Klippte mamma & lillasyster nyss med, det var skoj! :)
Nu ska jag ta mig en dusch.



Taa taaaaa!

Snö.

Imorse när jag klev upp fick jag en chock när jag kollade ut genom mina gigantiska fönster, det SNÖADE! Alltså, det är Maj, 4 veckor till skolavslutningen, & det snöar!? Det låter ju inte klokt överhuvetaget.

Igår hade jag praktik, och det var ungefär lika kul som vanligt. Diska, sopa, torka golvet, ut & gå med hunden, tvätta hår, hämta kaffe.... & blablabla. Fick förresten klippa Helenas fula hund oxå, jag hatar den. Sen fick jag även höra denna eviga predikan om den perfekta herrklippnigen. Det var säkert 100 gången & den sitter nu fastspikad i mitt lilla huvud. Det är ju bra att något fastnar iaf, för jag lyckades med denna herrklippning förra helgen, & försökskaninen var min älskade lilla pappa. Han blev nöjd & jag var hel paff över att jag klarade av att göra den så pass bra som jag gorde. Med andra ord blev jag oxå mer än nöjd! :) Så nu sitter dessa kunskaper inför frisörgymnasiet i höst, och det är ju väldigt bra det med. Men iaf, hela dagen igår så var jag väldigt förväntansfull över vad Tomas hade hittat på när jag kom hem, eftersom han hade planerat en överaskning. & ledtrådarna jag fick till vad det kunde vara var: Gult, fast, mörkt, inomhus, utomhus & hårt. Jag blev inte klok på dom ledtrådarna & kunde inte alls komma på vad det var. Sen när jag väl kom hem så stod min älskling vid grillen & grillade fläskfilé. & det var hela överaskningen, att jag skulle få grillat till middag. Jag fattade ingenting av hur han fick ihop det med ledtrådarna. Och förklaringen blev: Beasåsen är gul, potatisen heter fast, köttet är mörkt, grillen är hård, man grillar utomhus, och äter inomhus. Jag blev inte klokare av det. Men det var gott iaf! :)

Idag hade vi det muntliga nationella provet i matte. Det gick inte allt för bra, men det gör inget, för jag har redan tillräckligt med poäng på dom andra 2 delarna för att nå VG. :)
 Nu sitter jag här & försöker komma på nått vettigt att göra, men jag tycks inte lyckas med det, så jag fortsätter nog att sitta här & lyssna på världens underbaraste band Kent. :) Jag blir som i extas av att lyssna på dom, det är helt otroligt hur musik kan beröra en, och då särskilt Joakim Bergs röst. Helt fantastisk, och texterna med!
Love it. <3
 



Jag tycker verkligen inte om dig!


Konfirmation.

Idag har vi vart i häddal på konfirmationen åt Johanna. :) Det var trevligt, eller ja inte i kyrkan. Jag gillar inte kyrkan, för den får mig bara att tänka på alla hemska begravningar jag har vart på, och alla psalmer låter som begravnings låtar. Så jag fick sitta & bita mig i läppen för att inte börja grina hela tiden. Det låter helt sjukt, jag vet. Men det är verkligen så, kyrkan är en förfärligt sorglig plats för mig. Jag får kalla kårar bara av att gå in genom dörren :s
Men nog om det. Det var trevligt efteråt iaf, åt gott & träffade kusin Josse & kusin Pernilla som jag träffar ytterst sällan, så det var kul! :)
Men nu är jag hemma & väntar på att tomas ska komma & hämta mig, för vi ska åka & kolla efter björnjävlarna. & så ska jag få köra bil. :D

Imorgon är det skola & jag skulle göra vad som helst för at slippa! Det är inte ett dugg kul. & det blir ju inte bättre av att folk går omvägar runt där jag sitter & inte ens verkar märka att jag är där.. Men det är ju bara en månad kvar nu, & det ska jag väll ändå klara? :) Betygen är fixade nu, så nu hoppas jag att jag kommer in på frisör i stan! :)

Nu ska jag ta mig en kanelbulle! :)


Sommar :D

Vädret är kanon, väntar på att Anna ska komma så att vi kan gå på ica & köpa godis. :) Men hon är segast i världen så jag får nog vänta ett tag. haha. Tomas kommer hem ikväll, det är bra. 

Nu ska jag ta på mig brillsen & sätta mig i solen! :) 

Have a nice day. :) 

Tjo :D

Nu har jag oxå blivit lika cool som alla andra människor & skaffat mig en blogg. :) Fattar dock inte särskilt mycket av det, men det är säkert någon som kan förklara ett & annat för mig.
Idag har det väll inte hänt nått särskilt. Skola först, sen lunch med Anna T & Tomas & nyss kollade jag på talang.  Jag tyckte verkligen att rätt personer gick vidare. :) Han Sebastian eller vad han heter, ser precis lika dan ut som alla andra "flickidoler" som jag någonsin vart kär i, så sånt är jag liiiite trött på. :P haha.

Nu har jag inge mer å skriva om, så nu får det va nog! :)

Gonatt. :)



RSS 2.0